Protivná jedenáctiletá dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
24.8.23 19:39

To bude dobrý, to může být i z tiho dlouhotrvajícího horka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
24.8.23 19:55
@biedronka105 píše:
Postup přípravy receptu
1 Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte. Potřete hořčicí a poklaďte plátky cibule a slaniny.
2
V pekáčku na rozehřátém sádle orestujte zbylou slaninu a cibuli, přidejte nasekaný česnek, nakrájené chilli papričky, sladkou papriku, zbytek hořčice a rajčata.
3
Vše orestujte. Vložte buřty, osolte, opepřete a zalijte pivem, přiklopte a v troubě rozehřáté na 200 °C pečte 15 minut. Po 15 minutách odklopte a 15 minut dopékejte.

Já nevím teda.. přijde mi to dost zbytečné :) možná raději příště takto nereagujte, ať zbytečně nevíříte vody :)

No nic. Děkujeme za recept a hezký večer…

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
24.8.23 19:57

Vzpomeň si na svoji pubertu :mrgreen: pevné nervy přeju. Mé dceři je 10 a už občas nějaké náznaky také pozoruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.8.23 21:08
@admin píše:
Já nevím teda.. přijde mi to dost zbytečné :) možná raději příště takto nereagujte, ať zbytečně nevíříte vody :)

Mi to přišlo náhodou vtipné. To bude možná tím, že ty puberťáky doma mám. Někdy je to horská dráha. Tak jsem mezi řádky našla humornou vsuvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
25.8.23 00:18
@admin píše:

Jak jinak chcete odpinknout trolla? Aspoň Vám trochu ušetřím práci, buď to někoho trkne, nebo ne. Nehledě na to, že hladový puberťák je snad ještě větší pohroma, než hubatý…třeba se aspoň někdo zasmál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí