Manzel mamanek co dal

Anonymní
27.11.22 15:16

Manzel mamanek co dal

Ahoj, manzel byl vzdy mamanek, ted se ale zdravotni stav tchyne zhorsil a nemuze uz byt sama a manzel se k ni asi odstehuje. Ja zustanu sama ve velkem dome. Mam uz duchodovy vek, je mi z toho vseho smutno. Vzdy jsem se o rodinu postarala, pro nej ale vzdy byla matka na prvnim miste.
Prosim anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pitaya1
27.11.22 15:18

Když máte velký dům, tak proč si nevezmete mámu k vám? :think: přijde mi normální, že se chce postarat o mámu, když už se o sebe nedokáže postarat? Co bys navrhovala ty? Nechat ji samotnou bez pomoci? :think:

• Citovat
  • Upravit
333
27.11.22 15:19
@Anonymní píše:
Ahoj, manzel byl vzdy mamanek, ted se ale zdravotni stav tchyne zhorsil a nemuze uz byt sama a manzel se k ni asi odstehuje. Ja zustanu sama ve velkem dome. Mam uz duchodovy vek, je mi z toho vseho smutno. Vzdy jsem se o rodinu postarala, pro nej ale vzdy byla matka na prvnim miste.

Koukám, že to tu je už i e-senior. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 15:21

@Pitaya1 nemam s tchyni dobre vztahy, vzdy na mne nasazovala a vyzdvihovala sveho syna. Korunu vsemu nasadila tim, kdyz mi umirala mama, tak manzelovi rekla, ze to neni jeho starost tak at mi nepomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
27.11.22 15:22
@Anonymní píše:

Já teda nevidím na pomoci nemocnému příbuznému vůbec nic mamánkovského. Navíc píšeš, že máš důchodový věk, tj jí bude kolik? 80-100 let, tak si ji prostě vemte k sobě a postarejte se o ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 15:24

@Pitaya1 nemam s tchyni dobre vztahy, vzdy na mne nasazovala a vyzdvihovala sveho syna. Korunu vsemu nasadila tim, kdyz mi umirala mama, tak manzelovi rekla, ze to neni jeho starost tak at mi nepomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.11.22 15:26
@Ba412 píše:

Taková normální rodinka. Ale co, všude je něco. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
27.11.22 15:29
@Ba412 píše: … nemam s tchyni dobre vztahy, vzdy na mne nasazovala … kdyz mi umirala mama, tak manzelovi rekla, ze to neni jeho starost tak at mi nepomaha.

@Ba412, Ty nemáš problém s tchyní. Máš problém s manželem. Tchyně ho jen vychovala a pustila do světa. Ale to Ty sis ho vybrala.

• Citovat
  • Upravit
76433
27.11.22 15:31
@Anonymní píše:
@Ba412 píše:

nejsi anonym :nevim: a co by jsi teda chtěla? když tchýni nechceš u vás doma, tak asi jiná varianta, než že manžel pojede bydlet za ní, neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
27.11.22 15:32
@Tala20 píše:
@Ba412, Ty nemáš problém s tchyní. Máš problém s manželem. Tchyně ho jen vychovala a pustila do světa. Ale to Ty sis ho vybrala.

a zas až tak hrozný asi nebyl, když spolu vydrželi do důchodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
27.11.22 15:37
@Ba412 píše:

Chápu, že je to těžké. Máte děti? Asi manželovi nezabráníš, aby se odstěhoval. Ale můžeš si najít nějakou činnost, co Ti dá náplň jinou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.11.22 15:52

No upřímně, buď ráda, že to manžel řeší takhle. To je pro tebe nejlepší a nejpohodlnější řešení, taky bys ji mohla mít nastěhovanou doma. Manžel moc jiných řešení nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
27.11.22 15:53
@Ba412 píše:
nemam s tchyni dobre vztahy, vzdy na mne nasazovala a vyzdvihovala sveho syna. Korunu vsemu nasadila tim, kdyz mi umirala mama, tak manzelovi rekla, ze to neni jeho starost tak at mi nepomaha.

To nemění vůbec nic na tom, že je to manželova matka a že se o ni chce v nemoci postarat.

Když ti skutečnost, že je “mamánek”, nevadila dříve, teď v jejím stáří a nemoci už s tím nic nenaděláš.

Buď to skousneš a pomůžeš mu ji dochovat - nebo si na stará kolena postavíš hlavu … a zůstaneš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
27.11.22 16:07
@Ba412 píše:

Tak ty zase nepomahej manželovi v peci o jeho matku. Když si ji vezme k vám do vašeho velkého domu, tak budeš mít alespoň jeho. O ní se starat nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
5134
27.11.22 16:09

Holky buďte rády i za ty mamánky, vždyť stejné chlapce vychováváte i vy samotné…

Když ze svého syna máte mamánka, tak to nevyčítejte manželovi, že je mamánek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí