Provera a MS

Mufina
20.10.08 14:45

Provera a MS

Ahoj, brala jsem tento měsíc Proveru v druhé polovině cyklu a už je to 7. den po dobrání a MS nikde. Stalo se vám to některé, že jste MS po Proveře nedostala? A čím to bylo. Těhotenství se dá celkem vyloučit, vzhledem k tomu, že jsem neměla ovulaci. Fakt tomu nerozumím:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140
20.10.08 17:07

Ahoj Mufi, Já ji beru skoro půl roku.Zpočátku jsem dostávala menzes zhruba do 2 dnů a poslední 3 měsíce už jakoby nezabírala…, chodím většinou na vyvolávačky, takže zhruba do 10 od dobrání mrška přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.10.08 18:20

Jo, stalo, po Proveře jsem začala menstruovat cca 10. den. Ještě vyčkej.

• Citovat
  • Upravit
393
5.4.12 11:36

Ahoj holky,chtela bych trosku ozivit tohle tema.Tento mesic jsem brala poprve proveru v druhe polovine cyklu. Dneska jsem paty den po dobrani a mam svetlounce ruzovy vytok ale ms stale nikde…myslite,ze se jeste rozjede nebo budu muset na vyvolavacku?? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.8.12 08:27

Ahoj prosím o vaše zkušenosti. Sestře napsala gyndr proveru na odsunutí cyklu kvůli dovolené. Já jsem neslyšela, že by se takto používala. Lékařce moc nevěřím, mě hormonální léčbou (jestli se tomu léčba říkat dalo) totálně rozhodila. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
15.8.12 09:03

@jajul Ahoj, tohle jsem řešila nedávno, doktor mi řekl, že pokud se Provera užívá delší dobu a cyklus se zpravidelní, tak si s ní lze odsunout MS. (Teď bych ale kecala, jestli se vezme až déle nebo který DC říkal) Já měla jet na dovču a ptala se na nějaké léky co MS odsunou, on mi je vzhledem k mým krevním mutacím nedoporučil a právě mluvil o Proveře. ;) Takže možné to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.8.12 09:37

No to ano, jenže ona žádné léky neužívá. Ale tak snad jí to neublíží. Ono norethisteron - tam teda taky není o co stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.8.12 14:06

Nikdo jiný nemá zkušenost? Děkuju :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
14.9.13 21:09

OŽIVUJI DISKUZI

Prosím o radu či zkušenost… 4.měsícem jsem brala proveru 22.-28DC a do 10 dnů vždy MS dorazila, ale tentokrát nic, dnes je to 10.den a nic nenasvědčuje MS… stalo se někomu, že provera prostě nezabrala a MS nedorazila?? Těhu nevím jestli jsem, dle dr nemám ovulaci, kdy mi 12DC dělal folikumetrii, min. cyklus byl 34dní… myslíte, že je možné, že folikuly ještě nebyly a narostly později, tím pádem ovu mohla být později a já těhu?? test mi včera ukázal slabou čárku po namočení a pak zmizela, tak nevím asi spíš vada testu… :nevim: díky všem za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
30.9.13 13:29

Ahojky :mavam: Já dostala Proveru na urovnání cyklu, protože jsem vysadila HA v půlce a samozřejmě jsem dostala hned zase MS. Tak jsem po 6 ti dnech krvácení zašla k doktorovi a ten mi dal Proveru 2×1 na 12 dní. Pak, že bych to měla dostat, ale dnes je to 12 dní po dobrání a MS nikde :think: :nevim: Dost se bojím :( Počkám do středy a budu muset zajet za doktorem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
27.3.14 08:42

Ahojky holky.
Máte někdo zkušenosti s Proverou 5,mg?
Měla jsem ji teď první měsíc, MS se dostavila do 3 dnů po vysazení, jenže vždy jsem byla zvyklá na 3 dny silného krvácení a teď už je to sedmý den a krvácení je jen slabé, a nebo pouze když jdu na WC… :nevim: :nevim:
Způsobuje to Provera, nebo mám zavolat dr?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
27.3.14 09:33

@Handulka14 já to měla také tak. Taky beru proveru 5mg :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
430
27.3.14 11:35

@lednova.jita A jak dlouho si to měla?? Šla jsi k lékaři? Máš to tak každý měsíc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
27.3.14 11:48

@Handulka14 měla jsem to 8dní a pak dokonce po týdnu znovu, 5dni. U doktora jsem byla, až když jsem to dostala znovu- po tom týdnu. Ale řekl mi, že než se to srovná, že to trvá někdy déle a že i to krvácení týden po menstruace-se může objevit, kolem poloviny cyklu.

• Citovat
  • Upravit
430
27.3.14 11:51

@lednova.jita No to jsou hezké vyhlídky… :roll: Pročpak si ji brala ty? jestli se můžu zeptat… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí