Co s nim?Práce

Anonymní
27.11.22 16:55

Co s nim?Práce

S přítelem jsme 3roky.2 roky pracoval v jedné firmě pak byl vyhozen nebo se 3× nafral a odešel z práce takže 3× Áčko. Pak mi ležel 4měsíce doma, že deprese a bla bla bla…běhala jsem kolem něho po špičkách, snažila jsem se jo podpořit, vše táhla sama, vydala jsem všechny naspořené peníze na provoz domácnosti atd.Pak si našel jinou práci po týdnu šel na PN, pak ho samozřejmě vyhodili. Teď je v dalším zaměstnání a opět po týdnu PN. Zitra má jít do práce a obávám se další výpovědi. Jsem zvědavá na co se vymluví teď. To mu není hanba se nechat živit samoživitelkou? Nedá se s ním mluvit když mu chci něco ohledně toho říct tak jen mlčí pak dva dny trucuje pak mi řekne, že mu je zle. Já na to nemám. Jak mu to mám říct když není zájem o diskuzi? Jako vyhružkou? Buď bude makat nebo ať táhne, jak radí známá? Nejhorší je, že jsem fo něj udělaná až po uši :oops: Řešila jste některá něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65091
27.11.22 16:58
@Anonymní píše:
S přítelem jsme 3roky.2 roky pracoval v jedné firmě pak byl vyhozen nebo se 3× nafral a odešel z práce takže 3× Áčko. Pak mi ležel 4měsíce doma, že deprese a bla bla bla…běhala jsem kolem něho po špičkách, snažila jsem se jo podpořit, vše táhla sama, vydala jsem všechny naspořené peníze na provoz domácnosti atd.Pak si našel jinou práci po týdnu šel na PN, pak ho samozřejmě vyhodili. Teď je v dalším zaměstnání a opět po týdnu PN. Zitra má jít do práce a obávám se další výpovědi. Jsem zvědavá na co se vymluví teď. To mu není hanba se nechat živit samoživitelkou? Nedá se s ním mluvit když mu chci něco ohledně toho říct tak jen mlčí pak dva dny trucuje pak mi řekne, že mu je zle. Já na to nemám. Jak mu to mám říct když není zájem o diskuzi? Jako vyhružkou? Buď bude makat nebo ať táhne, jak radí známá? Nejhorší je, že jsem fo něj udělaná až po uši :oops: Řešila jste některá něco podobného?

tak si holt musíš vybrat, bud být strašně zaláskovaná a živit ho nebo vezmeš rozum do hrsti a v zájmu dětí ho vykopneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
27.11.22 16:58

Musí mít péro ze zlata, jinak nevím.
Proč živíš chlapa nefachčenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.11.22 17:00

Pokud nemá opravdové zdravotní problémy a depresí nazývá něco, co je ve skutečnosti nuda, tak bych ho sbalila a vypakovala.
Zásoba hormonů, která ti tvrdí, že jsi si něj „udělaná až po uši“, ti zanedlouho vyprchá, zůstanou ti oči pro pláč a dluhy.
Kam na ty chlapy chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
27.11.22 17:01

Řict mu, ať kouká makat nebo nazdar. Většina žen už by ho hnala sviňským krokem a jako chlap se nedivím, že ho hanba nefackuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 17:01
@FraDeu píše:
Musí mít péro ze zlata, jinak nevím.
Proč živíš chlapa nefachčenka?

Protože 2roky normálně pracoval, fungoval a staral se? Co když má opravdu deprese?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 17:03
@vokishka píše:
tak si holt musíš vybrat, bud být strašně zaláskovaná a živit ho nebo vezmeš rozum do hrsti a v zájmu dětí ho vykopneš

Nechci ho vykopnout chci aby si to uvědomil a začal normálně makat jako dřív. Proto jsem se ptala kdo s tím má zkušenosti? Co bys dělala ty kdyby se ti to stalo?

• Citovat
  • Upravit
2164
27.11.22 17:04

Tak když jsi do něj udělaná, tak si ho nech jako občasného milence, se kterým s eobčas uvidíš.
Na životního partnera snad musí mít člověk jiné nároky, než že je do něj udělaný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.11.22 17:04
@Anonymní píše:

Pošli ho do oběhu. Vzpamatuj se. Začni myslet tím, co máš v hlavě a ne spodkem. Mysli hlavně na děti a na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
27.11.22 17:05
@Anonymní píše:

nijak mu to neříkej, a VYHOĎ ho, je to netáhlo a vždycky to bude netáhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
27.11.22 17:06
@Anonymní píše:
Nechci ho vykopnout chci aby si to uvědomil a začal normálně makat jako dřív. Proto jsem se ptala kdo s tím má zkušenosti? Co bys dělala ty kdyby se ti to stalo?

já bych ho vyhodila, kdyby se mi to stalo, udělal to už minimálně 3×, ten se nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Ulrike píše:
Pokud nemá opravdové zdravotní problémy a depresí nazývá něco, co je ve skutečnosti nuda, tak bych ho sbalila a vypakovala.
Zásoba hormonů, která ti tvrdí, že jsi si něj „udělaná až po uši“, ti zanedlouho vyprchá, zůstanou ti oči pro pláč a dluhy.
Kam na ty chlapy chodíte?

No nevím :,( první mě mlátil a tenhle je buď nemocný nebo mě využívá. Jak mu to mám říct? Jak bys mu to řekla?

• Citovat
  • Upravit
56505
@stinga píše:
nijak mu to neříkej, a VYHOĎ ho, je to netáhlo a vždycky to bude netáhlo

Ještě si ho nasáčkovala k sobě domu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupilulu
@stinga píše:
já bych ho vyhodila, kdyby se mi to stalo, udělal to už minimálně 3×, ten se nezmění
  • Citovat
  • Upravit
76405
@Anonymní píše:
No nevím :,( první mě mlátil a tenhle je buď nemocný nebo mě využívá. Jak mu to mám říct? Jak bys mu to řekla?

normálně, česky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria