Manzel mamanek co dal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
27.11.22 18:00
@Ba412 píše:
Ano ja se o mamu chtela postarat, on mi ale nepomohl a vyzadoval full servis. Litala jsem mezi mamou, praci a domacnosti jak hadr. On jen vyzadoval plny servis a navic ho prave tato tchyne ponoukáa k tomu, ze problemy s moji mamou nejsou jeho starost.

Tak se mu to teď vrátí. Jen ať se tam odstehuje a stará se. Co ti na tom vadí vždyť budeš mít klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
27.11.22 18:29
@Ba412 píše:
Ja se prave o svou mamu chtela postarat, ale on mi to moc neumoznil, vyzadoval plny servis

No tak hurá ne? servis nebude žádný a bude doma klid a pan ať se o svoji matku postará jak chce sám :nevim: nebo kde je problém? On po tobě něco chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
27.11.22 18:30
@Ba412 píše:
Ano ja se o mamu chtela postarat, on mi ale nepomohl a vyzadoval full servis. Litala jsem mezi mamou, praci a domacnosti jak hadr. On jen vyzadoval plny servis a navic ho prave tato tchyne ponoukáa k tomu, ze problemy s moji mamou nejsou jeho starost.

Já jsem to měla stejné. Tchýně, která mně za života neudělala nic dobrého, najednou potřebovala péči. Do domova důchodců jít odmítla, že má syna, tak ať se o ní postará. Já jsem zase řekla, že ji k nám za žádnou cenu nechci. Nakonec to manžel vyřešil, že tam za ní pořád lítal, ale jeho věc. Tak ať se tam odstěhuje, pořád pro tebe lepší, než aby ti ji nakvartýroval do baráku, a pak by ses ještě o ní musela starat ty. Nech tomu volný průběh, ono to manžela přestane brzy bavit sedět u tchýně a nechat se od ní sekýrovat. Chlapi na tu péči o nemocného zrovna příliš nejsou. Zvlášť, když jsou sami zvyklí na full servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 18:37
@pikola píše:
No tak hurá ne? servis nebude žádný a bude doma klid a pan ať se o svoji matku postará jak chce sám :nevim: nebo kde je problém? On po tobě něco chce?

Zatim ne, ale jak se znam, tak brzy to nevydrzim a pomuzu. Jsem v tomhle smeru proste blb. Navic tchyne dnes kdyz s ni lital po doktorech, tak odmitla hospitalizaci. No na to jsou doktori tak zvedavi, hadat se s babkou o kazdou injekci. Takze mu ji vykvartyrovali domu, cestou mu zkolabovala, tak zase zpet do spitalu, no uz se s ni moc nechteli bavit, proste odmitla hospitalizaci a tim u nich skoncila. To z ni bude mit prakticka doktorka radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
27.11.22 18:38
@Ba412 píše:

Co to jako znamená vyžadoval full service? Když jseš služka a né partnerka, tak čemu se divíš? To že děláš full-service normálně je hrozná blbost. Ale že jsi ho neškrtla ani při péči o nemocnou to už nemám vůbec slov :nevim: Proč to vůbec děláš? Kazda ti tady řekne, že vděk, obdiv, úctu, ani nic podobného tím nezískáš. Jenom problémy, když se vyskytne „problém“ navíc :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
27.11.22 18:41

@Ba412 Tak s takovou ti jí za chvíli nakýbluje do baráku…už ho vidím jak jí tam vaří a skáče kolem ní…nechala bych ho tam, ať si poradí…a vyžadovat full servis může…ale to je tak všechno…poslala bych ho někam…pokud to nejsi schopná vydržet a budeš pomáhat, tvoje chyba…za chvíli to bude celé na tobě…já bych se o ní tedy nestarala po tom, co měla blbé řeči na tvojí matku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 18:44
@Sisika9 píše:
Co to jako znamená vyžadoval full service? Když jseš služka a né partnerka, tak čemu se divíš? To že děláš full-service normálně je hrozná blbost. Ale že jsi ho neškrtla ani při péči o nemocnou to už nemám vůbec slov :nevim: Proč to vůbec děláš? Kazda ti tady řekne, že vděk, obdiv, úctu, ani nic podobného tím nezískáš. Jenom problémy, když se vyskytne „problém“ navíc :nevim: :nevim:

Holka ja nebyla sluzka, ja byla otrokyne. Sluzka dostane za praci zaplaceno, ja domu nosila slusne penize. On totiz pan moc nevydelaval a ani se moc nesnazil, taky proc kdyz manzelka vydelala tolik co jinde oba. A ted se divi, ze chci do predcasneho duchodu. Kdybych vydrzela do radneho, budu mit o par tisicovek vic. Jenze ja nechci, on ma taky svuj duchod a bude muset pustit chlup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
27.11.22 18:44
@Ba412 píše:
Zatim ne, ale jak se znam, tak brzy to nevydrzim a pomuzu. Jsem v tomhle smeru proste blb. Navic tchyne dnes kdyz s ni lital po doktorech, tak odmitla hospitalizaci. No na to jsou doktori tak zvedavi, hadat se s babkou o kazdou injekci. Takze mu ji vykvartyrovali domu, cestou mu zkolabovala, tak zase zpet do spitalu, no uz se s ni moc nechteli bavit, proste odmitla hospitalizaci a tim u nich skoncila. To z ni bude mit prakticka doktorka radost.

Jseš úplně takový ten hospodský povaleč co nechodí k volbám, ale pak nadává na jejich výsledky :mrgreen: základ je nedělat doma full-service, ale komu není rady… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.11.22 18:49
@Ba412 píše:
Holka ja nebyla sluzka, ja byla otrokyne. Sluzka dostane za praci zaplaceno, ja domu nosila slusne penize. On totiz pan moc nevydelaval a ani se moc nesnazil, taky proc kdyz manzelka vydelala tolik co jinde oba. A ted se divi, ze chci do predcasneho duchodu. Kdybych vydrzela do radneho, budu mit o par tisicovek vic. Jenze ja nechci, on ma taky svuj duchod a bude muset pustit chlup.

Můžeš mi říct, proč ti vadí, že se odstehuje k matce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
27.11.22 18:59
@Ba412 píše:
Holka ja nebyla sluzka, ja byla otrokyne. Sluzka dostane za praci zaplaceno, ja domu nosila slusne penize. On totiz pan moc nevydelaval a ani se moc nesnazil, taky proc kdyz manzelka vydelala tolik co jinde oba. A ted se divi, ze chci do predcasneho duchodu. Kdybych vydrzela do radneho, budu mit o par tisicovek vic. Jenze ja nechci, on ma taky svuj duchod a bude muset pustit chlup.

A takhle si žila proč? Promin, ale můžeš si za to sama. Neřeknu tohle dělat pár let kvůli dětem, ale skoro až do důchodu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.22 19:00

Já vím, že některé věci ve vztahu nejsou věkově podmíněné, ale řešit věci jako mamánkovství nebo rozdělení domácích povinností až v důchodu mi přijde praštěný. Kašli na to, jeď do lázní, přečti všechny knížky, co jsi odkládala, nadchni se pro design interiéru nebo něco.

Já to skoro čtu tak, že ti vadí, že nebude okolo aby vyžadoval „plný servis“.

Příspěvek upraven 27.11.22 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
27.11.22 19:02
@Ba412 píše:

Tak co vlastně chceš? Já to nechápu. Doma jsi služka, ale když on jde starat sám, tak taky blbě, protože ty jsi natolik „hloupá“, že ho v tom nenecháš. Tak co chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
27.11.22 19:04

Jo a do předčasného důchodu bych v žádném případě nesla!!! To chceš mít tchýni celý den na krku??? Naopak byla bych dlooooouho v práci a pak třeba na bazénu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 19:07
@brisco píše:
A takhle si žila proč? Promin, ale můžeš si za to sama. Neřeknu tohle dělat pár let kvůli dětem, ale skoro až do důchodu 8o

No ja to delala 20 let kvuli detem, aby mohli studovat a meli se dobre. Vyrostla jsem jen s matkou a penez nebylo nazbyt, takze skolni vylety, lyzaky apod se proste moc nekonalo. A toho jsem chtela deti usetrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 19:08
@brisco píše:
Jo a do předčasného důchodu bych v žádném případě nesla!!! To chceš mít tchýni celý den na krku??? Naopak byla bych dlooooouho v práci a pak třeba na bazénu 8)

Ja ted uz 3 roky pracuju na dohodu, takze stejne jsem vetsinu tydne doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria