Protivná jedenáctiletá dcera

Anonymní
24.8.23 18:25

Protivná jedenáctiletá dcera

Ahojte. Mám dceru, bude jí 11. Začíná být často zlá na mladší dceru, posmívá se jí a celkově a má dny, kdy je protivná, jak pr..l :roll: Je to v tomto věku normální?? Ty jo to je zase období :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2092
24.8.23 18:27

Postup přípravy receptu
1 Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte. Potřete hořčicí a poklaďte plátky cibule a slaniny.
2
V pekáčku na rozehřátém sádle orestujte zbylou slaninu a cibuli, přidejte nasekaný česnek, nakrájené chilli papričky, sladkou papriku, zbytek hořčice a rajčata.
3
Vše orestujte. Vložte buřty, osolte, opepřete a zalijte pivem, přiklopte a v troubě rozehřáté na 200 °C pečte 15 minut. Po 15 minutách odklopte a 15 minut dopékejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35826
24.8.23 18:28

Puberta no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
24.8.23 18:28
@biedronka105 píše:
Postup přípravy receptu
1 Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte. Potřete hořčicí a poklaďte plátky cibule a slaniny.
2
V pekáčku na rozehřátém sádle orestujte zbylou slaninu a cibuli, přidejte nasekaný česnek, nakrájené chilli papričky, sladkou papriku, zbytek hořčice a rajčata.
3
Vše orestujte. Vložte buřty, osolte, opepřete a zalijte pivem, přiklopte a v troubě rozehřáté na 200 °C pečte 15 minut. Po 15 minutách odklopte a 15 minut dopékejte.

tak jistě, nacpi jí žaludek, holka bude hodná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
24.8.23 18:30

Počkej, až se k protivnosti přidá ještě šílená únava a celodenní vyvalování v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
24.8.23 18:33
@mokkk píše:
Počkej, až se k protivnosti přidá ještě šílená únava a celodenní vyvalování v posteli.

A bordel kolem té postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.8.23 18:45

To je období, kterému se říká puberta. Počítej, že to bude gradovat. A tak kolem 15 roku se začne trošku mírnit. Ono to přejde do takové fáze puberto-arogance. Kdy si myslí, že jsou bohémové a všechny mají u zadku.
Ale to přejde. Kup si čokoládu a pevné nervy :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.23 18:45
@biedronka105 píše:
Postup přípravy receptu
2
3
@vokishka píše:
tak jistě, nacpi jí žaludek, holka bude hodná :mrgreen:

Cože? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
24.8.23 18:46

Jestli ji bude 11 let, tak už s ní začíná mlátit puberta, proto je tak protivná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.23 18:46
@Kelsey píše:
To je období, kterému se říká puberta. Počítej, že to bude gradovat. A tak kolem 15 roku se začne trošku mírnit. Ono to přejde do takové fáze puberto-arogance. Kdy si myslí, že jsou bohémové a všechny mají u zadku.
Ale to přejde. Kup si čokoládu a pevné nervy :kytka:.

Ty vogo já to nechci :zed: :lol: Já jsem docela nervák takže bude ještě veselo asi

• Citovat
  • Upravit
65201
24.8.23 18:48
@Anonymní píše:
Cože? :lol: :lol:

tak byl to vtip, biedronka si asi spletla diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.8.23 18:48
@Anonymní píše:
Ty vogo já to nechci :zed: :lol: Já jsem docela nervák takže bude ještě veselo asi

Co chceš dělat? Do babyboxu ji nenacpeš. Když ji k tomu postavíš, tak uteče. To přejde. Počkej, až se zamiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
24.8.23 19:33

Naší starší je 11,5 a poslední dobou jdu do vývrtky :zed: :lol: začíná „vopruz“ období a to těžce :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
24.8.23 19:35
@biedronka105 píše:
Postup přípravy receptu
2
3

To pomáhá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.8.23 19:38
@Rachel_cz píše:
To pomáhá? :lol:

buřty s pivem??

na všechno, zjevně na všechno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat