Ex po mně chce rozvod

Klopotkova
27.11.22 10:32

Ex po mně chce rozvod

Přeji všem pěknou první adventní neděli.
Od září se scházím se svým ex, kterého jsem nemohla dostat z hlavy celé roky, se kterým jsem byla před více jak deseti lety chvíli ve vztahu, jemu je cca 50, nechci psát úplně přesný věk, je ode mě o více jak 10 let starší, je svobodný, bezdětný.
Náš vztah skončil kvůli jeho narcistické a komplikovanější povaze. Prožil si těžké dětství, kdy mu jeho otec vyčítal, že mu zkazil život, narodil se rodičům brzy, zvlášť jeho máma byla velmi mladá, což v té době nebylo nic neobvyklého.
Je mi moc líto, čím si prošel, muselo to být otřesné, ale myslím, že tohle už měl v sobě nějak za ty roky aspoň částečně zpracovat. Jeho okolí přece za jeho dětství nemůže.
Již asi na třetí schůzce mi sdělil, že se se mnou nebude někde pokoutně scházet jak nějaký trestanec, což jsem pochopila a začali jsme spolu normálně chodit do společnosti. Kina, kavárny apod.
S mužem máme volnější manželství, on sám má roky milenku, která brzy porodí (dle testů není otcem dítěte).
Ex mi v týdnu řekl, že už toho má dost, že on je svobodný, já se s ním scházím a mám muže, že on to tak nechce a že buď odstěhování se od muže hned po novém roce k němu a rozvod nebo mezi námi konec, že mi dává cca ten měsíc na to, abych se rozhodla, co vlastně chci, že se mu kamarádi smějí, že se schází s vdanou ženskou a to on nemá zapotřebí, že mu nejde ani tak o to, co kdo říká, ale že on to tak taky nechce.
Problém je ten, že mně se ex strašně líbí, je přesně můj typ vzhledem i postavou 190/90, miluji ho pořád, ale lidsky si tak nějak nerozumíme, on je zamindrákovaný, za ty roky se nezměnil, pořád by mi nejradši rozkazoval, žít s ním nechci, myslím, že bych byla časem týraná žena a to já nemám zapotřebí. Vyhovuje mi to tak, jak to je nyní, nechci ho v žádném případě ztratít, sex s ním je naprosto úžasný, pouze s ním si u toho nemusím představovat kdoví co.
Roky mám milence, myslela jsem, že když budu e ex často, že mě milenec nebude zajímat, chvíli mě opravdu nezajímal, jenže potom mi začal strašně chybět, rozumíme si, je ke mně velmi milý a já jsem za ním začala opět chodit a spíme spolu, naše schůzky se odehrávají pouze u něj doma, nikam spolu nechodíme, tak je to už 5 let a tak nám to vyhovuje. Milenec je 168/110, ale strašně mě přitahuje, sex s nim je taky senzační, i když má problém s erekcí.
Ex o milenci neví, ptal se, zda spím s mužem, řekla jsem mu, že ne, vím, že by byl oheň na střeše, nicméně s mužem běžně spím.
S mužem fungujeme normálně, máme se rádi, muž je povahou naprosto bezvadný, je typický krasavec, ale nejsem do něj zamilovaná. To, že se scházím s ex ví, ví i to, že jo miluji a to mu vadí. Mluvili jsme o tom několikrát. Říkal, že se obává, že mě ztratí a na druhou stranu, že mě nechápe, když ví, co je ten ex zač.
Vůbec nevím, co mám dělat, měnit nechci nic a vyhovuje mi to tak, jak je to doposud.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4451
27.11.22 10:36

Opet touzis po pozornosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
27.11.22 10:40

K tomu je nutne nam opet a opet a opet sepisovat vasi CELOU rodinnou anamnezu? Ty fakt chces jenom pozornost.

Milenci rekni, ze to chces tak, jak to je ne? Co na tom chces resit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8467
27.11.22 10:42

Nechceš ještě dalšího chlapa? Co chlap, to naprosto senzační sex…. Doufám, že se aspoň chráníte před nemocemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.11.22 10:43

Začni konečně na myšlení používat hlavu namísto vagíny. S tímhle přístupem si šeredně natlučeš hubu. Chceš všechno, nebudeš mít nic.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
27.11.22 10:44

Je tezke se v tim zorientovat - kdo, kde, s kym, jak a proc :) Ale pokud ex chce oficialni vztah a ty to vidis, ze, cituji,,žít s ním nechci, myslím, že bych byla časem týraná žena a to já nemám zapotřebí", tak sis odpoved napsala prakticky sama.
Mysli i hlavou, nejen rozkrokem.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.11.22 10:47

Tak nic neřeš a uvidíš jak dlouho tento stav vydrží. Je přeci jasný, že se svým mužem se nerozvedeš :nevim:

Budeš muset nějak svého „Idola“ přesvěčit že tento stav je to nejlepší na světě. :mrgreen: Lžeš mu už teď, tak budeš muset lhát sofistikovaněji, abys tento stav udržela co nejdéle.

• Citovat
  • Upravit
catch-22
27.11.22 10:49
@Klopotkova píše:
Přeji všem pěknou první adventní neděli.
Od září se scházím se svým ex, kterého jsem nemohla dostat z hlavy celé roky, se kterým jsem byla před více jak deseti lety chvíli ve vztahu, jemu je cca 50, nechci psát úplně přesný věk, je ode mě o více jak 10 let starší, je svobodný, bezdětný.
Náš vztah skončil kvůli jeho narcistické a komplikovanější povaze. Prožil si těžké dětství, kdy mu jeho otec vyčítal, že mu zkazil život, narodil se rodičům brzy, zvlášť jeho máma byla velmi mladá, což v té době nebylo nic neobvyklého.
Je mi moc líto, čím si prošel, muselo to být otřesné, ale myslím, že tohle už měl v sobě nějak za ty roky aspoň částečně zpracovat. Jeho okolí přece za jeho dětství nemůže.
Již asi na třetí schůzce mi sdělil, že se se mnou nebude někde pokoutně scházet jak nějaký trestanec, což jsem pochopila a začali jsme spolu normálně chodit do společnosti. Kina, kavárny apod.
S mužem máme volnější manželství, on sám má roky milenku, která brzy porodí (dle testů není otcem dítěte).
Ex mi v týdnu řekl, že už toho má dost, že on je svobodný, já se s ním scházím a mám muže, že on to tak nechce a že buď odstěhování se od muže hned po novém roce k němu a rozvod nebo mezi námi konec, že mi dává cca ten měsíc na to, abych se rozhodla, co vlastně chci, že se mu kamarádi smějí, že se schází s vdanou ženskou a to on nemá zapotřebí, že mu nejde ani tak o to, co kdo říká, ale že on to tak taky nechce.
Problém je ten, že mně se ex strašně líbí, je přesně můj typ vzhledem i postavou 190/90, miluji ho pořád, ale lidsky si tak nějak nerozumíme, on je zamindrákovaný, za ty roky se nezměnil, pořád by mi nejradši rozkazoval, žít s ním nechci, myslím, že bych byla časem týraná žena a to já nemám zapotřebí. Vyhovuje mi to tak, jak to je nyní, nechci ho v žádném případě ztratít, sex s ním je naprosto úžasný, pouze s ním si u toho nemusím představovat kdoví co.
Roky mám milence, myslela jsem, že když budu e ex často, že mě milenec nebude zajímat, chvíli mě opravdu nezajímal, jenže potom mi začal strašně chybět, rozumíme si, je ke mně velmi milý a já jsem za ním začala opět chodit a spíme spolu, naše schůzky se odehrávají pouze u něj doma, nikam spolu nechodíme, tak je to už 5 let a tak nám to vyhovuje. Milenec je 168/110, ale strašně mě přitahuje, sex s nim je taky senzační, i když má problém s erekcí.
Ex o milenci neví, ptal se, zda spím s mužem, řekla jsem mu, že ne, vím, že by byl oheň na střeše, nicméně s mužem běžně spím.
S mužem fungujeme normálně, máme se rádi, muž je povahou naprosto bezvadný, je typický krasavec, ale nejsem do něj zamilovaná. To, že se scházím s ex ví, ví i to, že jo miluji a to mu vadí. Mluvili jsme o tom několikrát. Říkal, že se obává, že mě ztratí a na druhou stranu, že mě nechápe, když ví, co je ten ex zač.
Vůbec nevím, co mám dělat, měnit nechci nic a vyhovuje mi to tak, jak je to doposud.

Málokterá dokáže být šťastně vdaná a současně nevěrná exovi s milencem, to stojí za citaci.

• Citovat
  • Upravit
14936
27.11.22 10:53

:D Nedočetla jsem. Je tam něco, co tady Klopotková už 100× nezmínila? Asi je to ta první adventní neděle. Není pro koho chystat vánoce, tak aspoň budu psát se@čky na epipi. Dám si dnes punč na Klopotino zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.11.22 10:56

Kašli na toho ex a buď s manželem. Splašily se ti hormony nebo co? :D Sama píšeš že bys pravděpodobně byla týraná žena. A to ho jako miluješ jo? Není to spíše o tej tělesnej stránce? Že tě přitahuje a tím pádem miluješ tu tělesnou stránku? Protože přeci nejsi tak blbá aby si milovala člověka co je věčně zamindrákovanej, a má tendenci ti rozkazovat. Ať to rozlouskneš jak chceš, tak o jednoho přijdeš. A skvělý sex? Kolik ti je? Vztah se nestaví jen na tom. I ten ex až mu bude 70 nebude moci, a třeba tě nebude už tolik přitahovat. Za to povahu jestli bude mít stejnou, tak budeš dělat vše jak on si určí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.11.22 10:56
@Kfětoslava píše: :D Nedočetla jsem. Je tam něco, co tady Klopotková už 100× nezmínila? Asi je to ta první adventní neděle. Není pro koho chystat vánoce, tak aspoň budu psát se@čky na epipi. Dám si dnes punč na Klopotino zdraví.

Květuše, opět mimo, včera jsem v bytě dělala vánoční výzdobu.

• Citovat
  • Upravit
3076
27.11.22 10:57

Jsem si říkala, kdy se ozveš, že je nějak dlouho ticho a čekala jsem, s čím se vytasíš. Měla jsem se vsadit, něco podobného jsem čekala 😀. Stále si myslím, že jsi troll. Pokud nejsi, tak jsi prostě jen strašně blbá. Je jedno, s kým jsi, na tom faktu to nic nemění. Jednoho miluješ, ale nechceš s ním být, druhého nemiluješ a chceš s ním být, do toho šu. káš se třetím, každého taháš za nos… měla bys být sama. Oni by se měli konečně vykašlat na tebe, takovou fuj stejně nikdo nemá zapotřebí 🤷‍♀️
Jinak se moc těším na diskuze po “porodu”, to bude teprve parádička! Knižně už to chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
27.11.22 10:59

@Klopotkova nech si manžela a milence, na co chlap, který ti povahově nesedí? A ještě by ses musela omezit jen na jednoho chlapa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10803
27.11.22 11:01

@Klopotkova a něco nového u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
27.11.22 11:02
@PaníBovaryová píše:
K tomu je nutne nam opet a opet a opet sepisovat vasi CELOU rodinnou anamnezu? Ty fakt chces jenom pozornost.

Promin, ale CELOU anamnezu neposkytla, chybi bisexualita a zadky. :lol:

Ale k veci. Zakladatelka by chtela udrzet stavajici stav, kdy ma Urozeneho, Traktoristu a „Ex co uz neni ex“. Tezko rict, jak tohle predstaveni dal hrat, aby vsichni byli spokojeni a v pohode. Na to podle mne neni navod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí