Manzel mamanek co dal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8437
27.11.22 19:10
@Ba412 píše:
No ja to delala 20 let kvuli detem, aby mohli studovat a meli se dobre. Vyrostla jsem jen s matkou a penez nebylo nazbyt, takze skolni vylety, lyzaky apod se proste moc nekonalo. A toho jsem chtela deti usetrit.

Jo, to chápu, ale proč ted nehodíš všechno za hlavu a konečně si neužíváš? Ať si k tchýni klidně jde, Ty jed do lázní a vypni mobil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 19:13
@brisco píše:
Jo, to chápu, ale proč ted nehodíš všechno za hlavu a konečně si neužíváš? Ať si k tchýni klidně jde, Ty jed do lázní a vypni mobil. ;)

Za ty roky jsem se nejak odnaucila myslet na sebe. Beru za svou povinnost zabezpecit rodinu, aby bylo vse, aby byly penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
27.11.22 19:18
@Ba412 píše:
Za ty roky jsem se nejak odnaucila myslet na sebe. Beru za svou povinnost zabezpecit rodinu, aby bylo vse, aby byly penize.

No tak to se zase naučíš. :kytka: To je jak jízda na kole, do toho se znovu dostaneš.
Myslíš, že jsi jediná? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21406
27.11.22 20:52
@Ba412 píše:
Zatim ne, ale jak se znam, tak brzy to nevydrzim a pomuzu. Jsem v tomhle smeru proste blb. Navic tchyne dnes kdyz s ni lital po doktorech, tak odmitla hospitalizaci. No na to jsou doktori tak zvedavi, hadat se s babkou o kazdou injekci. Takze mu ji vykvartyrovali domu, cestou mu zkolabovala, tak zase zpet do spitalu, no uz se s ni moc nechteli bavit, proste odmitla hospitalizaci a tim u nich skoncila. To z ni bude mit prakticka doktorka radost.

Mila zlata, sedni si na ruce, ano? Cely zivot se honis kvuli jinym a ted, kdyz mas konecne odpocivat, tak pujdes skakat kolem jedovate babky? Zeny jako ty plni onkologicke ordinace.

Vsak nech manzela, at si zkusi svuj fullservis v tchynine domacnosti, treba prijde jeste s omluvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
27.11.22 20:59
@Ba412 píše:

no ty jsi taková ta profesionální trpitelka, co chuděrka musí vše udělat sama, nikdo to neocení, všichni jsou špatní a ty se jim obětuješ až do morku kostí,
ty nebudeš nikdy spokojená,
jak ti píšou ostatní - co vlastně chceš? ty nebudeš spokojená nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.22 00:43

Nastěhuj si do velkého domu koloušího ušáčka. Může ti sekat trávník, čistit bazén a v noci zahřívat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
28.11.22 07:05
@Ba412 píše:
No ja to delala 20 let kvuli detem, aby mohli studovat a meli se dobre. Vyrostla jsem jen s matkou a penez nebylo nazbyt, takze skolni vylety, lyzaky apod se proste moc nekonalo. A toho jsem chtela deti usetrit.

Jasně, protože děti hrozně ocení uhoněnou strhanou matku chudinku, která nemá nic lepšího na práci než skákat kolem otce ležícího na gauči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
28.11.22 08:22
@Anonymní píše:
Ahoj, manzel byl vzdy mamanek, ted se ale zdravotni stav tchyne zhorsil a nemuze uz byt sama a manzel se k ni asi odstehuje. Ja zustanu sama ve velkem dome. Mam uz duchodovy vek, je mi z toho vseho smutno. Vzdy jsem se o rodinu postarala, pro nej ale vzdy byla matka na prvnim miste.
Prosim anonym nebo smazat.

Mamánek je syn, který je závislý na své matce, vyžaduje její péči, její kuchyni, ideálně i její peníze. S láskou se nechá od maminky opečovávat, podávat snídani, svačinu, vařit kafe.
To, co popisujes ty, je syn, který se chce postarat o starou mámu.
Vemte si ji k sobě, když máte velký dům, a je to. Budeš mít manžela doma a on si tě navíc bude mnohem víc vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
28.11.22 08:32
@Ba412 píše:
Holka ja nebyla sluzka, ja byla otrokyne. Sluzka dostane za praci zaplaceno, ja domu nosila slusne penize. On totiz pan moc nevydelaval a ani se moc nesnazil, taky proc kdyz manzelka vydelala tolik co jinde oba. A ted se divi, ze chci do predcasneho duchodu. Kdybych vydrzela do radneho, budu mit o par tisicovek vic. Jenze ja nechci, on ma taky svuj duchod a bude muset pustit chlup.

A proč jsi to dělala? Je to jen tvoje vlastní rozhodnutí, tak z toho neobviňuje okolí. Tyhle typky,,já chudinka se obětuji, dru, o všechny se starám, živím, platím satim a vy si mě nevazite „, ty úplně nenávidím. Protože to jsou pozéři, kteří se v tom svém,, utrpení“ vyžívají a rochni. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
28.11.22 08:35
@inkakřivák píše:
Mamánek je syn, který je závislý na své matce, vyžaduje její péči, její kuchyni, ideálně i její peníze. S láskou se nechá od maminky opečovávat, podávat snídani, svačinu, vařit kafe.
To, co popisujes ty, je syn, který se chce postarat o starou mámu.
Vemte si ji k sobě, když máte velký dům, a je to. Budeš mít manžela doma a on si tě navíc bude mnohem víc vážit.

já jsem žila chvíli s mužem, který to měl také obráceně - jeho matka byla na něm závislá, všude chodila s ním, i do hospody a pak za covidu do garáže, kde se chlapi setkávali místo hospody, nechala si od něho platit byt, musel ji vozit domů z práce, kdy to měla 2 km a jel i autobus, na dovolenou jezdili společně, měnil jí žárovky, nabíjel mobil - vařila teda ona, tak takový chlap se nazývá jak?
jinak jsme si spolu velice rozuměli, plánovala se svatba, chlápek bydlel už u mně - a ne, nevyšlo to, vrátil se k mamince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
28.11.22 08:36

@stinga To jsou příšerné typy. A je úplně jedno, co ten chlap udělá, ona bude chudinka tak jako tak. Přitom jestli on je tak hnusný, tak by měla logicky jasat, že on chce jít k mamince, ne? Ale ne, to ona bude opuštěná chudinka. A jestli si matku nastěhuje, tak ona bude využívána uštvaná chudinka.
Jediné řešení je, aby zabil matku i sebe. Protože kdyby jen matku, tak jde do basy a ona bude opuštěná chudinka. Když zabije i sebe, bude sice opuštěná, ale bude dědit a bude mít vdovecky důchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
28.11.22 08:41
@inkakřivák píše:
@stinga To jsou příšerné typy. A je úplně jedno, co ten chlap udělá, ona bude chudinka tak jako tak. Přitom jestli on je tak hnusný, tak by měla logicky jasat, že on chce jít k mamince, ne? Ale ne, to ona bude opuštěná chudinka. A jestli si matku nastěhuje, tak ona bude využívána uštvaná chudinka.
Jediné řešení je, aby zabil matku i sebe. Protože kdyby jen matku, tak jde do basy a ona bude opuštěná chudinka. Když zabije i sebe, bude sice opuštěná, ale bude dědit a bude mít vdovecky důchod.
:mrgreen: ano, hrozné, ale jediné řešení,
ale pak bude zakladatelka zas naříkat, že je ubohá vdova, která je na všechno sama :lol:
takže řešení je…nechci být hnusná :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
28.11.22 08:43

@stinga Ale v tomto případě by ji všichni museli opravdu litovat, protože by to byla pravda. Až do smrti. Ovšem chudáci děti.
Už to vidím - já se pro vás obětovala, celý život jsem trpěla, abyste se měli dobře, a ty se mnou nechceš jít ani pro rohlíky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
28.11.22 08:46
@inkakřivák píše:

Nebudu mit vdovecky, ale vdovsky duchod a ten po nem budu mit na houby. Spis on by se mel modlit, abych ja vydrzela do priznani duchodu, protoze po mne bude mit hezky vdovecky duchod. Moje mama mi vzdy rikavala, co je manzelova rodina zac, vse se vyplnilo, posledni co se nevyplnilo bylo to, ze az matka nebude moct byt sama, on k ni odejde… kdybyste cetly poradne, tak kdyz mne umirala mama, on nepomohl a to proto, ze do nej jeho matka kavirovala, ze to neni jeho starost. Za tohle a mnoho dalsiho ji nemuzu vystat a k nam NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
28.11.22 08:49

@Ba412 však on po tobě taky nechce pomoc, tak oc jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí