Kufřík na výtvarku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.8.23 21:26

Letos jsem prvně vlastním dětem do výtvarky dokupovala pouze tempery, pastelky a voskovky. Vodovky se dají použít i příští rok. Lepidel je největší spotřeba. Čtvrťák má koupené čtvrtky a vše. Třídní si vybere peníze a kupuje si sama, co chce. Holky na druhém stupni dostanou seznam v září. Kolik máme koupit papírů různých velikostí, náčrtníků a čtvrtek.
Ještě koupíme gelové fixy nebo barevné zvýrazňovače. Používají je na podtrhávání a zvýraznění zápisů. Novou náplň pouzdra jsem jim dala dneska. Ale staré pastelky, fixy, tužky nevyhazujeme.
To jsem je měla dneska na brigádu v práci. Poslední tečka příprav. Mám tam košíky pastelek, fixů, voskovek, hrnek propisek a jiný samé tužky. My to všechno upotřebíme. Celé dopoledne se třídilo a ořezávalo (4 děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
29.8.23 10:27

Tak jen, kdyby náhodou měl někdo podobný problém a nechtěl kupovat ty šílené papírové kufříky, tak já nakonec objednala v Evě toto: https://www.eva.cz/…1-6-x-25-cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
29.8.23 10:43

@vedma007 to vypadá super, nám ty papírové vydrží taky 1 školní rok, teda možná i méně, stav zjišťuji až na konci školního roku, kdy dcera nosí věci domů :lol:
Pro letošek už mám objednáno, ale pro příští rok jasná volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati