Protivné prodavačky :D
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@K-Black aha,tu jsem si právě nevzala. Vždy si ji beru, ale dnes jsem z té prodavačky byla mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 je to alebert, za mnou tam měla dalších X zákazníků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janiiska píše:
@K-Black aha,tu jsem si právě nevzala. Vždy si ji beru, ale dnes jsem z té prodavačky byla mimo.
to nevadí, ono ti to je k ničemu. Jediný co si ber je účtenka od nákupu, kdyby jsi chtěla něco reklamovat, ta od karty je k prdu. Možná bych si ji vzala jen kdyby byl problém s kartou, tak abych měla něco v ruce, ale jinak ne.
- Citovat
- Upravit
@Alčák1 píše:
chudáci prodavačky!!! ještě takový nervy u práce, kvůli nezodpovědným zákazníkům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black tak to já jsem opačný případ, všude platím kartou a když mám v peněžence - zrovna dneska 6000,– přivezou nám brikety, tak se s nima div neplazím u zdi aby mě někdo neokradl. Pořád mám pocit, že mě někdo sleduje a za rohem bum, bác
ještě, že už jsem doma
normálně mám v peněžence max. 500,–. Minulý týden jsem byla v Kaufu a to už poznáte ty chmatáky tam - fuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black vždy si účtenku beru, zvlášt od karty.Ted budu opatrnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janiiska tak jsem zalovila a našla, myslíš tohle že? tak to není vůbec potřeba
- Citovat
- Upravit
@Janiiska píše:
@alenka84 aha,já to ted řeším a ona na to asi zapomněla
no myslím, že neměla co zapomenout, vyhazují účtenky běžně, takže si toho pravděpodobně ani nevšimla..neřeš to, je to fakt prkotina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
@K-Black tak to já jsem opačný případ, všude platím kartou a když mám v peněžence - zrovna dneska 6000,– přivezou nám brikety, tak se s nima div neplazím u zdi aby mě někdo neokradl. Pořád mám pocit, že mě někdo sleduje a za rohem bum, bác![]()
![]()
ještě, že už jsem doma
normálně mám v peněžence max. 500,–. Minulý týden jsem byla v Kaufu a to už poznáte ty chmatáky tam - fuj
no jasný, taky nenosím hotovost, kartou platím všude, já myslela dobu kdy jsem dostala poprvé kartu do ruky ![]()
Já kolikrát nemám ani na autobus tak hledám bankomat abych si mohla vybrat
nebo si děti vzpomenou večer, že potřebujou na druhý den 50 korun do školy a my s mužem sockujem po kapsách, protože hotovost žádná
a když náhodou mám u sebe větší hotovost tak se bojím, přesně jak píšeš ty, honem honem ať už jsem doma ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
@Janiiska tak jsem zalovila a našla, myslíš tohle že? tak to není vůbec potřeba
Jo tyhle myslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alenka84 dobře,je to prkotina.Ale děkuji všem za uklidnění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janiiska píše:
Jo tyhle myslím
no tak to buď v klidu, to nepotřebuješ ![]()
- Citovat
- Upravit