Přítel s ditetem

Anonymní
27.11.22 14:46

Přítel s ditetem

Dobre odpoledne. Našla jsem si přítele. Spolu jsme skončili celkem rychle a když jsme se poznali nevěděla jsem že má dítě. S dítětem se pravidelně nestýká. Nikdy jsem ho neviděla. Žijou v jiném městě. Za ten půlrok co jsme spolu ho viděl tak 4×. Hrozně mi vadí, že za nima jezdí. Cítím, že z jeho strany stále cítí nezmizeli. Chtěla jsem aby to dítě vozil k nám, ale pochopitelně jeho ex si to nepřeje, protože se o dítě neumí postarat. Chtěl by dítě vidět častěji. Naštěstí takový zájem o dítě nemá, často mi připada, že chce vidět svou bývalou a vytáhl na ni, že by si ji chtěl brat na víkendy. Jenže jsem mladá a když už bych chtěla své dítě a ne se starat ještě o cizí. Bojím se aby o to nezažádal soudně aby k nim nejezdil ještě častěji.
Má někdo s tím zkušenosti? Nechci o něj prijit a zároveň nevím jak mu to mám říct, že se mi to nelíbí. Jak jste přijali cizí dítě? A jak jste se vyrovnali s tím, že se setkávají a vy u toho nejste přítomní? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101590
27.11.22 14:48

Najdi si bezdetneho… pro dobro všech zúčastněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.11.22 14:51

Tak si hledej bezdětného :zed:
A že se o své dítě sotva zajímá jak myslíš že dopadneš ty až ti udělá dítě :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42353
27.11.22 14:53
@Anonymní píše:
Dobre odpoledne. Našla jsem si přítele. Spolu jsme skončili celkem rychle a když jsme se poznali nevěděla jsem že má dítě. S dítětem se pravidelně nestýká. Nikdy jsem ho neviděla. Žijou v jiném městě. Za ten půlrok co jsme spolu ho viděl tak 4×. Hrozně mi vadí, že za nima jezdí. Cítím, že z jeho strany stále cítí nezmizeli. Chtěla jsem aby to dítě vozil k nám, ale pochopitelně jeho ex si to nepřeje, protože se o dítě neumí postarat. Chtěl by dítě vidět častěji. Naštěstí takový zájem o dítě nemá, často mi připada, že chce vidět svou bývalou a vytáhl na ni, že by si ji chtěl brat na víkendy. Jenže jsem mladá a když už bych chtěla své dítě a ne se starat ještě o cizí. Bojím se aby o to nezažádal soudně aby k nim nejezdil ještě častěji.
Má někdo s tím zkušenosti? Nechci o něj prijit a zároveň nevím jak mu to mám říct, že se mi to nelíbí. Jak jste přijali cizí dítě? A jak jste se vyrovnali s tím, že se setkávají a vy u toho nejste přítomní? :nevim:

Tak proč otravuješ život chlapovi s dítětem? Si najdi bezdětnýho a zabřezni. A moc ti přeju, aby se na tebe vyflajznul a našel si podobnou nádheru, které bude vadit, když si bude chtít vzít vaše dítě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.11.22 14:56
@Anonymní píše:
Má někdo s tím zkušenosti? Nechci o něj prijit a zároveň nevím jak mu to mám říct, že se mi to nelíbí. Jak jste přijali cizí dítě? A jak jste se vyrovnali s tím, že se setkávají a vy u toho nejste přítomní? :nevim:

Chlap děti má, jako detna jsem hledala detného. a chlapa, co je s dítětem jednou za Uherský rok, o toho bych si ani neoprela kolo :roll: pověsit za koule do průvanu, vykastrovat…co je to za ubozaka?
Jinak tebe chápu, ale logicky krok je, si najít bezdetneho. Ne detneho předělat na bezdetneho.
Ukonči to. Udělej to pri sebe a pro to dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.11.22 14:57

@Betty MacDonald ona by byla asi nejšťastnější kdyby se o své dřívější děti nezajímal vůbec. :nevim:

• A co si má myslet to dítě o zakladatelce že se on stýká s tebou :mrgreen: :mrgreen: ty jsi taky výkvět :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.11.22 14:59

@Lama Lama nebo ať hned zabřezne potom už může hledat i s dítětem jako matka samoživitelka :zed: a on za ní 4 x do roka přijede :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
27.11.22 15:03

Já teda nevím co ti může připadat přitažlivého na chlapovi který se nezajímá o svý dítě a ještě po něm chtít ať na něj prdí úplně 8o to nedává smysl ne, chceš dítě - logicky si přece najdeš chlapa co k dětem je, nebo myslíš že jako vaše dítě by bylo něčím spešl a nemohl se na něj vyprdnout jako na to předchozí? Bože můj do čeho si to duši vložil :zed:

• Citovat
  • Upravit
37131
27.11.22 15:04

Najdi si bezdětného. To dítě tam bude vždycky překážka. Teď ti vadí, že jezdí tam, kdyby si vydupal střídavku, bude ti vadit, že máš doma neustále na krku cizí dítě (možná ne hned, ale časem, jak dítě bude starší, tak téměř určitě), pořád nějaké boje s ex… Nicméně píšeš, že chceš děti, tak jak se chová ke svému prvnímu, se bude chovat i s vaším společným a chlap, co nemá zájem svoje dítě vidět nevypadá jako ideální adept na otce roku, s takovým bych rodinu nezakládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
27.11.22 15:10

Je hezke, ze se chce stykat se svym synem…ja mam pritele…ktery se nestyka se svym ditetem a celkem me to vadi (malem jsme kvuli tomu i rozesli, nepochopim, ze se nekdo muze vyprdnout na sve dite…),ale ma to i druhou stranku…kdyby se stykali, byl by z toho pritel uplne mimo a predstava, ze k nam bude jezdit byvalka do baraku se svym synem :? ….proste si rozmysli, co chces :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
27.11.22 15:12

Mě by spíš vadilo kdyby se o své dítě nestaral, ale tohle? Nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.11.22 15:13
@Anonymní píše:

Já to říkám pořád. S dětma jsou jenom problémy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
27.11.22 15:23
@Petra0009 píše:
Je hezke, ze se chce stykat se svym synem…ja mam pritele…ktery se nestyka se svym ditetem a celkem me to vadi (malem jsme kvuli tomu i rozesli, nepochopim, ze se nekdo muze vyprdnout na sve dite…),ale ma to i druhou stranku…kdyby se stykali, byl by z toho pritel uplne mimo a predstava, ze k nam bude jezdit byvalka do baraku se svym synem :? ….proste si rozmysli, co chces :).

a jsi srozuměna s tím, že když si pořídíte dítě a rozejdete se, že se pak nebude chtít stýkat ani s tvým dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
27.11.22 15:27

Fuj, tenhle výplod je k zblití, a to píšu jako bezdětná. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14584
27.11.22 15:51

Rozejdi se s nim, ty potřebuješ partnera, co je na tom stejně jako ty, a ne řešit porad ex a dite. Ne kazda mladá holka na něco takového psychicky stačí, včetně mě, taky jsem jako mladá (21) měla partnera s dětmi a nebylo to dobre, byl to fakt problém pro mě :nevim: teď když už děti sama mám, beru i jiné děti jinak, ale když jsem neměla, neumela jsem s cizími dětmi vůbec zacházet, nejsem proste takovy ten typ, co je od přírody společensky a “do dětí” :lol: teď taky kolikrát jsem z cizích deti v rozpacích a nevím, jak a o čem se s nimi bavit :lol: hlavně, když jsou jina “krevní skupina” (mají jiné zaměření, povahu) než já nebo moje deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí