Manzel mamanek co dal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80136
28.11.22 09:03

@stinga No Von. Přece. A bude tam v noci jezdit a schválně spinit nádobí a šlapat po koberci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.11.22 09:09
@Ba412 píše:
Protoze jednou jsem jeho partnerka a ma nejake povinnosti vuci mne. Matka mela byt davno v pecovatelaku. Jenze pro nej byla cely zivot zenou cislo jedna jeho matka. Pokud se odstehuje k ni, uz se nemusi vracet. Barak se proda, penize se rozdeli a pujdem kazdy svou cestou. Mam pred sebou jeste 10-15 let aktivniho zivota, nikdo mi nehada muj vek, klidne muzu 10 let zaprit. Ostatne tohle jsem mela udelat uz davno.

Hele a proč ne?
Z tvého psaní je zřejmé, že většinu svého produktivního života jsi musela potlačovat své vlastní potřeby, stal se s tebe domácí spotřebič, s manželem jste na dojezdu, on a jeho famílie na tebe kašlou. Od chlapa beztak očekáváš nějakou reciprocitu jen z pocitu, že ti něco dluží, divila bych se kdybys ho po všem popsaném milovala a chtěla ho doma proto. Proč prostě neudělat to co píše výše? Já mám prostě totální averzi na tohle trpitelství (mám to v blízko v rodině a dohání mě to k šílenství). Žij svůj život, buď sobec, není na tom nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
34322
28.11.22 09:12
@Ba412 píše:
Holka ja nebyla sluzka, ja byla otrokyne. Sluzka dostane za praci zaplaceno, ja domu nosila slusne penize. On totiz pan moc nevydelaval a ani se moc nesnazil, taky proc kdyz manzelka vydelala tolik co jinde oba. A ted se divi, ze chci do predcasneho duchodu. Kdybych vydrzela do radneho, budu mit o par tisicovek vic. Jenze ja nechci, on ma taky svuj duchod a bude muset pustit chlup.

Tak bud nastvana sama na sebe :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
28.11.22 09:12
@Ba412 píše:
Treba jsou nejake prace kolem baraku…

však tam nebude bydlet, a když nasněží, tak si cestičku na projití budeš muset odhrabat sama, a ono to pak zase samo roztaje, žádná křeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.22 09:20
@Ba412 píše:
Protoze jednou jsem jeho partnerka a ma nejake povinnosti vuci mne. Matka mela byt davno v pecovatelaku. Jenze pro nej byla cely zivot zenou cislo jedna jeho matka. Pokud se odstehuje k ni, uz se nemusi vracet. Barak se proda, penize se rozdeli a pujdem kazdy svou cestou. Mam pred sebou jeste 10-15 let aktivniho zivota, nikdo mi nehada muj vek, klidne muzu 10 let zaprit. Ostatne tohle jsem mela udelat uz davno.

Tak celý život tě měl za služku a teď před důchodem očekáváš, že bude vzorný manžel? Celý život byla ženou č. 1 a teď se divíš, že se to nezměnilo? Tvůj manžel přece bude dál, i ty povinnosti si může plnit, můžete si žít mnohem vic pohodovější život než dosud teda aspoň ty určitě ano. Jenže ty nevíš, co chceš a nedáš pokoj, dokud to nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.22 09:22
@inkakřivák píše:
@terien Netrefila já jsem to přesně? Nakonec jo.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
28.11.22 09:24
@terien píše:
Tak celý život tě měl za služku a teď před důchodem očekáváš, že bude vzorný manžel? Celý život byla ženou č. 1 a teď se divíš, že se to nezměnilo? Tvůj manžel přece bude dál, i ty povinnosti si může plnit, můžete si žít mnohem vic pohodovější život než dosud teda aspoň ty určitě ano. Jenže ty nevíš, co chceš a nedáš pokoj, dokud to nedostaneš.

Možná si dělá naděje, že po odchodu tchyně do věčných lovišť bude ženou č. 1 ona.
Za ty roky si to třeba zaslouží. :nevim:
Na druhou stranu manžel taky může zjistit, že tam je mu líp samotnému a nebude mít chuť se vracet poskakovat kolem manželky jako doteď kolem matky. :think:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
28.11.22 09:27
@terien píše:

Přesně tak. Připomíná mi to „Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.“

• Citovat
  • Upravit
80136
28.11.22 09:31
@catch-22 píše:
Možná si dělá naděje, že po odchodu tchyně do věčných lovišť bude ženou č. 1 ona.
Na druhou stranu manžel taky může zjistit, že tam je mu líp samotnému a nebude mít chuť se vracet poskakovat kolem manželky jako doteď kolem matky. :think:

Láska ve vztahu se nedá zasloužit. Ta tam buď je nebo není. Myslet si, že má žel mě bude milovat, protože si to zasloužím za ty miliony výpravných ponožek? To nemůžeš myslet vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.22 09:32
@catch-22 píše:
Na druhou stranu manžel taky může zjistit, že tam je mu líp samotnému a nebude mít chuť se vracet poskakovat kolem manželky jako doteď kolem matky. :think:

Stát se může cokoliv. Zakl. je profesionální oběť a trpitelka a nehodlá se svého postavení vzdát tak lacino. Bohužel pro okolí je to neskutečně otravné, i když si dotyčný myslí, že bez něj by ostatní nemohli existovat. A manžel si teď dovolí jít se o matku starat sám a svou ženu k tomu nepotřebovat. To chápu, že je z toho celá paf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
28.11.22 09:35
@inkakřivák píše:
Láska ve vztahu se nedá zasloužit. Ta tam buď je nebo není. Myslet si, že má žel mě bude milovat, protože si to zasloužím za ty miliony výpravných ponožek? To nemůžeš myslet vážně.

A z čeho na co usuzuješ? Možná má manžel zakladatelku rád, možná ne.

V každém případě maminku má rád víc. A až ta nebude, tak teprve se zjistí, jak je na tom zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
4705
28.11.22 09:36
@Parninas píše:
Hele a proč ne?
Z tvého psaní je zřejmé, že většinu svého produktivního života jsi musela potlačovat své vlastní potřeby, stal se s tebe domácí spotřebič, s manželem jste na dojezdu, on a jeho famílie na tebe kašlou. Od chlapa beztak očekáváš nějakou reciprocitu jen z pocitu, že ti něco dluží, divila bych se kdybys ho po všem popsaném milovala a chtěla ho doma proto. Proč prostě neudělat to co píše výše?
Já mám prostě totální averzi na tohle trpitelství (mám to v blízko v rodině a dohání mě to k šílenství). Žij svůj život, buď sobec, není na tom nic špatného.

Ty jsi napsala tak citlivě a ohleduplně :kytka:
Přiznávám, že bych to směrem k té poštěkávající trpitelské profesionální oběti nezvládla.
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
28.11.22 09:38
@inkakřivák píše:
A proč jsi to dělala? Je to jen tvoje vlastní rozhodnutí, tak z toho neobviňuje okolí. Tyhle typky,,já chudinka se obětuji, dru, o všechny se starám, živím, platím satim a vy si mě nevazite „, ty úplně nenávidím. Protože to jsou pozéři, kteří se v tom svém,, utrpení“ vyžívají a rochni. Fuj.

Přesně. Profesionální trpitelka, která si stěžuje, místo toho, aby byla ráda, že manžel, kterému údajně dělala celý život full servis konečně vypadne z baráku se postarat o maminku. Jiná by to uvítala, mít klid, čas jen sama pro sebe. Tohle byla moje matka. Jí to přímo bavilo dělat ten full servis, ale pořád to všem vyčítala, jaký je chudák, jak se stará, a jak se obětuje a jak musí být všechno tip top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21427
28.11.22 09:38

Ja asi vim, co ji vadi. :D Citi krivdu za to, ze kdyz ona se starala o svou mamku, tak manzel „vyzadoval“, za ponoukani pani tchyne full servi, a ona kmitala, aby vyhovela. Zatimco ted, kdyz se karta obratila, manzel vezme kramle k mamince a starej se, jak chces, na povinnosti doma kaslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.22 09:42
@PaníBovaryová píše:
Ja asi vim, co ji vadi. :D Citi krivdu za to, ze kdyz ona se starala o svou mamku, tak manzel „vyzadoval“, za ponoukani pani tchyne full servi, a ona kmitala, aby vyhovela. Zatimco ted, kdyz se karta obratila, manzel vezme kramle k mamince a starej se, jak chces, na povinnosti doma kaslu.

No jistě a ja to i chápu. Ale tohle není vina manžela, ale její. Ve chvíli, kdy mi umírá máma mám naprosté právo vykašlat se na domácnost, zapřáhnout manžela a být s mamou. Ona to nedokázala, její manžel ano a ona se teď vzteká, že on nehodlá být stejný otrok, jakého si udělal z ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí