Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
@stinga Ale v tomto případě by ji všichni museli opravdu litovat, protože by to byla pravda. Až do smrti. Ovšem chudáci děti.
Už to vidím - já se pro vás obětovala, celý život jsem trpěla, abyste se měli dobře, a ty se mnou nechceš jít ani pro rohlíky!
V klidu damo, ja uz mam podanou zadost v pecovatelaku. Ja rozhodne detem nehodlam zpusobit to, co provedla tchyne nam. Ona si totiz neuvari, jidlo z dovazkove sluzby ji nechutna. Nejakou dobu jsem ji davala jidlo od nas, ale kdyz jsem zjistila, ze co ji nejede tak vyhodi, tak to skoncilo. Nesnasim bezduvodne vyhazovani jidla. Tak si chodi pro jidlo do restarace asi 50 m od domu, obcas ji to nechutna, tak to skonci u nas….
@Ba412 píše:
Nebudu mit vdovecky, ale vdovsky duchod a ten po nem budu mit na houby. Spis on by se mel modlit, abych ja vydrzela do priznani duchodu, protoze po mne bude mit hezky vdovecky duchod. Moje mama mi vzdy rikavala, co je manzelova rodina zac, vse se vyplnilo, posledni co se nevyplnilo bylo to, ze az matka nebude moct byt sama, on k ni odejde… kdybyste cetly poradne, tak kdyz mne umirala mama, on nepomohl a to proto, ze do nej jeho matka kavirovala, ze to neni jeho starost. Za tohle a mnoho dalsiho ji nemuzu vystat a k nam NE!!!
Potřetí se tě ptám, proč ti vadí, že se k ní odstehuje a bude se o ní starat?
@inkakřivák píše:
@Ba412 však on po tobě taky nechce pomoc, tak oc jde?
Ale ma nejake povinnosti doma… a ty mu nehodlam odpustit. Kdyz umirala moje mama, tak domacnost jela jako by se nic nedelo.
No a co teda ti vadí? Její jídlo, její peníze. Co nesnášís ty je tvůj problém.
A já to vidím. Já jsem pro vás trpěla s takovým otcem, a ty chodíš na návštěvu jen jednou za týden!
@Ba412 píše:
Ale ma nejake povinnosti doma… a ty mu nehodlam odpustit. Kdyz umirala moje mama, tak domacnost jela jako by se nic nedelo.
Jaké povinnosti? Když tam nebude žít?
@terien píše:
Potřetí se tě ptám, proč ti vadí, že se k ní odstehuje a bude se o ní starat?
Protoze jednou jsem jeho partnerka a ma nejake povinnosti vuci mne. Matka mela byt davno v pecovatelaku. Jenze pro nej byla cely zivot zenou cislo jedna jeho matka. Pokud se odstehuje k ni, uz se nemusi vracet. Barak se proda, penize se rozdeli a pujdem kazdy svou cestou. Mam pred sebou jeste 10-15 let aktivniho zivota, nikdo mi nehada muj vek, klidne muzu 10 let zaprit. Ostatne tohle jsem mela udelat uz davno.
@inkakřivák píše:
Jaké povinnosti? Když tam nebude žít?
Každou středu a sobotu, né? ![]()
To je dobrá čarodějnice.
@inkakřivák píše:
No a co teda ti vadí? Její jídlo, její peníze. Co nesnášís ty je tvůj problém.
A já to vidím. Já jsem pro vás trpěla s takovým otcem, a ty chodíš na návštěvu jen jednou za týden!
Klid, deti vidam tak 1× mesicne, maji to k nam asi 20 km, tak je sem nebudu honit.
@Ba412 Jaké má vůči tobě povinnosti? To by mě zajímalo. Ať vím.
@samá práce píše:
Každou středu a sobotu, né?
To je dobrá čarodějnice.
Jojo, ale moderni, litam na vysavaci….
@samá práce Pravda, jsem zapomněla. Středa - je ho tam třeba.
Ty jo, to musí být radost, mít tohle v domě. Ani se nedivím, že ten chlap chce jít obstarávat raději starou matku.
Příspěvek upraven 28.11.22 v 09:02
@Ba412 píše:
Jojo, ale moderni, litam na vysavaci….
však manžel se odstěhuje, jste dva v obrovském domě, kdo tam ten nepořádek dělá?
@inkakřivák píše:
@Ba412 Jaké má vůči tobě povinnosti? To by mě zajímalo. Ať vím.
Treba jsou nejake prace kolem baraku…