Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:řekla bych zdrhej.
Napisu asi hned to základní, s přítelem (30) jsme spolu rok, par měsíců už spolu bydlíme, já mám dceru z předchozího vztahu.Nevím zda prehanim nebo ne, proto mě zajima nezaujatý názor.
Přítel šel dnes na rozsviceni stromku u nás ve vesnici, já zůstala doma, protože je dcera nachlazena. Vrátil se asi za 3/4 hodiny, bouchali na mě sousedi co přivedli přítele totálně na šrot, v tu dobu bylo lehce po 17h. Usinal na gauci, tak jsem ho poprosila jestli muže jít do postele, jenže po schodech nebyl schopnej vylezt do patra a začal se rozčilovat kvůli ničemu. Pak něco opilecky mumlal na dceru a bral ji do ruky, což mě teda dost nastvalo, protože se sotva držel na nohou a ještě by s ni spadnul.Řekla jsem mu teda, ze pojedu k sobě do bytu, což byli další scény, nechtel mě pustit, začal tam házet s vecma, nevím co přesně letělo, něco co bylo na stalo, baterka a asi ovladac. 2× mi sebral tašku co jsem měla připravenou a hodil ji pryč. Parkat tam praštil pěsti do stolu.. Fakt jsem byla už vydesena a brecela jsem ať nás nechá jet.
Od ty doby co jsem odjela se nebavíme, předpokládám, ze někde usnul a probudí se až rano. Problém je, ze vim, ze se rad napije, ale nesmí pit tvrdej, jakmile má tvrdej, neví kdy má dost a dopadá to takhle, ale takhle jsem ho teda viděla poprvé, ale zase spolu moc dlouho nebydlime, takže to muže bejt teprve začátek.. Vůbec nevím co delat, jsem nastvana, porad trosku v šoku, kdyby šel normalne spát, tak to nějak zkousnu, ale to co tam dělal a ta ostuda před celou vensici![]()
Ale vůbec nezdrhej, tady ti zase kazda v laktační psychóze a menopauze řekne, že máš odejít a vykaslat se na to.
Jo muze to být zacatek konce,.protoze to je blbej alkac, co se neumí ovládat a nebo to prostě nedal a už to neudela. Zjisti az bude v pohodě o co slo, rekni ze jsi se ho desne bala. Pak uvidis co bude…
No pokud pije často, tak bych vztah ukončila. Kdyby to bylo tak, že se po 10 letech opil, tak bych u jen napsala co se dělo(pro příad, že by si to nepamatoval a chtěla bych to nějak dořešit).Jenže pokud ví, že nemůže tvrdej alkohol a stejně ho pije, tak s tím neuděláš nic. Nemůžeš ho hlídat a brát mu to z ruky. V takovém případě se to dá jen ukončit.
@JanMaluska My už to jeho pití řešili nekolikrat a dohodli jsme se, ze tvrdej pit nebude, vydrzel to chvíli no, jakmile jde někam mezi lidi, kde je alkohol, tak je to v haji. Asi by to tak nedopadlo, kdybych tam byla, ale nemuzu ho přece porad hlídat.. ![]()
Jestli ve 30 letech neví, kdy má dost, a během 3/4 hodiny se dokáže ožrat pod obraz a dělat násilnické scény, tak má podle mě velký problém. Nechtěla bych takovýho. ![]()
Ožrat se jednou do roka do němoty je pro některý lidi lepší jak terapie. Počkala bych, jak se k tomu postaví, až se vzbudí.
Koukám, že někde to rozsvěcení berou z gruntu, u nás byla letos celkem nuda.
Příspěvek upraven 27.11.22 v 20:58
@MrsNorris píše:
Ožrat se jednou do roka do němoty je pro některý lidi lepší jak terapie. Počkala bych, jak se k tomu postaví, až se vzbudí.Koukám, že někde to rozvěcení berou z gruntu, u nás byla letos celkem nuda.
no ono to nebude jednou za rok
Příspěvek upraven 27.11.22 v 20:59
@Pučálkovic.Amina Já tohle zažila poprvé. Už jsme spolu na par akcích byli, ale nikdy se nevozral takovým zpusobem jako dneska a nikdy se ani nechoval jako vozralej blazen.
Jako fakt jsem cumela co to předváděl a porad mi to přijde jako zlej sen..
“Pritel prisel z prace domu a nepozdravil.” EMimono: “Zdrhej”
Nech ho vyspat a promluvte si, sám by měl uznat, že pro něj bude lepší nepit. Na ostudu kašli, každýmu je to jedno jestli se jeden maňas opil nebo ne. Vygradovalo to u vás protože on byl mimo a hadat se s opilým nemá smysl, šlo to udělat elegantněji z obou stran, už kvůli tomu dítěti.
@Muz007 píše: “Pritel prisel z prace domu a nepozdravil.” EMimono: “Zdrhej”
![]()
Někdy trochu jo.
Opravdu nepije jednou za rok, dá si každý víkend. Když jsme doma, tak si dá víno, dřív i tvrdej, ale to jsem mu zakazala, protože na nej nepotrebuju koukat kazdej vikend jak je na plech, když jde někam mezi lidi, tak to dopadá špatně pokazdy.
@Anonymní píše:
Napisu asi hned to základní, s přítelem (30) jsme spolu rok, par měsíců už spolu bydlíme, já mám dceru z předchozího vztahu.Nevím zda prehanim nebo ne, proto mě zajima nezaujatý názor.
Přítel šel dnes na rozsviceni stromku u nás ve vesnici, já zůstala doma, protože je dcera nachlazena. Vrátil se asi za 3/4 hodiny, bouchali na mě sousedi co přivedli přítele totálně na šrot, v tu dobu bylo lehce po 17h. Usinal na gauci, tak jsem ho poprosila jestli muže jít do postele, jenže po schodech nebyl schopnej vylezt do patra a začal se rozčilovat kvůli ničemu. Pak něco opilecky mumlal na dceru a bral ji do ruky, což mě teda dost nastvalo, protože se sotva držel na nohou a ještě by s ni spadnul.Řekla jsem mu teda, ze pojedu k sobě do bytu, což byli další scény, nechtel mě pustit, začal tam házet s vecma, nevím co přesně letělo, něco co bylo na stalo, baterka a asi ovladac. 2× mi sebral tašku co jsem měla připravenou a hodil ji pryč. Parkat tam praštil pěsti do stolu.. Fakt jsem byla už vydesena a brecela jsem ať nás nechá jet.
Od ty doby co jsem odjela se nebavíme, předpokládám, ze někde usnul a probudí se až rano. Problém je, ze vim, ze se rad napije, ale nesmí pit tvrdej, jakmile má tvrdej, neví kdy má dost a dopadá to takhle, ale takhle jsem ho teda viděla poprvé, ale zase spolu moc dlouho nebydlime, takže to muže bejt teprve začátek.. Vůbec nevím co delat, jsem nastvana, porad trosku v šoku, kdyby šel normalne spát, tak to nějak zkousnu, ale to co tam dělal a ta ostuda před celou vensici![]()
Nechápu, že se po jedné špatné zkušenosti sestěhováváš s chlapem, co rád pije a očividně neví, kdy přestat. Máš problémů málo?
Napisu asi hned to základní, s přítelem (30) jsme spolu rok, par měsíců už spolu bydlíme, já mám dceru z předchozího vztahu.
Nevím zda prehanim nebo ne, proto mě zajima nezaujatý názor.
Přítel šel dnes na rozsviceni stromku u nás ve vesnici, já zůstala doma, protože je dcera nachlazena. Vrátil se asi za 3/4 hodiny, bouchali na mě sousedi co přivedli přítele totálně na šrot, v tu dobu bylo lehce po 17h. Usinal na gauci, tak jsem ho poprosila jestli muže jít do postele, jenže po schodech nebyl schopnej vylezt do patra a začal se rozčilovat kvůli ničemu. Pak něco opilecky mumlal na dceru a bral ji do ruky, což mě teda dost nastvalo, protože se sotva držel na nohou a ještě by s ni spadnul.
Řekla jsem mu teda, ze pojedu k sobě do bytu, což byli další scény, nechtel mě pustit, začal tam házet s vecma, nevím co přesně letělo, něco co bylo na stalo, baterka a asi ovladac. 2× mi sebral tašku co jsem měla připravenou a hodil ji pryč. Parkat tam praštil pěsti do stolu.. Fakt jsem byla už vydesena a brecela jsem ať nás nechá jet.
Od ty doby co jsem odjela se nebavíme, předpokládám, ze někde usnul a probudí se až rano. Problém je, ze vim, ze se rad napije, ale nesmí pit tvrdej, jakmile má tvrdej, neví kdy má dost a dopadá to takhle, ale takhle jsem ho teda viděla poprvé, ale zase spolu moc dlouho nebydlime, takže to muže bejt teprve začátek.. Vůbec nevím co delat, jsem nastvana, porad trosku v šoku, kdyby šel normalne spát, tak to nějak zkousnu, ale to co tam dělal a ta ostuda před celou vensici