Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omg. Tak to ho asi moc nemilujes, kdyz ho neberes takovyho, jakej je, tedy s ditetem. Bez o dum dal.
@arinecka on se s nimi v nějaké míře stýká, ale jde to mimo mě. Není to tak, ze by kontakt neměli vůbec. Jaké vztahy mezi sebou mají, to nevím. S přítelem jsem dlouho, ale je znám minimálně, moc jsme si nesedli
S tímhle nastavením z toho vycouvej dokud je čas
Teď tam jezdí, což je třeba za mne ta lepší možnost, časem se, ale vše mění, jak dítě roste a může být vše jinak a budeš mít dítě doma často a ještě se budeš o něj starat.
Vždy bude důležitější než ty, tak si nepridelavej takové problémy.
@Petra0009 píše:Proč by k vám jezdila bývalka ?
Je hezke, ze se chce stykat se svym synem…ja mam pritele…ktery se nestyka se svym ditetem a celkem me to vadi (malem jsme kvuli tomu i rozesli, nepochopim, ze se nekdo muze vyprdnout na sve dite…),ale ma to i druhou stranku…kdyby se stykali, byl by z toho pritel uplne mimo a predstava, ze k nam bude jezdit byvalka do baraku se svym synem….proste si rozmysli, co chces
.
@Dexempofederex píše:
Já to říkám pořád. S dětma jsou jenom problémy.
Je to pravda, ale zase, když to přežiješ ti dospěláci jsou pak fajn, lepší než děti nemít
@karolinka90 píše:
Přesně takovou p*cu se bojim, ze si najde tata meho ditete.
Nenaděláš nic ![]()
Za mě jsou tvoje pocity pochopitelné. Ne každý má na to, aby se do konce života dělil o partnera s jeho bývalou, protože ta vazba tam prostě už bude vždycky. Já bych tohle nedávala, takže do chlapa s dítětem bych nešla. Zvlášť jestli jsi mladá. Od něj je nefér, že tě namotal, aniž by ti o takhle podstatné věci řekl. Někdo by možná skákal metr dvacet nadšením, že partner dojíždí domů za bývalou, ale obě to dělat dobře nebude, šla bych o dům dál.