Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lednova.jita Aha… No já právě vůbec nevím, co s tím, byla jsem zvyklá na tři dny, a teď už tedy trpím… sice málo, ale bolí mě břicho a záda… a hlava…
Snad už se příští měsíc objeví // ![]()
@Handulka14 já být tebou, ještě tak tři dny to vydržím a pak bych případně zašla k doktoru. Jinak zatím je to ok. Já to taky měla úplně jinak a kratší dobu, než mám teď při té Proveře, ale hlava mne tedy nebolí. Jen trochu spodek, ale to je normální. Taky doufám v brzké // ![]()
jak dlouho se snažíte? ![]()
@lednova.jita Od srpna minulého roku… A co vy??
Nemáš zkušenosti s kontryhelem?? ![]()
@Handulka14 já taky od srpna-respektive v srpnu jsem vysadila antikoncepci.
jinak proveru jsem dostala na úpravu cyklu. Od srpna byl ok, ale v prosinci mi nedošla m a začátkem ledna jsem byla na vyvolávačce eb dostala jsem proveru.
kontryhelový čaj mám doma, ale ještě jsem s ním nezačala.
@lednova.jita Aha… Já ji mám teprve měsíc..
A ten čaj se pije jak? Četla jsem, že do ovulace, jenže já nevím, kdy ji mám.. ![]()
@lednova.jita Jinak to máme velice podobně, já mělq MS normální do listopadu, pak jsem byla dvakrát na vyvolávačce a teprve poté jsem dostala Proveru… jinak se tedy děsím těch vedlejších účinků…
![]()
Už aby se zadařilo…
![]()
@Handulka14 já vedlejší účinky žádné nemám-až na to krvácení po menstruaci, jinak fakt nic. Ten čaj by se měl pít do ovulace. Pokud nevíš, kdy ji máš-zkus ovu testy, ty já mám taky. A nebo měřit bazální teplotu-to mi ale přijde takový zbytečně komplikovaný. Test je lepší podle mne. Já mám proveru druhý cyklus, u prvního vše v pohodě, u druhého to krvácení po M. Teď už to bude vlastně skoro 3cyklus-baštim proveru 3den.
@lednova.jita A pořád nic…
To je hrozné, to čekání na //…
Já jsem ji zkoušela měřit minulý měsíc, měla jsem dva dny 37.2, myslíš, že to byla ovu??
![]()
@Handulka14 těžko říct, to by člověk musel vidět ty teploty všechny, jak ti to šlo, takhle nevím. A hlavně mne to úplně nesedělo ty teploty. Takže radši zjišťuji pomocí testů.
Jinak to čekání na // je fakt hrozný. Myslela jsem si, že to půjde rychleji. Vy se snažíte o první, nebo už nějaké máte?
My o první, děti žádné nemáme. Jinak mne je 26 a příteli 35, takže si myslím, že fakt máme akorát tak čas na první. Původně jsem teda chtěla dvě děti do svých 30 a mít mezi nima 3letý věkový rozdíl. To už asi nestihnu ![]()
@lednova.jita No začátek byl 36.6, pak dva dny 37.2 a pak to zase kleslo na 37…
My se snažíme o první, mě je 21, čekala jsem, že to bude mnohem rychlejší…
Takových problémů okolo, čekala jsem, že vysadím a budou dvě čárky…
![]()
Hrůza..
![]()
Zkusím si koupit ten čaj, myslíš, že ho můžu pít i teď, když to nebude první den MS??
@Handulka14 já bych asi počkala na další M, aby ti to neudělalo nějakou neplechu, jsou to sice bylinky, ale četla jsem, že to pár holkam trochu rozhodilo cyklus-proto taky váhám zda s ním mám začít já sama.
Každej další měsíc čekání navíc by byl asi hroznej.
Ale zkusí si najít melou diskuzi tady na téma Kontryhelový čaj, tam určitě najdeš nějaké rady. Já zatím nemám vyzkoušeno. ![]()
@Handulka14 snad brzy. Tobě držím taky palce, aby se // objevily co nejdříve.
![]()
Dobry den, mam dotaz, zda-li ma nekdo podobnou zkusenost jako ja. Jiz 7 mesicu se snazime o miminko. Jiz nekolikrat jsem dostala vyvolavacku, protoze MS nedochazi. Naposledy mi lekarka napsala clostil od 3. Do 7. Dne a pote od 15. Do 25. Dne proveru. 19 DC jsem zacala celkem silne spinit. Dnes jsem 31. DC, spinim stale a MS stale nikde. Po provere jsem to vzdy dostala 28. Den. Vcera jsem si delala test a negativini. Diky za odpovedi
@Handulka14 a jinak mi řekl, že mám přijít v případě, že by to krvácení bylo hodně silné. Jo a jinak mi řekl, že si mám koupit Ascorutin a brat 3×1 v případě, že by se objevilo to slabé krvácení, co jsem měla týden od menstruace. A to jsem ho začala brát 3denně a přestalo mi to. Ale bylo to na to krvácení mezi cyklem, ne při normální menstruaci.