Manzel mamanek co dal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80148
29.11.22 07:15

@Sisika9 Ona mu slouží ne proto, že by musela, ale protože chce - a pak mu to hezky otlouka o hubu, i dětem, jaký je chudák, jak se obětuje pro ně, jak neměla vlastní život. Někdo to tak má, profesionální mučednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
29.11.22 09:38
@Sisika9 píše:
Když chceš manželovi zakazovat péči o matku tak jsi ta špatná. Pokud chceš úctu, tak začni u sebe doma a vyžaduj ať se tvá drahá polovička podílí na své polovině chodu domácnosti. Pokud nezačne, dej to k soudu, vypořádejte dům a kup si byt ideální velikosti jen pro sebe ;) A teda to, co bych hlavně nedopustila, aby děti byly vychovány tebou! V duchu pojťme všichni sloužit tatinkovi :poblion:

Pokud jsi to necetla cele, tak nekecej. Deti jsou davno dospele, byly vychovany mnou a jsou to chlapi, jake si zenska muze prat. Oni prave videli ten nepomer sil doma a hodne se poucili. Oba umi varit, prat, zehlit, dobre vydelavaji, jsou zene oporou. Mimochodem tchyne varit neumi, varil tam tchan, po jeho smrti jsem ji varila ja (no davala jsem ji jidlo z toho, co jsem varila pro nas), ted si chodi pro jidlo do restaurace. Ono je to otom, jestli ten chlap chce pomoct nebo ne. Vareni neni zadna veda, kdo chce, nauci se. A pokud do chlapa huci maminka, ze to neni jeho prace a on ji pisloucha, tak je to holt spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
29.11.22 13:07

@Ba412 Jenže vy jste tak prožili celý život…a teď už ho těžko změníš…já bych byla asi i ráda, že je u své matky a já mám klid a žádné starosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
29.11.22 13:16
@Ba412 píše:
Ano ja se o mamu chtela postarat, on mi ale nepomohl a vyzadoval full servis. Litala jsem mezi mamou, praci a domacnosti jak hadr. On jen vyzadoval plny servis a navic ho prave tato tchyne ponoukáa k tomu, ze problemy s moji mamou nejsou jeho starost.

Nemáte spolu funkční vztah, to že se odstěhuje může být pro tebe jedině dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
29.11.22 13:19
@Ba412 píše:
Pokud jsi to necetla cele, tak nekecej. Deti jsou davno dospele, byly vychovany mnou a jsou to chlapi, jake si zenska muze prat. Oni prave videli ten nepomer sil doma a hodne se poucili. Oba umi varit, prat, zehlit, dobre vydelavaji, jsou zene oporou. Mimochodem tchyne varit neumi, varil tam tchan, po jeho smrti jsem ji varila ja (no davala jsem ji jidlo z toho, co jsem varila pro nas), ted si chodi pro jidlo do restaurace. Ono je to otom, jestli ten chlap chce pomoct nebo ne. Vareni neni zadna veda, kdo chce, nauci se. A pokud do chlapa huci maminka, ze to neni jeho prace a on ji pisloucha, tak je to holt spatne.

no ale je to o tom, že ty budeš trpět a lamentovat pořád, co bylo, to bylo, to už dnes nevrátíš a spoustu sis toho zavinila sama,
ale vraťme se k přítomnosti - ty „můj manžel je doma, fňuk, fňuk, musím kolem něho skákat“
oproti „můj manžel odjede ke své matce, fňuk, fňuk, kdo v baráku udělá jeho povinnosti“
trošku sebereflexe by to chtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
29.11.22 13:37
@stinga píše:
no ale je to o tom, že ty budeš trpět a lamentovat pořád, co bylo, to bylo, to už dnes nevrátíš a spoustu sis toho zavinila sama,
ale vraťme se k přítomnosti - ty „můj manžel je doma, fňuk, fňuk, musím kolem něho skákat“
oproti „můj manžel odjede ke své matce, fňuk, fňuk, kdo v baráku udělá jeho povinnosti“
trošku sebereflexe by to chtělo

Kdo tady fnuka? Ja kolem baraku a auta zvladnu vse sama. Ale nechce se mi. Napr. manzel nabizi, ze mi auto prezuje, ja prezouvam v pneuservisu, nechci mu byt zavazana a navic nebudu poslouchat, ze ho boli zada. Kdyz fnuka, ze ho boli zada, tak at je to z jeho auta. Holka do urcite doby jsem chlapa potrebovala do postele a na rizeni auta. Rizeni a peci o auto zvladam od urcite doby sama a na to druhy staci kyvnout prstem a muzu si vybirat. A ja mu nehodlam nic odpustit a usnadnit. Musela jsem mamu nechat chcipnout jako psa, tak chci pomstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
29.11.22 13:39
@inkakřivák píše:
Mamánek je syn, který je závislý na své matce, vyžaduje její péči, její kuchyni, ideálně i její peníze. S láskou se nechá od maminky opečovávat, podávat snídani, svačinu, vařit kafe.
To, co popisujes ty, je syn, který se chce postarat o starou mámu.
Vemte si ji k sobě, když máte velký dům, a je to. Budeš mít manžela doma a on si tě navíc bude mnohem víc vážit.

Aby mohla trpět dál jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.11.22 13:39
@Ba412 píše:
Kdo tady fnuka? Ja kolem baraku a auta zvladnu vse sama. Ale nechce se mi. Napr. manzel nabizi, ze mi auto prezuje, ja prezouvam v pneuservisu, nechci mu byt zavazana a navic nebudu poslouchat, ze ho boli zada. Kdyz fnuka, ze ho boli zada, tak at je to z jeho auta. Holka do urcite doby jsem chlapa potrebovala do postele a na rizeni auta. Rizeni a peci o auto zvladam od urcite doby sama a na to druhy staci kyvnout prstem a muzu si vybirat. A ja mu nehodlam nic odpustit a usnadnit. Musela jsem mamu nechat chcipnout jako psa, tak chci pomstu.

Nemusela. A jdi se léčit, jsi normálně na hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
29.11.22 13:40
@Ba412 píše:
Ale ma nejake povinnosti doma… a ty mu nehodlam odpustit. Kdyz umirala moje mama, tak domacnost jela jako by se nic nedelo.

Tak ať si je dojede udělat..co to je za povinnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22059
29.11.22 13:43
@Ba412 píše:

Ne, nemusela (!!!)

Je pouze a jedině TVŮJ problém, že sis péči o nemocnou matku neprosadila - ostatně jsi tady o tom zakládala diskusi, pamatuji si ji a už tam ti všichni říkali, ať ze sebe neděláš ubohou trpitelku a přehodnotíš svoje nastavení - takže výraz „musela“ si fakt odpusť.

Nic jsi nemusela. Jen sis nastavila priority a životní hodnoty úplně nesmyslným způsobem, ostatně stejně jako to děláš i teď.

Projevuješ se jako neuvěřitelně záštiplná osoba a jak jsem s tebou ze začátku měla soucit, tak po tomhle výlevu mne to fakt přešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
29.11.22 13:43
@Ba412 píše:

konečně jsi řekla pravdu. Já tě za to neodsuzuji :palec: Nejlepší pomsta bude, když mu necháš jeho mamyčku PLNĚ na krku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
29.11.22 13:51

@Ba412 Proč bys musela nechat svojí mámu chcípnout? Psala si, že ses o ní starala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
29.11.22 13:52
@Ba412 píše:
Musela jsem mamu nechat chcipnout jako psa, tak chci pomstu.

Nemusela. Rozhodla ses tak. Ty. Upřednostnila jsi svého líného, uskuhraného manžela, pro kterého ani nejsi důležitá jinak než jako hospodyně, před svou mámou v době, kdy tě potřebovala nejvíc. Dokud to nepřijmeš, nedáš si šanci se s tím vyrovnat. „Pomsta“ na někom, koho z toho viníš místo sebe, ti uleví na pár dní, když budeš mít štěstí. Pak budeš zas na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
29.11.22 14:02
@Venetia píše:
Tak ať si je dojede udělat..co to je za povinnosti?
údržba auta a sex :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
29.11.22 14:06

Fascinuje mě, že tenhle pohár by zřejmě vůbec nepřetekl, kdyby manžel nechal svou matku taky „chcípnout jako psa“. Jenže on si prostě musel postavit hlavu, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí