Kufřík na výtvarku

4906
24.8.23 09:28

Kufřík na výtvarku

Ahoj, jaké máte pro děti kufříky na výtvarku? My každoročně tenhle klasický papírový, ale už mně nebaví kupovat každý rok nový, protože se tomu utrhlo ucho nebo je celý sešrotovaný :roll: a tak sháním tip na něco bytelnějšího, co vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14646
24.8.23 09:32

U nas teď na druhem stupni nová tridni Ucitelka povolila zakoupení plastového boxu s vikem jakožto alternativy kufříku :lol: ale videla jsem to občas už i na prvním stupni. Asi záleží hlavně na ucitelce. Tak třeba by nějaký nižší plošší box prošel také u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4906
24.8.23 09:34

@Semtex no vidíš, to je skvělý nápad :palec: Myslím, že problém nebude, děti mají ty kufříky naskládané ve skříňce všichni hromadně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14646
24.8.23 09:36

@vedma007 hele mě to taky nenapadlo, protože všichni měli ty kufříky😃 ale jak to teď napsala do seznamu, tak jsem taky hned pořídila ten box :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
24.8.23 09:45

To je dělají teď tak chatrné nebo se o ně děti tak nestarají? Mě vydržel od první až do deváté třídy jeden a ten samý kufřík a většině mých spolužáků taky… ještě teď by byl ten můj funkční (naši ho z nejakých sentimentálních důvodu mají pořád doma schovaný možná jsou v něm ještě pořád nějaký pomůcky 😂)

Příspěvek upraven 24.08.23 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.8.23 09:47

Mne vubec vytaci kupovani kravin do skoly, nakonec zjistim, ze pulku výbavy z toho ani nepoužili… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
24.8.23 09:50

My mame přesně tenhle typ, akorat od oxybagu, ten se mi zda bytelny :D syn měl v první třídě takový plastový a ten to teda odskakal podstatne víc :D ten co má teď přinesl na konci roku ve stejném stavu, jako sme ho koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
24.8.23 09:51
@Královna Kosmíru píše:
Mne vubec vytaci kupovani kravin do skoly, nakonec zjistim, ze pulku výbavy z toho ani nepoužili… :pocitac:

Já už letos nic nekupuju, max novou modelinu a pastelky, výtvarné potřeby má třetí rok a skoro nic z toho neubylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
24.8.23 09:53

Pamatuju si, že jsem měla nějaký tátův kufřík od nářadí, asi Makita. Bytelný plast a malé riziko rozsypání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.8.23 10:03

Na prvním stupni u nás není kufřík třeba. Ale to se rodičům říká hned na první schůzce pro budoucí prvňáčky v červnu, ať za kufřík neutrácí zbytečně. Nemá využití. Je na to koupená šuplíková komoda v každé třídě a každé dítě má svůj šuplík. Na druhém stupni záleží na třídě. Většinou si to dají do krabice od bot a do skříně, že to stačí. Viz. fotka. Takové nějaké šuplíky máme ve třídě stabilně na výtvarku a pomůcky. Aby každé dítě mělo svůj šuplík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
24.8.23 10:13

Asi nekvalitní kufr 😁 dcera jde do 5.tridy a má pořád ten stejný. Synovi se rozbil úchyt, nekvalitní kufr a dostane nový s jiným držátkem. Jinak by dostal plastový box.

• Citovat
  • Upravit
2340
24.8.23 10:17

Tohle jsou přesně věci, proč pak půl národa brečí, že prvňáček je stojí tisíce. :roll: Výtvarka do krabice a je to. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
24.8.23 10:21
@Vladusxx píše:
To je dělají teď tak chatrné nebo se o ně děti tak nestarají? Mě vydržel od první až do deváté třídy jeden a ten samý kufřík a většině mých spolužáků taky… ještě teď by byl ten můj funkční (naši ho z nejakých sentimentálních důvodu mají pořád doma schovaný možná jsou v něm ještě pořád nějaký pomůcky 😂)Příspěvek upraven 24.08.23 v 09:48
Náš do 4. Třídy půjde s kufrikem,co jsme kupovali do 1. :nevim:
@Kriss Tina píše:
Já už letos nic nekupuju, max novou modelinu a pastelky, výtvarné potřeby má třetí rok a skoro nic z toho neubylo :roll:

Ano a od ty 1. Třídy ma i pořád stejný vybavení kufříku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
24.8.23 10:23

Co s ním dělá? Já ho mám ještě doma (skoro 20 let starej). Vydržel celou školní docházku. Druhej v zušce mi také vydržel. Pochopila bych, kdyby ho zničil po několika letech, ale po roce? To s ním hrají vybiku?
Také jsem viděla plastové boxy. Záleží na místě uskladnění ve třídě, někde může plastový box překážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4906
24.8.23 10:26

No tak mám asi děti ničitele :nevim: Ne většinu je to právě odtržené držátko, jednou se stalo, že kufřík synovi spolužák rozšlápl, takže byl pak právě celý pomačkaný :roll: Ale asi to vyřešíme těmi plastovými boxy, to mi přijde jako nejlepší nápad :palec:
Potřeby do Vv tedy nakupujeme většinou také nové (nebo ne vše, ale průběžně doplňujeme), u nás to asi využívají hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí