Odejít od přítele nebo zůstat?

4
27.11.22 13:05

Odejít od přítele nebo zůstat?

Ahoj, řeším teď otázku, kterou jsem ještě nikdy řešit nemusela.. Příběh, proč si pohrávám s touto myšlenkou si nechám pro sebe, protože by to bylo na příliš dlouhé vyprávění..

Jde však o to, že jsem do vztahu obětovala vše. Partner mě dokázal finančně zabezpečit a protože jsme se rozhodli společně podnikat, dala jsem proto výpověď v práci a vše věnovala podnikání. Podnik však nefunguje dle představ, a tak jsem bez vlastních peněz, vše táhne přítel.

Pokud bych odešla, nemám kam, nemám auto, rodiče bydlí daleko a nedokážu si představit být zpět doma, navíc v té lokalitě bych nenašla ani práci a spoje do Prahy jsou šílené.
Nemám ani peníze na to, abych utáhla měsíční nájem bytu v Praze. Rodiče nemají peníze na to, aby mně do začátků podpořili. Zároveň vím, že kdybych byla finančně soběstačná, nejspíše bych se více přikláněla k myšlence odejít.

Byla jste některá v této situaci? Dokázala jste se postavit z ničeho na vlastní nohy?..
Potřebuji trochu podpořit.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
27.11.22 13:09

Nejdrive bych se snazila byt znovu financne sobestacna. Najit si praci.

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.11.22 13:10

Vybodni se na podnikání, co ti nevynáší, vrať se do práce, ušetři peníze a pak odejdi. Nebo si vsaď sportku, drž si palce a čekej na zázrak…

• Citovat
  • Upravit
40402
27.11.22 13:11
@Nikki222 píše:
Ahoj, řeším teď otázku, kterou jsem ještě nikdy řešit nemusela.. Příběh, proč si pohrávám s touto myšlenkou si nechám pro sebe, protože by to bylo na příliš dlouhé vyprávění..

Jde však o to, že jsem do vztahu obětovala vše. Partner mě dokázal finančně zabezpečit a protože jsme se rozhodli společně podnikat, dala jsem proto výpověď v práci a vše věnovala podnikání. Podnik však nefunguje dle představ, a tak jsem bez vlastních peněz, vše táhne přítel.

Pokud bych odešla, nemám kam, nemám auto, rodiče bydlí daleko a nedokážu si představit být zpět doma, navíc v té lokalitě bych nenašla ani práci a spoje do Prahy jsou šílené.
Nemám ani peníze na to, abych utáhla měsíční nájem bytu v Praze. Rodiče nemají peníze na to, aby mně do začátků podpořili. Zároveň vím, že kdybych byla finančně soběstačná, nejspíše bych se více přikláněla k myšlence odejít.

Byla jste některá v této situaci? Dokázala jste se postavit z ničeho na vlastní nohy?..
Potřebuji trochu podpořit.. :(

A to nejde najít si práci a našetřit si na odchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.11.22 13:12

@free333 Pracuji 7 dní v týdnu, 10 hodin denně.. Jedná se o podnikání, kde člověk musí fyzicky být.. Práci k tomu bohužel nemám kdy mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
27.11.22 13:16
@Nikki222 píše:
@free333 Pracuji 7 dní v týdnu, 10 hodin denně.. Jedná se o podnikání, kde člověk musí fyzicky být.. Práci k tomu bohužel nemám kdy mít..

Nektere rozjezdy jsou tezke. Davas malo informaci, jak dlouho se uz snazite spolu podnikat, proc to nejde atd. Ale jestli neni perspektiva zlepseni, promluvila bych s partnerem, ze chces byt znovu financne sobestacna a chces hledat jinou praci.

• Citovat
  • Upravit
3598
27.11.22 13:17
@Nikki222 píše:
@free333 Pracuji 7 dní v týdnu, 10 hodin denně.. Jedná se o podnikání, kde člověk musí fyzicky být.. Práci k tomu bohužel nemám kdy mít..

To bys při těch hodinách v normální práci byla milionář.
Co je to prosím tě za podnikání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.11.22 13:18

Tyra te? ublizuje ti? to je zasadni co potřebujeme vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9716
27.11.22 13:20

Šla bych dřív, než „omylem“ otěhotníš. S dítětem se ti bude odcházet mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
27.11.22 13:21
@Nikki222 píše:

tak samozřejmě, že ukončíš činnost v podnikání, ze kterého nemáš žádné finance, a pak si najdeš normální práci, kde ti plat dají,
nikdo nemyslel, abys dělala oboje naráz :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9716
27.11.22 13:21
@Nenitamduch píše:
Tyra te? ublizuje ti? to je zasadni co potřebujeme vedet

I kdyby ne, tak proč žít s člověkem, se kterým být nechce? A hlavně „my“ nepotřebujeme vědět nic, to je na zakladatelce, aby si to srovnala v hlavě. Nemusí se svěřovat cizím lidem na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.11.22 13:23
@Jahru píše:
I kdyby ne, tak proč žít s člověkem, se kterým být nechce? A hlavně „my“ nepotřebujeme vědět nic, to je na zakladatelce, aby si to srovnala v hlavě. Nemusí se svěřovat cizím lidem na netu
:mrgreen: jo ale pokud ji neublizuje tak bych ji doporucila pockat u nej nez neco nasetri a pokud ji ublizuje tak bych ji rekla at jde kdekoliv jinde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
27.11.22 13:27

No a kde konkrétně je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
27.11.22 13:29
@Jahru píše:
I kdyby ne, tak proč žít s člověkem, se kterým být nechce? A hlavně „my“ nepotřebujeme vědět nic, to je na zakladatelce, aby si to srovnala v hlavě. Nemusí se svěřovat cizím lidem na netu

nemusí se svěřovat, ale asi se chce svěřit, když založila diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria