Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Můj problém se netýká miminka, ale mě. ![]()
Před měsícem jsem přestala po roce kojit a teď se nestačím divit jak že to ta má prsa vypadají ![]()
Jsou bez tvaru, jak dva vymačkané citróny. Nevíte náhodou některá o cvicích, které by trochu pomohly jim zase vrátit trochu života?
Mila Aldo,
Měla jsem ten samý problém po ukončení 15-ti měsíčního kojení, byla jsem z toho taky špatná a myslela jsem, že to tak je napořád. Nevěš ale hlavu, vše se za čas vrátilo do původní podoby. Určitě velmi pomůže posilování prsního svalstva-např. kliky, tlačení dlaněmi proti sobě apod. Cvič třeba 3× za den. Já jsem ale moc nestíhala cvičit a stejně se to asi za čtvrt roku výrazně zlepšilo, prsní žláza potřebuje čas na to aby se zregenerovala. Ahoj Maja.
Ahoj
Na zpevnění prsou jsou i různé masti , ktré zabírají skoro ihned, když se nechce čekat . Ale jinak souhlasím s Majou . Mě se prsa po první mimískovi zmenšila , ale tvar byl dobrý . jen doufám že se opět nezmenší jinak budu mít nulky.
Tak nezoufej Verča ![]()
Porad te mi prosim
Dobry den mam takovy problem s prsami.Mam 5ti leteho syna ktereho sem kojila 2 roky a prsa sem mela velika 3 roky a pak se mi mensili.Ted sem 4.12.2012 porodila dvojcata a ze zacatk sem mela prsa velka a krasna a ted po 3 mesicic mam prsa uvadla ako hrusky kdyz se ohnu mam je jak hrozinky. mleko stale mam a nevim si rady co mam delat pro to by se mi prsa aspon zregenerovali aspon maloucko.Kdyz se po koupeli podivam do zrcadla skoro se mi chce s toho brecet, zainam se stydet i pred snoubenci a premyslela jsem na chirurgicky zakrok ale bohuzel jelikoz se nemoh zbavit mleka tak to nelze a hlavne je to moc drahe tak zda byste mi nemohli poradit co mam delat dekuji dyztak na e-mai ***seznam.cz,,, ![]()