Budu těhotná? Divoká noc a ráno

Anonymní
27.11.22 16:32

Budu těhotná? Divoká noc a ráno

V pátek v noci byl nechráněný sex, byli jsme trochu připití, udělal se na mě (podbřišek a vulvu). Ráno byl nechráněný sex třikrát hned po sobě znovu. Třikrát se udělal. Tedy byl střídavě sex s kondomem i bez, takže to vlastně postrádá smysl. Problém je v tom, že třetí kolo bylo celé bez, hned poté co se před chvilkou udělal (do kondomu). Nebyl se vymočit, ani umýt. To je docela riziko co? Jsem cca v půlce cyklu… Něco jsem mu na to říkala, že to by se nemělo a on nic neřekl a pokračoval. Je to velké riziko? Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65149
27.11.22 16:35
@Anonymní píše:
V pátek v noci byl nechráněný sex, byli jsme trochu připití, udělal se na mě (podbřišek a vulvu). Ráno byl nechráněný sex třikrát hned po sobě znovu. Třikrát se udělal. Tedy byl střídavě sex s kondomem i bez, takže to vlastně postrádá smysl. Problém je v tom, že třetí kolo bylo celé bez, hned poté co se před chvilkou udělal (do kondomu). Nebyl se vymočit, ani umýt. To je docela riziko co? Jsem cca v půlce cyklu… Něco jsem mu na to říkala, že to by se nemělo a on nic neřekl a pokračoval. Je to velké riziko? Co si o tom myslíte?

kdybych napsala, co si myslím, dostala bych ban

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.11.22 16:37

Ja si myslim, ze mas nastekano v boude 😂 😂 😂 😅????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
27.11.22 16:41

To budou trojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
27.11.22 16:42

Co si myslím? V případě nechtěného těhotenství dej dítě do babyboxu. Někoho uděláš velmi šťastným. Budeme doufat, že nebude chytré po rodičích. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.11.22 16:44

Je to na křišťálovou kouli, můžeš mít dvojčata, může být neplodný, můžeš chytit nějaké breberky.
Jisté není nic, krom toho, že jste padlí na hlavu, když víš, že seš v půlce cyklu a máte opakovaně nechráněný sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fippyna
27.11.22 16:44

Ale fakt hele..
Jinak stalo se to minulý víkend. Nedalo mi to a v pondělí jsem si vzala pilulku po escapelle, ale až cca po 60h…mohla jsem dřív, ale nevedela jsem jestli jo nebo ne. Dnes jsem začala krvácet. Dříve v minulosti jsem tu pilulku dvakrát užila (i kdyz objektivne mozna i v trochu mene rizikove situaci) a taky jsem za par dnu začala krvácet, tak nevím. Snad v tom nebudu..co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 16:47
@Ulrike píše:
Je to na křišťálovou kouli, můžeš mít dvojčata, může být neplodný, můžeš chytit nějaké breberky.
Jisté není nic, krom toho, že jste padlí na hlavu, když víš, že seš v půlce cyklu a máte opakovaně nechráněný sex…

Prý je hodně plodný :lol:

• Citovat
  • Upravit
4383
27.11.22 16:47

Co my víme? Nejsme vědmy. Kdyžtak si udělej za pár dní test, zajdi na gyndu, a budeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
27.11.22 16:48
@Anonymní píše:

Úkoly do školy máš hotové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33562
27.11.22 16:49
@Anonymní píše:

Tak dík, asponˇsem se zasmála :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.11.22 17:04
@Anonymní píše:

Tvrdit může cokoliv, i to že si tebe i dítě nechá a bude se o vás starat… Dospělí na pohádky nevěří, děti ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
27.11.22 17:06

Ano, velmi pravděpodobně můžeš být těhotná, měla jsi nechráněný sex. A ne, nemusíš být těhotná. Křišťálovou kouli nevlastním, soráč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 17:07
@Ulrike píše:
Tvrdit může cokoliv, i to že si tebe i dítě nechá a bude se o vás starat… Dospělí na pohádky nevěří, děti ano.

Tak to by nepřipadalo v úvahu, toho bych se zbavila hned. A stalo se to na prvním rande :D po kterem me dost uhani :lol:

• Citovat
  • Upravit
3076
27.11.22 17:08
@Anonymní píše:
Tak to by nepřipadalo v úvahu, toho bych se zbavila hned. A stalo se to na prvním rande :D po kterem me dost uhani :lol:

Jo ty seš hloupá, že nevíš, že z nechráněného sexu můžeš být těhotná a ještě běhna, že dáš BEZ KONDOMU na prvním rande? No pěkně, rodiče jsou jistě hrdí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí