Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidi, kam ten svet speje. Ja chapu ze se ti tohle honi hlavou. Ale ze ten hnus ani nehodlas tajit pred svetem a jako svou velkou pravdu to sdelujes a ptas se co mas delat aby se se svym ditetem nestykal, protoze chces aby mel jen tebe a svy dite, to je takovej humus, ze strasne doufam, ze jsi troll a ne ze tahle sobeckost a navic naprosta neschopnost si uvedomit, ze je treba tu hnusotu aspon nevemtilovat, je novym rysem mladych lidi
@stinga píše:
a jsi srozuměna s tím, že když si pořídíte dítě a rozejdete se, že se pak nebude chtít stýkat ani s tvým dítětem?
Samozrejmne jsem
@Anonymní píše:
Dobre odpoledne. Našla jsem si přítele. Spolu jsme skončili celkem rychle a když jsme se poznali nevěděla jsem že má dítě. S dítětem se pravidelně nestýká. Nikdy jsem ho neviděla. Žijou v jiném městě. Za ten půlrok co jsme spolu ho viděl tak 4×. Hrozně mi vadí, že za nima jezdí. Cítím, že z jeho strany stále cítí nezmizeli. Chtěla jsem aby to dítě vozil k nám, ale pochopitelně jeho ex si to nepřeje, protože se o dítě neumí postarat. Chtěl by dítě vidět častěji. Naštěstí takový zájem o dítě nemá, často mi připada, že chce vidět svou bývalou a vytáhl na ni, že by si ji chtěl brat na víkendy. Jenže jsem mladá a když už bych chtěla své dítě a ne se starat ještě o cizí. Bojím se aby o to nezažádal soudně aby k nim nejezdil ještě častěji.
Má někdo s tím zkušenosti? Nechci o něj prijit a zároveň nevím jak mu to mám říct, že se mi to nelíbí.Jak jste přijali cizí dítě? A jak jste se vyrovnali s tím, že se setkávají a vy u toho nejste přítomní?
Snad nečekáš, že by kvůli tobě na svoje dítě zapomněl? Najdi si chlapa bez dítěte.
Náhodou máš šanci, že vše bude ok. Taky mam přítele, který má deti z původního vztahu, vídá se s nimi minimálně a pro našeho společného chlapečka je super táta
@Betty MacDonald píše:
A je po anonymitě
nee, Petra není zakladatelka
@stinga píše:
a tak proč píše, že je srozuměna s tím, že by případně kašlal i na jejich dítě
@Ida11 píše:
Náhodou máš šanci, že vše bude ok. Taky mam přítele, který má deti z původního vztahu, vídá se s nimi minimálně a pro našeho společného chlapečka je super táta
To je super no. Je ti jasný, že jednou takhle minimálně může vídat i vaše společné dítě?
@vokishka píše:
a tak proč píše, že je srozuměna s tím, že by případně kašlal i na jejich dítě
protože má přítele, který také kašle na své dítě
@arinecka stát se může cokoliv. Ale po těch třinácti letech, co jsme spolu, trochu víme, co od sebe můžeme čekat. Ja se o jeho dětech ošklivě nebavím a styk jsem mu nikdy nezakazovala.
Přesně takovou p*cu se bojim, ze si najde tata meho ditete.
@stinga píše:
Jo, už jsem si to dohledala ![]()
@Ida11 píše:
@arinecka stát se může cokoliv. Ale po těch třinácti letech, co jsme spolu, trochu víme, co od sebe můžeme čekat. Ja se o jeho dětech ošklivě nebavím a styk jsem mu nikdy nezakazovala.
Nerikam, ze si mu styk s detmi zakazovala, ale jeho nezajem o ne, vypovida vic, nez si myslis.
@arinecka no udělat si úsudek bez znalosti kontextu taky o něčem svědčí. ![]()
@Ida11 píše:
@arinecka no udělat si úsudek bez znalosti kontextu taky o něčem svědčí.
Proc se tedy s detmi nevida?