Milostný čtyřúhelník

Anonymní
27.11.22 23:52

Milostný čtyřúhelník

Mám v práci kolegyni. Je úžasná ve všech směrech, pozitivní energie z ní srší na dálku. Je vtipná, energická, a to nejenom v práci, ale i ve volném čase. Než jsem ji znal, pronudili jsme z manželkou většinu víkendů doma, teď nám tahle kolegyně organizuje o víkendech výlety. Je skvělá. Říkejme jí podle abecedy Alena. Alena má manžela a děti. Já mám manželku a děti. Protože naše rodiny spolu tráví spoustu volného času, já znám jejího manžela a ona zná moji manželku. Děti jsou nejlepší kamarádi.

Moje manželka na mě asi vidí, že se mi rozsvítí oči, vždycky když Alenu vidím. Asi jí to vadí, ale nic neříká. Asi se snaží věřit, že spolu nic nemáme.

Před nějakou dobou jsem Aleně řekl něco v tom smyslu, že je škoda, že jsem ji nepotkal dřív než svoji ženu. Byl jsem ožralej, ale alkohol jen člověku rozvazuje jazyk aby říkal i to, co si myslí ale za střízliva by to nahlas neřekl. Proběhlo nějaké líbání. Do toho okamžiku jsem mockrát přemýšlel o tom, že bych měl chuť se s ním vyspat. Nevím proč, ale od toho momentu mě všechny tyhle chutě přešly. Jenže ona po mně naopak od té chvíle začala čas od času vyjíždět. Jednou jsem jí řekl, že s ní nemůžu nic mít, protože když si něco začneme, tak není otázka “jestli” ale “kdy” se to provalí, a bude s toho v nejlepším případě konec našeho kamarádství a společných víkendů s rodinama. Pár měsíců byl pokoj, teď po mě vyjela zas.

Jenže Alena ke všemu není sama. Máme ještě kolegyni, té říkejme třeba Bára. Bára je úžasná. Vtipná, energická, sečtělá. Má manžela a děti a taky se účastní těch společných víkendu s Aleninou a mojí rodinou. Bára mi dřív nepřipadala nijak sexuálně nepřitažlivá, ale poslední dobou mě přitahuje strašně. Mám strašnou chuť se jí dotýkat. Aspoň vzít za ruku. Bára občas vtipkuje, že s Alenou něco máme. Čímž mě pěkně s**e.

S Alenou to rozhodně musím zarazit. Velmi jemně, abych nepoškodil naše kamarádství. Nebo kamarádství už přešlo do něčeho jiného a není cesty zpět?

Co když Alena Bárě všechno říká?! Co když Alenu odmítnu a vyjedu po Báře, a ta to Aleně řekne? Alena není ten typ, že by se se zlomeným srdcem rozplakala. Bojím se, že by dala průchod své energii.

Potřeboval jsem si tento příběh sepsat pro sebe jako součást své autoterapie. Asi bych to neměl do tohoto fóra odesílat, protože stejně jediné, co se na to dá říct je to, že jsem idiot a kdybych myslel hlavou a ne koulema, tak by byli všichni šťastnější. Ale potřebuju to někomu říct a nemám komu. Tak se aspoň zeptám na názor na ten návrat k nadstandardnímu ale bezkontaktnímu kamarádství s Alenou. Myslíte, že to je možné? Nebo když ji odmítnu, tak kamarádství přejde spíš v něco jako trapnost a zahořklost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1721
28.11.22 00:14

To nikdo neví co ubělá A, ale je jisté, že tvé manželství stojí za prd, když se kolem tebe mihne sukně je vtipná, hezká, zábavná. A co tvoje žena? O ní nic nepišeš, jen jste se spolu pronudili do jakéhosi zábavného kroužku který vám vedou dvě super instruktorky.
Dokážeš vůbec se ženou žít bez těch animátorek tvého života?
Je přece jasné, když vyklopíš ženské, že jsi jí měl potkat dřív, že nahazuheš udičku, tak A po tobě startuje, a pokud to udělaš s A tak si piš, že to řekne B a pak zažiješ co je život.

Příspěvek upraven 28.11.22 v 00:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
28.11.22 00:17
@Anonymní píše:
Mám v práci kolegyni. Je úžasná ve všech směrech, pozitivní energie z ní srší na dálku. Je vtipná, energická, a to nejenom v práci, ale i ve volném čase. Než jsem ji znal, pronudili jsme z manželkou většinu víkendů doma, teď nám tahle kolegyně organizuje o víkendech výlety. Je skvělá. Říkejme jí podle abecedy Alena. Alena má manžela a děti. Já mám manželku a děti. Protože naše rodiny spolu tráví spoustu volného času, já znám jejího manžela a ona zná moji manželku. Děti jsou nejlepší kamarádi.

Moje manželka na mě asi vidí, že se mi rozsvítí oči, vždycky když Alenu vidím. Asi jí to vadí, ale nic neříká. Asi se snaží věřit, že spolu nic nemáme.

Před nějakou dobou jsem Aleně řekl něco v tom smyslu, že je škoda, že jsem ji nepotkal dřív než svoji ženu. Byl jsem ožralej, ale alkohol jen člověku rozvazuje jazyk aby říkal i to, co si myslí ale za střízliva by to nahlas neřekl. Proběhlo nějaké líbání. Do toho okamžiku jsem mockrát přemýšlel o tom, že bych měl chuť se s ním vyspat. Nevím proč, ale od toho momentu mě všechny tyhle chutě přešly. Jenže ona po mně naopak od té chvíle začala čas od času vyjíždět. Jednou jsem jí řekl, že s ní nemůžu nic mít, protože když si něco začneme, tak není otázka “jestli” ale “kdy” se to provalí, a bude s toho v nejlepším případě konec našeho kamarádství a společných víkendů s rodinama. Pár měsíců byl pokoj, teď po mě vyjela zas.

Jenže Alena ke všemu není sama. Máme ještě kolegyni, té říkejme třeba Bára. Bára je úžasná. Vtipná, energická, sečtělá. Má manžela a děti a taky se účastní těch společných víkendu s Aleninou a mojí rodinou. Bára mi dřív nepřipadala nijak sexuálně nepřitažlivá, ale poslední dobou mě přitahuje strašně. Mám strašnou chuť se jí dotýkat. Aspoň vzít za ruku. Bára občas vtipkuje, že s Alenou něco máme. Čímž mě pěkně s**e.

S Alenou to rozhodně musím zarazit. Velmi jemně, abych nepoškodil naše kamarádství. Nebo kamarádství už přešlo do něčeho jiného a není cesty zpět?

Co když Alena Bárě všechno říká?! Co když Alenu odmítnu a vyjedu po Báře, a ta to Aleně řekne? Alena není ten typ, že by se se zlomeným srdcem rozplakala. Bojím se, že by dala průchod své energii.

Potřeboval jsem si tento příběh sepsat pro sebe jako součást své autoterapie. Asi bych to neměl do tohoto fóra odesílat, protože stejně jediné, co se na to dá říct je to, že jsem idiot a kdybych myslel hlavou a ne koulema, tak by byli všichni šťastnější. Ale potřebuju to někomu říct a nemám komu. Tak se aspoň zeptám na názor na ten návrat k nadstandardnímu ale bezkontaktnímu kamarádství s Alenou. Myslíte, že to je možné? Nebo když ji odmítnu, tak kamarádství přejde spíš v něco jako trapnost a zahořklost?

Don't shit where you eat.

• Citovat
  • Upravit
5134
28.11.22 00:34
@Anonymní píše:

Chlapče, jestli se Alena s Bárou budou svěřovat, jen lépe pro tebe, ojedeš jednu, druhá nebude chtít zůstat pozadu, znám ženský.

Nejlepší jak získat nějakou holku je ojet všechny její kamarádky. :cert:

Ona se pak diví, proč zrovna jí ne… a pak ti skočí do postele skoro sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.11.22 00:36

Čili být tebou ojedu nejdřív Alenu, pak ona řekne Báře, že jsi samec, začne se jí o tobě svěřovat a Bára začne toužit tě taky poznat.

Řekněme, že jednou vezmeš Báru stranou a řekneš jí, že Alena tě pronásleduje a že už jí nechceš, že si chtěl vždy Báru, ale nevěděl si, jak to říct, že Alena ti jí pouze připomínala, že jsi si s ní začal proto, že si z ní cítil parfém Báry…

A Bára ti skočí kolem krku na 93,8%, pokud to bude v létě, tak na 95,6%… nesmíš zrovna smrdět nebo tak… pak se procento sníží. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.11.22 00:37

Tvoje starosti na mou hlavu :lol: :roll: Kolik ti je, 13? :think: To je síla :roll: Mihne se před tebou ženská, usměje se a tobě spadne mozek do kalhot :roll: Když byly ty víkendy tak nudné, proč jsi něco neorganizoval ty? Sám jsi neschopný, ale svou ženu by jsi evidentně ve vteřině bez váhání vyměnil.. Kde se tyhle atrapy na chlapy poslední dobou berou… :roll:

• Citovat
  • Upravit
catch-22
28.11.22 00:37
@Pírko2 píše:
Chlapče, jestli se Alena s Bárou budou svěřovat, jen lépe pro tebe, ojedeš jednu, druhá nebude chtít zůstat pozadu, znám ženský.

Ona se pak diví, proč zrovna jí ne… a pak ti skočí do postele skoro sama :mavam:

A Alenin manžel se zakladatelovou manželkou zatím co, rozdají si to sami a nebudou bránit zakladateli ve štěstí?
Mysli trochu politicky a ne jen tím, však víš, no. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5134
28.11.22 00:38
@catch-22 píše:
A Alenin manžel se zakladatelovou manželkou zatím co, rozdají si to sami a nebudou bránit zakladateli ve štěstí?
Mysli trochu politicky a ne jen tím, však víš, no. :mrgreen: :mrgreen:

No jo, voni jsou tam ještě ti partneři, krucinál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.11.22 00:40
@Sonarka píše:
Tvoje starosti na mou hlavu :lol: :roll: Kolik ti je, 13? :think: To je síla :roll: Mihne se před tebou ženská, usměje se a tobě spadne mozek do kalhot :roll: Když byly ty víkendy tak nudné, proč jsi něco neorganizoval ty? Sám jsi neschopný, ale svou ženu by jsi evidentně ve vteřině bez váhání vyměnil.. Kde se tyhle atrapy na chlapy poslední dobou berou… :roll:

Ty to bereš ženským pohledem, muži jsou rozsévači, klíče, ženy jsou zámky, zámek musí odolat klíčům a vzít jen nejlepší, klíč zase se musí snažit odemknout co nejvíc zámků. :nevim:

Příspěvek upraven 28.11.22 v 00:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.11.22 00:40
@Pírko2 píše:

Ona se pak diví, proč zrovna jí ne… a pak ti skočí do postele skoro sama :mavam:

Opravdu znáš ženský dobře, nebo si to jen namlouváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.11.22 00:41
@vyrovnaná žena píše:
Opravdu znáš ženský dobře, nebo si to jen namlouváš?

Tohle je má zkušenost, pravda, z mé věkové kategorie a mladší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.11.22 00:44
@catch-22 píše:
A Alenin

a Lenin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.11.22 00:45
@Pírko2 píše:
Ty to bereš ženským pohledem, muži jsou rozsévači, klíče, ženy jsou zámky, zámek musí odolat klíčům a vzít jen nejlepší, klíč zase se musí snažit odemknout co nejvíc zámků. :nevim:Příspěvek upraven 28.11.22 v 00:41

ty to bereš vědecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.11.22 00:47
@Pírko2 píše:
Tohle je má zkušenost, pravda, z mé věkové kategorie a mladší… :nevim:

divná doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.11.22 00:47
@vyrovnaná žena píše:
a Lenin

Na Lenina nezapomínat.. furt tu straší, ale má nové, klima-gender-multikulti podoby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí