Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Postup přípravy receptu
1 Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte. Potřete hořčicí a poklaďte plátky cibule a slaniny.
2
V pekáčku na rozehřátém sádle orestujte zbylou slaninu a cibuli, přidejte nasekaný česnek, nakrájené chilli papričky, sladkou papriku, zbytek hořčice a rajčata.
3
Vše orestujte. Vložte buřty, osolte, opepřete a zalijte pivem, přiklopte a v troubě rozehřáté na 200 °C pečte 15 minut. Po 15 minutách odklopte a 15 minut dopékejte.
@biedronka105 píše:
Postup přípravy receptu
1 Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte. Potřete hořčicí a poklaďte plátky cibule a slaniny.
2
V pekáčku na rozehřátém sádle orestujte zbylou slaninu a cibuli, přidejte nasekaný česnek, nakrájené chilli papričky, sladkou papriku, zbytek hořčice a rajčata.
3
Vše orestujte. Vložte buřty, osolte, opepřete a zalijte pivem, přiklopte a v troubě rozehřáté na 200 °C pečte 15 minut. Po 15 minutách odklopte a 15 minut dopékejte.
tak jistě, nacpi jí žaludek, holka bude hodná ![]()
Počkej, až se k protivnosti přidá ještě šílená únava a celodenní vyvalování v posteli.
@mokkk píše:
Počkej, až se k protivnosti přidá ještě šílená únava a celodenní vyvalování v posteli.
A bordel kolem té postele
To je období, kterému se říká puberta. Počítej, že to bude gradovat. A tak kolem 15 roku se začne trošku mírnit. Ono to přejde do takové fáze puberto-arogance. Kdy si myslí, že jsou bohémové a všechny mají u zadku.
Ale to přejde. Kup si čokoládu a pevné nervy
.
@biedronka105 píše:
Postup přípravy receptu
2
3
@vokishka píše:
tak jistě, nacpi jí žaludek, holka bude hodná
Cože?
![]()
Jestli ji bude 11 let, tak už s ní začíná mlátit puberta, proto je tak protivná
@Kelsey píše:
To je období, kterému se říká puberta. Počítej, že to bude gradovat. A tak kolem 15 roku se začne trošku mírnit. Ono to přejde do takové fáze puberto-arogance. Kdy si myslí, že jsou bohémové a všechny mají u zadku.
Ale to přejde. Kup si čokoládu a pevné nervy.
Ty vogo já to nechci
Já jsem docela nervák takže bude ještě veselo asi
@Anonymní píše:
Cože?![]()
tak byl to vtip, biedronka si asi spletla diskuse.
@Anonymní píše:
Ty vogo já to nechci![]()
Já jsem docela nervák takže bude ještě veselo asi
Co chceš dělat? Do babyboxu ji nenacpeš. Když ji k tomu postavíš, tak uteče. To přejde. Počkej, až se zamiluje.
Naší starší je 11,5 a poslední dobou jdu do vývrtky
začíná „vopruz“ období a to těžce
![]()
@biedronka105 píše:
Postup přípravy receptu
2
3
To pomáhá? ![]()
Ahojte. Mám dceru, bude jí 11. Začíná být často zlá na mladší dceru, posmívá se jí a celkově a má dny, kdy je protivná, jak pr..l
Je to v tomto věku normální?? Ty jo to je zase období