Prst do partnerova zadku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.11.22 13:41

prst do partnerova zadku

Jak to doma máte, děláte to rády, nebo jen protože se to partnerovi líbí? My už jsme u tří prstů a tak nějak pokračujeme, líbí se mně u něj ty jeho pohledy a ta nesmělost, když se udělá, je to jiné než při třeba orálním sexu. Ten jeho výraz je takový, jako by se za to i trošku styděl:) omlouvám se za anonymitu, ale jedná se o partnera a nechci o něm psát více, než je vhodné

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3166
28.11.22 13:45

Ne, ekluje se mi to.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12557
28.11.22 13:47
@Anonymní píše:
Jak to doma máte, děláte to rády, nebo jen protože se to partnerovi líbí? My už jsme u tří prstů a tak nějak pokračujeme, líbí se mně u něj ty jeho pohledy a ta nesmělost, když se udělá, je to jiné než při třeba orálním sexu. Ten jeho výraz je takový, jako by se za to i trošku styděl:) omlouvám se za anonymitu, ale jedná se o partnera a nechci o něm psát více, než je vhodné

Uz jsi psala, vid? Ne poblila bych se a to jsem v sexu hodne dobrodruzna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
28.11.22 13:48

Takovému druhu zábavy doma neholdujeme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.22 13:50

Nemusíme mít všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.11.22 13:56

No tak to je trochu nechutný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12178
28.11.22 13:58
:poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 13:59

Můj milenec to má stejně, miluje to a nevadí mi mu to dopřát. Jsme spolu už čtvrtým rokem a hodně experimentujeme, doma je asi taky za stydlína.

• Citovat
  • Upravit
24759
28.11.22 14:09

Odpovím obecně - sama nechápu, kolika mužům se tohle fakt líbí a kolik i preferuje anální sex..
za mne má každý tělesný otvor svou funkci, ale už jsem od mužů slyšela x důvodů, proč ne 8)
ať si v posteli dělá každý to, co vyhovuje oběma, nebo co je ještě ochoten tolerovat. Je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.11.22 14:10

Já bych chtěla, ale ten můj mi to nedovolí : D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 14:12

Tak to se divím, já to měla stejně když mně bylo 25let, ale nyní o cca 10 let starší už jsem v tomto jiná. Nebudu přece říkat, ž partnerův zadek je eee, jako bych byla nějaké dítě. voníme si, čicháme k sobě, máme rádi naše tělesné sekrety.

Copak Vám partner při orálním sexu semtam neolízne zadek? A pokud ano, líbilo by se Vám, kdyby se vyjadřoval, ten její zadek je eee? Osobně proti tomu nemám nic, dokonce jsem to kdysi iniciovala já a ne partner, ale překvapivě to přijal s nadšením, ale to až ten prst v zadku ne tu myšlenku. Hygiena je základ, takže nechápu reakce typu fuj, ee, nechutný atp.

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.22 14:14
@Housticka12 píše:
Já bych chtěla, ale ten můj mi to nedovolí : D

Já se jej neptala předem, při orálním sexu jsem mu začala po zadku kroužit a postupně jsem přidávala kroužení po zadku až jsem mu ho tam po několikátém pokusu strčila a dost jsem se divila, že to tak přijal. Myslím, že muži z toho často cítí tu homosexuálnost, ale s tou to nemá nic společného, dokonce plánujeme nákup připínacího penisu, na to se moc těším:)

• Citovat
  • Upravit
15119
28.11.22 14:15

Do díry kde bydlí 💩 prsty nestrkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
28.11.22 14:17
@Lucy75 píše:
Odpovím obecně - sama nechápu, kolika mužům se tohle fakt líbí a kolik i preferuje anální sex..
za mne má každý tělesný otvor svou funkci, ale už jsem od mužů slyšela x důvodů, proč ne 8)
ať si v posteli dělá každý to, co vyhovuje oběma, nebo co je ještě ochoten tolerovat. Je to každého věc.

Tak s tímto názorem se nemůžu nějak ztotožnit, copak jsou ústa jen na příjem potravy, orální sex je ti tedy taky proti srsti, nebo líbání? (to taky přece není jejich primární funkce)

• Citovat
  • Upravit
15
28.11.22 14:18
@Anonymní píše:
Já se jej neptala předem, při orálním sexu jsem mu začala po zadku kroužit a postupně jsem přidávala kroužení po zadku až jsem mu ho tam po několikátém pokusu strčila a dost jsem se divila, že to tak přijal. Myslím, že muži z toho často cítí tu homosexuálnost, ale s tou to nemá nic společného, dokonce plánujeme nákup připínacího penisu, na to se moc těším:)

Tak to závidím, mně vždycky chytil ruce a strčil prst do zadku mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí