Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jak to doma máte, děláte to rády, nebo jen protože se to partnerovi líbí? My už jsme u tří prstů a tak nějak pokračujeme, líbí se mně u něj ty jeho pohledy a ta nesmělost, když se udělá, je to jiné než při třeba orálním sexu. Ten jeho výraz je takový, jako by se za to i trošku styděl:) omlouvám se za anonymitu, ale jedná se o partnera a nechci o něm psát více, než je vhodné
Uz jsi psala, vid? Ne poblila bych se a to jsem v sexu hodne dobrodruzna..
Můj milenec to má stejně, miluje to a nevadí mi mu to dopřát. Jsme spolu už čtvrtým rokem a hodně experimentujeme, doma je asi taky za stydlína.
Odpovím obecně - sama nechápu, kolika mužům se tohle fakt líbí a kolik i preferuje anální sex..
za mne má každý tělesný otvor svou funkci, ale už jsem od mužů slyšela x důvodů, proč ne ![]()
ať si v posteli dělá každý to, co vyhovuje oběma, nebo co je ještě ochoten tolerovat. Je to každého věc.
Tak to se divím, já to měla stejně když mně bylo 25let, ale nyní o cca 10 let starší už jsem v tomto jiná. Nebudu přece říkat, ž partnerův zadek je eee, jako bych byla nějaké dítě. voníme si, čicháme k sobě, máme rádi naše tělesné sekrety.
Copak Vám partner při orálním sexu semtam neolízne zadek? A pokud ano, líbilo by se Vám, kdyby se vyjadřoval, ten její zadek je eee? Osobně proti tomu nemám nic, dokonce jsem to kdysi iniciovala já a ne partner, ale překvapivě to přijal s nadšením, ale to až ten prst v zadku ne tu myšlenku. Hygiena je základ, takže nechápu reakce typu fuj, ee, nechutný atp.
zakladatelka
@Housticka12 píše:
Já bych chtěla, ale ten můj mi to nedovolí : D
Já se jej neptala předem, při orálním sexu jsem mu začala po zadku kroužit a postupně jsem přidávala kroužení po zadku až jsem mu ho tam po několikátém pokusu strčila a dost jsem se divila, že to tak přijal. Myslím, že muži z toho často cítí tu homosexuálnost, ale s tou to nemá nic společného, dokonce plánujeme nákup připínacího penisu, na to se moc těším:)
@Lucy75 píše:
Odpovím obecně - sama nechápu, kolika mužům se tohle fakt líbí a kolik i preferuje anální sex..
za mne má každý tělesný otvor svou funkci, ale už jsem od mužů slyšela x důvodů, proč ne
ať si v posteli dělá každý to, co vyhovuje oběma, nebo co je ještě ochoten tolerovat. Je to každého věc.
Tak s tímto názorem se nemůžu nějak ztotožnit, copak jsou ústa jen na příjem potravy, orální sex je ti tedy taky proti srsti, nebo líbání? (to taky přece není jejich primární funkce)
@Anonymní píše:
Já se jej neptala předem, při orálním sexu jsem mu začala po zadku kroužit a postupně jsem přidávala kroužení po zadku až jsem mu ho tam po několikátém pokusu strčila a dost jsem se divila, že to tak přijal. Myslím, že muži z toho často cítí tu homosexuálnost, ale s tou to nemá nic společného, dokonce plánujeme nákup připínacího penisu, na to se moc těším:)
Tak to závidím, mně vždycky chytil ruce a strčil prst do zadku mně.
Jak to doma máte, děláte to rády, nebo jen protože se to partnerovi líbí? My už jsme u tří prstů a tak nějak pokračujeme, líbí se mně u něj ty jeho pohledy a ta nesmělost, když se udělá, je to jiné než při třeba orálním sexu. Ten jeho výraz je takový, jako by se za to i trošku styděl:) omlouvám se za anonymitu, ale jedná se o partnera a nechci o něm psát více, než je vhodné