Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kde ti tohle řekli, že když nezabiraji kortokoidy, že mate jit do IVF? Ke komu chodíš na imunologii?? Objednej se k mudr. Černé (dříve Malickove). Je nejlepší ve svém oboru. Najdes ji v Praze v Iscare.
@Nick098765 pokud máte zamrazene embryo, tak by na to v tomto případě protilátky neměli mít vliv. Zkusila bych to. Kolik si měla vajicek a kolik se jich oplodnilo? A mas oplodnena vajicka jednickove kvality? Asi to dava smysl, ale opravdu bych se poradila ještě jinde. A ptala se na to, že kdyby ses prelecila, jestli by nebyla realna sance na přirozené početí?? Nenech si namluvit, že nic jiného než prednison neexistuje, vůbec není pravda. Je spousta možnosti, jak snížit nk bunky.
@Nick098765 a kolik ti je? Tlaci te čas? Byt tebou, tak bych sla do ketu a prelecila nk bunky a zkusila to přirozeně. Je spousta dalších věcí než prednison. Ale objednala bych se k mudr Černé, je nejlepší.
Ahoj snažilky, mám dotaz, zda už se s tím některá jiná setkala.
Byly mi zjištěny protilátky proti spermiím. Nasadili mi tedy Prednison 5mg 1× denně a po 4 měsících na kontrolních odběrech stále pozitivní testy.
Vyšší dávky nejsou prý vhodné, hodnoty mám těsně nad hranicí, nicméně léčba stejně nezabírá.
Takže mám kortikoidy přestat brát a zvažovat nad dalším IVF. Prý ne každému ty léky můžou problém vyřešit.
Takže teď nevím. Je chyba v léčbě nebo to opravdu někdy nezabere?