Přítel se opil a choval se jak blb!

Anonymní
27.11.22 20:45

Přítel se opil a choval se jak blb!

Napisu asi hned to základní, s přítelem (30) jsme spolu rok, par měsíců už spolu bydlíme, já mám dceru z předchozího vztahu.

Nevím zda prehanim nebo ne, proto mě zajima nezaujatý názor.
Přítel šel dnes na rozsviceni stromku u nás ve vesnici, já zůstala doma, protože je dcera nachlazena. Vrátil se asi za 3/4 hodiny, bouchali na mě sousedi co přivedli přítele totálně na šrot, v tu dobu bylo lehce po 17h. Usinal na gauci, tak jsem ho poprosila jestli muže jít do postele, jenže po schodech nebyl schopnej vylezt do patra a začal se rozčilovat kvůli ničemu. Pak něco opilecky mumlal na dceru a bral ji do ruky, což mě teda dost nastvalo, protože se sotva držel na nohou a ještě by s ni spadnul.

Řekla jsem mu teda, ze pojedu k sobě do bytu, což byli další scény, nechtel mě pustit, začal tam házet s vecma, nevím co přesně letělo, něco co bylo na stalo, baterka a asi ovladac. 2× mi sebral tašku co jsem měla připravenou a hodil ji pryč. Parkat tam praštil pěsti do stolu.. Fakt jsem byla už vydesena a brecela jsem ať nás nechá jet.

Od ty doby co jsem odjela se nebavíme, předpokládám, ze někde usnul a probudí se až rano. Problém je, ze vim, ze se rad napije, ale nesmí pit tvrdej, jakmile má tvrdej, neví kdy má dost a dopadá to takhle, ale takhle jsem ho teda viděla poprvé, ale zase spolu moc dlouho nebydlime, takže to muže bejt teprve začátek.. Vůbec nevím co delat, jsem nastvana, porad trosku v šoku, kdyby šel normalne spát, tak to nějak zkousnu, ale to co tam dělal a ta ostuda před celou vensici :? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65243
27.11.22 20:48
@Anonymní píše:
Napisu asi hned to základní, s přítelem (30) jsme spolu rok, par měsíců už spolu bydlíme, já mám dceru z předchozího vztahu.

Přítel šel dnes na rozsviceni stromku u nás ve vesnici, já zůstala doma, protože je dcera nachlazena. Vrátil se asi za 3/4 hodiny, bouchali na mě sousedi co přivedli přítele totálně na šrot, v tu dobu bylo lehce po 17h. Usinal na gauci, tak jsem ho poprosila jestli muže jít do postele, jenže po schodech nebyl schopnej vylezt do patra a začal se rozčilovat kvůli ničemu. Pak něco opilecky mumlal na dceru a bral ji do ruky, což mě teda dost nastvalo, protože se sotva držel na nohou a ještě by s ni spadnul.

Řekla jsem mu teda, ze pojedu k sobě do bytu, což byli další scény, nechtel mě pustit, začal tam házet s vecma, nevím co přesně letělo, něco co bylo na stalo, baterka a asi ovladac. 2× mi sebral tašku co jsem měla připravenou a hodil ji pryč. Parkat tam praštil pěsti do stolu.. Fakt jsem byla už vydesena a brecela jsem ať nás nechá jet.

Od ty doby co jsem odjela se nebavíme, předpokládám, ze někde usnul a probudí se až rano. Problém je, ze vim, ze se rad napije, ale nesmí pit tvrdej, jakmile má tvrdej, neví kdy má dost a dopadá to takhle, ale takhle jsem ho teda viděla poprvé, ale zase spolu moc dlouho nebydlime, takže to muže bejt teprve začátek.. Vůbec nevím co delat, jsem nastvana, porad trosku v šoku, kdyby šel normalne spát, tak to nějak zkousnu, ale to co tam dělal a ta ostuda před celou vensici :? :,(
řekla bych zdrhej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.11.22 20:53

Ale vůbec nezdrhej, tady ti zase kazda v laktační psychóze a menopauze řekne, že máš odejít a vykaslat se na to.

Jo muze to být zacatek konce,.protoze to je blbej alkac, co se neumí ovládat a nebo to prostě nedal a už to neudela. Zjisti az bude v pohodě o co slo, rekni ze jsi se ho desne bala. Pak uvidis co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
27.11.22 20:56

No pokud pije často, tak bych vztah ukončila. Kdyby to bylo tak, že se po 10 letech opil, tak bych u jen napsala co se dělo(pro příad, že by si to nepamatoval a chtěla bych to nějak dořešit).Jenže pokud ví, že nemůže tvrdej alkohol a stejně ho pije, tak s tím neuděláš nic. Nemůžeš ho hlídat a brát mu to z ruky. V takovém případě se to dá jen ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@JanMaluska My už to jeho pití řešili nekolikrat a dohodli jsme se, ze tvrdej pit nebude, vydrzel to chvíli no, jakmile jde někam mezi lidi, kde je alkohol, tak je to v haji. Asi by to tak nedopadlo, kdybych tam byla, ale nemuzu ho přece porad hlídat.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2079

Jestli ve 30 letech neví, kdy má dost, a během 3/4 hodiny se dokáže ožrat pod obraz a dělat násilnické scény, tak má podle mě velký problém. Nechtěla bych takovýho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.22 20:57

Ožrat se jednou do roka do němoty je pro některý lidi lepší jak terapie. Počkala bych, jak se k tomu postaví, až se vzbudí.

Koukám, že někde to rozsvěcení berou z gruntu, u nás byla letos celkem nuda.

Příspěvek upraven 27.11.22 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
27.11.22 20:58
@MrsNorris píše:
Ožrat se jednou do roka do němoty je pro některý lidi lepší jak terapie. Počkala bych, jak se k tomu postaví, až se vzbudí.Koukám, že někde to rozvěcení berou z gruntu, u nás byla letos celkem nuda.

no ono to nebude jednou za rok

Příspěvek upraven 27.11.22 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 20:58

@Pučálkovic.Amina Já tohle zažila poprvé. Už jsme spolu na par akcích byli, ale nikdy se nevozral takovým zpusobem jako dneska a nikdy se ani nechoval jako vozralej blazen.
Jako fakt jsem cumela co to předváděl a porad mi to přijde jako zlej sen..

• Citovat
  • Upravit
237
27.11.22 20:59

“Pritel prisel z prace domu a nepozdravil.” EMimono: “Zdrhej”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.11.22 21:00

Nech ho vyspat a promluvte si, sám by měl uznat, že pro něj bude lepší nepit. Na ostudu kašli, každýmu je to jedno jestli se jeden maňas opil nebo ne. Vygradovalo to u vás protože on byl mimo a hadat se s opilým nemá smysl, šlo to udělat elegantněji z obou stran, už kvůli tomu dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.22 21:00
@Muz007 píše: “Pritel prisel z prace domu a nepozdravil.” EMimono: “Zdrhej”

:P
Někdy trochu jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 21:03

Opravdu nepije jednou za rok, dá si každý víkend. Když jsme doma, tak si dá víno, dřív i tvrdej, ale to jsem mu zakazala, protože na nej nepotrebuju koukat kazdej vikend jak je na plech, když jde někam mezi lidi, tak to dopadá špatně pokazdy.

• Citovat
  • Upravit
14955
27.11.22 21:04

Bič a pryč. Bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.11.22 21:05
@Anonymní píše:

Od ty doby co jsem odjela se nebavíme, předpokládám, ze někde usnul a probudí se až rano. Problém je, ze vim, ze se rad napije, ale nesmí pit tvrdej, jakmile má tvrdej, neví kdy má dost a dopadá to takhle, ale takhle jsem ho teda viděla poprvé, ale zase spolu moc dlouho nebydlime, takže to muže bejt teprve začátek.. Vůbec nevím co delat, jsem nastvana, porad trosku v šoku, kdyby šel normalne spát, tak to nějak zkousnu, ale to co tam dělal a ta ostuda před celou vensici :? :,(

Nechápu, že se po jedné špatné zkušenosti sestěhováváš s chlapem, co rád pije a očividně neví, kdy přestat. Máš problémů málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí