Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No opět jsem s nervami v hajzlu.Chtěla jsem uvěřit, že to špatný jsem si už vybrala.
Dej dohromady sama sebe, pak jdi dál, s čistou hlavou a bez chlapa, který tě potáhne dolů. Zapomeň na spasitelské touhy a najdi si někoho, kdo pevně stojí na zemi. Ovšem na to potřebuješ být srovnana sama.
@Lu66 píše:
Jen taková poznámka. to že někdo chodí k psychiatrovi, VŮBEC neznamená že je blázen. Tak se uklidníme.
Já to vím chodila jsrm 2 roky po rozvodu k psychologovi i k psychiatrovi.
Jen jsem citovala jeho.
@Anonymní píše:
A jak ho mám vyhodit z bytu když ve smlouvě jsme oba?.Odejit nemám kam.
No jak, platí nájem?
Už jsi tu psala nebo ne? Nebo je těch příběhů tolik, že se mi to plete👀 🙈. Lemroida bych teda netrpěla.
Takže poslední promluva, že si najde práci. Nebo prostě půjde.
@Anonymní píše:
A jak ho mám vyhodit z bytu když ve smlouvě jsme oba?.Odejit nemám kam.
To by nešlo nějak,,obejít" třeba že když nepřispívá na nic do domácnosti tak proč by tam jako bydlel? To by chtělo ale právníka.
ale ty přece nemůžeš tahat vše sama. Nachvilku si zašij,,kačku" a mysli rozumem. Ta touha k němu tě po x letech opustí a ty skončíš s líným chlapem a s dluhy… To snad nechceš.
@Ulrike píše:
Dej dohromady sama sebe, pak jdi dál, s čistou hlavou a bez chlapa, který tě potáhne dolů. Zapomeň na spasitelské touhy a najdi si někoho, kdo pevně stojí na zemi. Ovšem na to potřebuješ být srovnana sama.
Dávala jsem se dokupy roky a teď toto? Věřila jsem, že nejsou všichni takový a bum po 2letech vyžírka. A můžu se jít slepit znovu.
@Lu66 píše:
To by nešlo nějak,,obejít" třeba že když nepřispívá na nic do domácnosti tak proč by tam jako bydlel? To by chtělo ale právníka.ale ty přece nemůžeš tahat vše sama. Nachvilku si zašij,,kačku" a mysli rozumem. Ta touha k němu tě po x letech opustí a ty skončíš s líným chlapem a s dluhy… To snad nechceš.
Ne to právě nechci
Ach jo.. proc si sebe nevazis? Fakt ti tohle stoji za to? Kopni ho do pr.. a bud konecne stastna! ![]()
@Kelsey píše:
Už jsi tu psala nebo ne? Nebo je těch příběhů tolik, že se mi to plete👀 🙈. Lemroida bych teda netrpěla.
Takže poslední promluva, že si najde práci. Nebo prostě půjde.
Dobře, ale jak? Na to se ptám?
Jako až se zítra vrátí z práce tak ahoj, výpověď? Buď budeš makat nebo se sbal?
@Anonymní píše:
Dobře, ale jak? Na to se ptám?
Jako až se zítra vrátí z práce tak ahoj, výpověď? Buď budeš makat nebo se sbal?
Normálně, já bych za ním přišla a řekla: Hele došla mi trpělivost, roky jsem tahala vše já, ty se ani nesnažíš ( bla bla bla ) jestli tě vyhodí z práce, tak se rozcházíme.
![]()
Edit: Prostě stručně a jasně, bez emocí bez ničeho. Aby to bral jako oznámení.
Příspěvek upraven 27.11.22 v 17:27
@Ketris píše:
Ach jo.. proc si sebe nevazis? Fakt ti tohle stoji za to? Kopni ho do pr.. a bud konecne stastna!
Ale jak? Víš jak se bojím jeho reakce? Nikdy tedy na mě nezvedl hlas či ruku jako ex ale stejně se bojím co bude. Jestli se odstěhuje nebo bude dělat problémy ![]()
@Lu66 píše:
Normálně, já bych za ním přišla a řekla: Hele došla mi trpělivost, roky jsem tahala vše já, ty se ani nesnažíš ( bla bla bla ) jestli tě vyhodí z práce, tak se rozcházíme.![]()
![]()
Edit: Prostě stručně a jasně, bez emocí bez ničeho. Aby to bral jako oznámení.
Příspěvek upraven 27.11.22 v 17:27
@Anonymní píše:
Ale jak? Víš jak se bojím jeho reakce? Nikdy tedy na mě nezvedl hlas či ruku jako ex ale stejně se bojím co bude. Jestli se odstěhuje nebo bude dělat problémy
Při nejhorším teda na tebe zvýší hlas, to nějak přežiješ. Takhle se ale ukáže v tom pravém světle. Kdyby si tě vážil tak by si z toho něco vzal, a opravdu by začal makat.
@Anonymní píše:
Nechci ho vykopnout chci aby si to uvědomil a začal normálně makat jako dřív. Proto jsem se ptala kdo s tím má zkušenosti? Co bys dělala ty kdyby se ti to stalo?
jojo, to bychom chtěli všichni, aby se protějšek změnil podle našich představ. Nikomu to nikdy nevyšlo.
Zkušenost mám, bolestnou, taky ze začátku makal a chodil do práce, občas na ÚP, občas marodil. No ale došlo to hodně daleko, nakonec jsem živila jeho a 3 děti několik let sama. I jako těhotná a čerstvě po porodu. On byl pro okolí borec, protože byl na rodičovské a já makala, abych nás všechny uživila. A víš co? Blbé mu to nebylo. Tyhle typy si ke všemu najdou důvod a ospravedlnění.