Co s nim?Práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
27.11.22 17:07
@Anonymní píše:
Protože 2roky normálně pracoval, fungoval a staral se? Co když má opravdu deprese?

Chodi k psychiatrovi? Bud k nemu co nejdriv vyrazi, nebo at si sbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
27.11.22 17:08
@Anonymní píše:
Protože 2roky normálně pracoval, fungoval a staral se? Co když má opravdu deprese?

To byla jen póza, aby si tě získal, jinak by si mu utekla, teď si myslí, že tě má jistou, tak se předvádí takový, jaký je. Normálního chlapa by odvezli do blázince, kdyby se rok válel doma. Je to líný nemakačenko, co se nechá živit od ženy a to je síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 17:08
@Tomtom148 píše: Řict mu, ať kouká makat nebo nazdar. Většina žen už by ho hnala sviňským krokem a jako chlap se nedivím, že ho hanba nefackuje.

No smlouva je na nás oba :( tak lehce to nepůjde a já nemám kam jinam jít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 17:10
@mroe píše:
Chodi k psychiatrovi? Bud k nemu co nejdriv vyrazi, nebo at si sbali.

Nechodí není přece blázen. Bojím se jeho reakce. Podnájemní smlouva je na oba :(

• Citovat
  • Upravit
59384
27.11.22 17:10
@Anonymní píše:

tak se léčí nebo to jen říká? A když 2 roky pracoval tak proč vše táhneš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 17:11
@Tomtom148 píše:
To byla jen póza, aby si tě získal, jinak by si mu utekla, teď si myslí, že tě má jistou, tak se předvádí takový, jaký je. Normálního chlapa by odvezli do blázince, kdyby se rok válel doma. Je to líný nemakačenko, co se nechá živit od ženy a to je síla.

Zkoušela jsem i jeho rodiče a ti, že nemůžou pomoci když s nimy moc nekomunikuje a vše podává jako, že je vše ok

• Citovat
  • Upravit
602
27.11.22 17:12
@Anonymní píše:
No nevím :,( první mě mlátil a tenhle je buď nemocný nebo mě využívá. Jak mu to mám říct? Jak bys mu to řekla?

Víš co, možná kašli na to, proč je takový a první dej dokupy sama sebe. Pokud si vybiras mezi násilníkem a tím, který tě využívá, tak by jsi měla přemýšlet proč to tak je. Jak je na tom tvé sebevědomí? Duševní pohoda? Celkový balance v životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.11.22 17:12

Rozejdi se s ním dokud můžeš. Zvykl si na to. Když bude sám tak jeho to donutí se o sebe postarat. To bys pak koukala jak se rychle vyléčí. Nebo mu navrhni psychologa, třeba má depku, a jestli nebude schopnej to řešit, tak řešení už víš. Tohle je teda ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 17:13
@Markéta80 píše:
tak se léčí nebo to jen říká? A když 2 roky pracoval tak proč vše táhneš sama?

Protože se nechal 2× vyhodit? Nikde se neléčí není přeci blázen.

• Citovat
  • Upravit
66
27.11.22 17:15

Ano, zabalit mu tašky a vyhodit. Chodit do práce a vydělávat je normální. Nenech se využívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 17:15
@Ulrike píše:
Víš co, možná kašli na to, proč je takový a první dej dokupy sama sebe. Pokud si vybiras mezi násilníkem a tím, který tě využívá, tak by jsi měla přemýšlet proč to tak je. Jak je na tom tvé sebevědomí? Duševní pohoda? Celkový balance v životě?

No opět jsem s nervami v hajzlu. :? Chtěla jsem uvěřit, že to špatný jsem si už vybrala.

• Citovat
  • Upravit
20883
27.11.22 17:16
@Anonymní píše:

Tak mu to holt musíš podat jako malému dítěti. Když normálně 2 roky pracoval a teďka je změna o 180 stupnu, tak v čem je podle něj problém? Když teda není nemocný, tak proč je pořád na PN a fnuká, že nemocný je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.11.22 17:17
@Anonymní píše:

Jen taková poznámka. to že někdo chodí k psychiatrovi, VŮBEC neznamená že je blázen. Tak se uklidníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Lu66 píše:
Rozejdi se s ním dokud můžeš. Zvykl si na to. Když bude sám tak jeho to donutí se o sebe postarat. To bys pak koukala jak se rychle vyléčí. Nebo mu navrhni psychologa, třeba má depku, a jestli nebude schopnej to řešit, tak řešení už víš. Tohle je teda ostuda.

A jak ho mám vyhodit z bytu když ve smlouvě jsme oba?.Odejit nemám kam.

• Citovat
  • Upravit
35766
@Anonymní píše:

Tak s čím pořád marodí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria