Přítel s ditetem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4152
27.11.22 16:04

Lidi, kam ten svet speje. Ja chapu ze se ti tohle honi hlavou. Ale ze ten hnus ani nehodlas tajit pred svetem a jako svou velkou pravdu to sdelujes a ptas se co mas delat aby se se svym ditetem nestykal, protoze chces aby mel jen tebe a svy dite, to je takovej humus, ze strasne doufam, ze jsi troll a ne ze tahle sobeckost a navic naprosta neschopnost si uvedomit, ze je treba tu hnusotu aspon nevemtilovat, je novym rysem mladych lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2362
27.11.22 16:06
@stinga píše:
a jsi srozuměna s tím, že když si pořídíte dítě a rozejdete se, že se pak nebude chtít stýkat ani s tvým dítětem?

Samozrejmne jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
27.11.22 16:14
@Anonymní píše:
Dobre odpoledne. Našla jsem si přítele. Spolu jsme skončili celkem rychle a když jsme se poznali nevěděla jsem že má dítě. S dítětem se pravidelně nestýká. Nikdy jsem ho neviděla. Žijou v jiném městě. Za ten půlrok co jsme spolu ho viděl tak 4×. Hrozně mi vadí, že za nima jezdí. Cítím, že z jeho strany stále cítí nezmizeli. Chtěla jsem aby to dítě vozil k nám, ale pochopitelně jeho ex si to nepřeje, protože se o dítě neumí postarat. Chtěl by dítě vidět častěji. Naštěstí takový zájem o dítě nemá, často mi připada, že chce vidět svou bývalou a vytáhl na ni, že by si ji chtěl brat na víkendy. Jenže jsem mladá a když už bych chtěla své dítě a ne se starat ještě o cizí. Bojím se aby o to nezažádal soudně aby k nim nejezdil ještě častěji.
Má někdo s tím zkušenosti? Nechci o něj prijit a zároveň nevím jak mu to mám říct, že se mi to nelíbí.Jak jste přijali cizí dítě? A jak jste se vyrovnali s tím, že se setkávají a vy u toho nejste přítomní? :nevim:

Snad nečekáš, že by kvůli tobě na svoje dítě zapomněl? Najdi si chlapa bez dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42360
27.11.22 16:23
@Petra0009 píše:
Samozrejmne jsem

A je po anonymitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.11.22 16:41

Náhodou máš šanci, že vše bude ok. Taky mam přítele, který má deti z původního vztahu, vídá se s nimi minimálně a pro našeho společného chlapečka je super táta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
27.11.22 16:43
@Betty MacDonald píše:
A je po anonymitě ;)

nee, Petra není zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65109
27.11.22 16:46
@stinga píše:

a tak proč píše, že je srozuměna s tím, že by případně kašlal i na jejich dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
27.11.22 16:46
@Ida11 píše:
Náhodou máš šanci, že vše bude ok. Taky mam přítele, který má deti z původního vztahu, vídá se s nimi minimálně a pro našeho společného chlapečka je super táta

To je super no. Je ti jasný, že jednou takhle minimálně může vídat i vaše společné dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
27.11.22 16:48
@vokishka píše:
a tak proč píše, že je srozuměna s tím, že by případně kašlal i na jejich dítě

protože má přítele, který také kašle na své dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.11.22 16:55

@arinecka stát se může cokoliv. Ale po těch třinácti letech, co jsme spolu, trochu víme, co od sebe můžeme čekat. Ja se o jeho dětech ošklivě nebavím a styk jsem mu nikdy nezakazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.11.22 17:02

Přesně takovou p*cu se bojim, ze si najde tata meho ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42360
27.11.22 17:41
@stinga píše:

Jo, už jsem si to dohledala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
27.11.22 18:08
@Ida11 píše:
@arinecka stát se může cokoliv. Ale po těch třinácti letech, co jsme spolu, trochu víme, co od sebe můžeme čekat. Ja se o jeho dětech ošklivě nebavím a styk jsem mu nikdy nezakazovala.

Nerikam, ze si mu styk s detmi zakazovala, ale jeho nezajem o ne, vypovida vic, nez si myslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.11.22 19:00

@arinecka no udělat si úsudek bez znalosti kontextu taky o něčem svědčí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
27.11.22 19:27
@Ida11 píše:
@arinecka no udělat si úsudek bez znalosti kontextu taky o něčem svědčí. :nevim:

Proc se tedy s detmi nevida?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria