Protivné prodavačky :D
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šmarjá tu se řeší ale ptákovina
účtenky si nikdy neberu, pokud je to v tescu - tak ani tu jejich kartu nemám a většinou se otočím na souseda vedle jestli má kartu a chce body - většinou má a chce
co si o mě cizí lidi myslí je mi u zádele. A dneska - ruku na srdce - koho práce baví? Ten luxus si opravdu může dovolit jen málo lidí. Sama jsem za kasou makala - a není to žádná selanka. Není ani reálné se 12h na lidi usmívat a být štěstím bez sebe
prostě to neřeš a hotovo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janiiska píše:
Dobrý den, dnes jsem podruhé v obchodě platila kartou, ještě tomu tak nerozumím, tak jsem v tu chvíli nevěděla jestli už můžu. Prodavačka byla nepříjmená, že jsem z ní si zapomněla vzít i v obchodě účtenku. Stalo se vám někdy, že jste si zapomněly vzít účtenku, když jste platily kartou? Ted řeším co si o mě asi myslí.
No, tohle bych neresila.
- Citovat
- Upravit
@Janiisk na te uctence neni kompletni cislo karty napsane, takze to nezneuzije a uctenku si od nakupu potravin neberu a kartou platim bezne. Za par mesicu se tomu zasmejes
a nepremyslej tak moc o tom, co si o tobe lidi mysli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I když bacha, jsem četla, že nějakej člověk si nakoupil. Vyhodil účtenku a šel si dát do auta nákup. Najednou prý vyskočil občan tmavé pleti a že to je jeho nákup a že mu to ten pán ukradl.
A už mu bral košík s nákupem. Pán se bránil ale tmavý občan, že zavolá na něj policii, že on má od nákupu účtenku. Samozřejmě si pána vyčíhnul, a když pán účtenku vyhodil, tak ten tmavý mužík tu účtenku vzal. Zavolala se prý policie a pak se to vyšetřovalo. Naštěstí se horko, těžko, dokázalo, že je to nákup toho pána, pán - platil kartou. Kdyby platil hotově, tak to nedokáže. Takže bacha
a včera mi táta říkal, že u nich teďka letí, že ženská jde na záchod, vedle je kabinka obsazená a když vykonáváte potřebu, tak z vedlejší kabinky na vás míří ze zhora ženská s pistolí. Požaduje peníze, peněženku, mobil, cennosti a oblečení. Protože nahatí ji nedoženete a než se tam odsud nějak vyhrabete - osoba je pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
I když bacha, jsem četla, že nějakej člověk si nakoupil. Vyhodil účtenku a šel si dát do auta nákup. Najednou prý vyskočil občan tmavé pleti a že to je jeho nákup a že mu to ten pán ukradl.A už mu bral košík s nákupem. Pán se bránil ale tmavý občan, že zavolá na něj policii, že on má od nákupu účtenku. Samozřejmě si pána vyčíhnul, a když pán účtenku vyhodil, tak ten tmavý mužík tu účtenku vzal. Zavolala se prý policie a pak se to vyšetřovalo. Naštěstí se horko, těžko, dokázalo, že je to nákup toho pána, pán - platil kartou. Kdyby platil hotově, tak to nedokáže. Takže bacha
a včera mi táta říkal, že u nich teďka letí, že ženská jde na záchod, vedle je kabinka obsazená a když vykonáváte potřebu, tak z vedlejší kabinky na vás míří ze zhora ženská s pistolí. Požaduje peníze, peněženku, mobil, cennosti a oblečení. Protože nahatí ji nedoženete a než se tam odsud nějak vyhrabete - osoba je pryč
Běželo to na FBs tím nákupem… ale myslím si, že je to nereálné… ve všech nákupácích jsou kamery ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější jo jo, facebook - ale člověk nikdy neví. Dneska vymyslí různé lsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:Řekla bych že to je hoax…opravdu by se to lehce dokázalo kamerami, kdo ten nákup zaplatil, toho bych se fakt nebála.
I když bacha, jsem četla, že nějakej člověk si nakoupil. Vyhodil účtenku a šel si dát do auta nákup. Najednou prý vyskočil občan tmavé pleti a že to je jeho nákup a že mu to ten pán ukradl.A už mu bral košík s nákupem. Pán se bránil ale tmavý občan, že zavolá na něj policii, že on má od nákupu účtenku. Samozřejmě si pána vyčíhnul, a když pán účtenku vyhodil, tak ten tmavý mužík tu účtenku vzal. Zavolala se prý policie a pak se to vyšetřovalo. Naštěstí se horko, těžko, dokázalo, že je to nákup toho pána, pán - platil kartou. Kdyby platil hotově, tak to nedokáže. Takže bacha
a včera mi táta říkal, že u nich teďka letí, že ženská jde na záchod, vedle je kabinka obsazená a když vykonáváte potřebu, tak z vedlejší kabinky na vás míří ze zhora ženská s pistolí. Požaduje peníze, peněženku, mobil, cennosti a oblečení. Protože nahatí ji nedoženete a než se tam odsud nějak vyhrabete - osoba je pryč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga píše:
Ono je tohle těžko soudit. Ale v ženském kolektivu je to prostě těžké. Tam stačí i málo a je problém. Vím o čem mluvím, protože jsem zdravotní sestra
Ono ti stejně nakonec nezbyde nic jiného než dělat nejlíp jak umíš, když něco uděláš špatně tak nést následky a doufat, že kolem sebe budeš mít chápající lidi.
Ale většinou to bývá tak, že si nesedneš jen s pár lidmi a zbytek je v pohodě, takže úplný horor to myslím nebude.
Proč dříve ženy nesměly do armády?
No přeci proto, že by se vzájemně postřílely.
Stejně jako v typickém ženském kolektivu.
To je úplně běžné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cayse píše: Šmarjá tu se řeší ale ptákovinaúčtenky si nikdy neberu, pokud je to v tescu - tak ani tu jejich kartu nemám a většinou se otočím na souseda vedle jestli má kartu a chce body - většinou má a chce
co si o mě cizí lidi myslí je mi u zádele. A dneska - ruku na srdce - koho práce baví? Ten luxus si opravdu může dovolit jen málo lidí. Sama jsem za kasou makala - a není to žádná selanka. Není ani reálné se 12h na lidi usmívat a být štěstím bez sebe
prostě to neřeš a hotovo…
Přesně. Obzvlášť, když jdou na kasu zbytečně nas*raní nakupující. Češi jsou dost křupani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit