Manzel mamanek co dal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pitaya1
27.11.22 16:09
@Ba412 píše:
@Pitaya1 nemam s tchyni dobre vztahy, vzdy na mne nasazovala a vyzdvihovala sveho syna. Korunu vsemu nasadila tim, kdyz mi umirala mama, tak manzelovi rekla, ze to neni jeho starost tak at mi nepomaha.

A jak si to tedy představuješ? Nechat ji samotnou bez pomoci? :think:

• Citovat
  • Upravit
7112
27.11.22 16:11
@Tala20 píše:
@Ba412, Ty nemáš problém s tchyní. Máš problém s manželem. Tchyně ho jen vychovala a pustila do světa. Ale to Ty sis ho vybrala.

No, většinou problém s manželem pramení z výchovy. Takže tchýně, tchán atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
27.11.22 16:14

Tak až tchýně umře, tak se to zase vrátí, ne? Nebo čeho se bojíš? Muž snad nebude chodit za tebou, nemá tě rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749

Neumím si představit, že bych si nemohl do naší domácnosti vzít svého rodiče, pokud by to bylo potřeba. Jako namánek si rozhodně nepřijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
@Pitaya1 píše:
Když máte velký dům, tak proč si nevezmete mámu k vám? :think: přijde mi normální, že se chce postarat o mámu, když už se o sebe nedokáže postarat? Co bys navrhovala ty? Nechat ji samotnou bez pomoci? :think:

Pravý muž nechá rodiče umřít v lese :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
27.11.22 16:15
@edding400 píše:
No, většinou problém s manželem pramení z výchovy. Takže tchýně, tchán atd.

Po její smrti si nastěhuje její mrtvolu na půdu. A bude tam s ní. Bude si s ní povídat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.11.22 16:28
@Anonymní píše:
Ahoj, manzel byl vzdy mamanek, ted se ale zdravotni stav tchyne zhorsil a nemuze uz byt sama a manzel se k ni asi odstehuje. Ja zustanu sama ve velkem dome. Mam uz duchodovy vek, je mi z toho vseho smutno. Vzdy jsem se o rodinu postarala, pro nej ale vzdy byla matka na prvnim miste.
Prosim anonym nebo smazat.

tyjo proc smutno? budes mit klid, muzes si delat co chces, o nikoho se nemusis starat, ja bych si to uzila. a az tchyni dochova, zase se ti vrati jak bumerang 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.22 16:58

Neumím si tuto situaci představit, takže se zde snadno píše, ale pokud by se jednalo o mé rodiče, pomohla bych jako váš manžel. Bude to náročné, ale všechno lze zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
27.11.22 17:20

Tak pochopím, že jí chce pomoci, nepochopím, že se tam odstěhuje…po těch kecech o tvojí mámě bych mu ale taky nepomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.11.22 17:39

Vyber si, buď se manžel teda odstěhuje, nebo si maminku vemte k vám. Takhle se manžel může věnovat vám i mamince. A nediv se mu. Taky by ses určitě chtěla postarat kdyby se to stalo tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 17:52
@Lu66 píše:
Vyber si, buď se manžel teda odstěhuje, nebo si maminku vemte k vám. Takhle se manžel může věnovat vám i mamince. A nediv se mu. Taky by ses určitě chtěla postarat kdyby se to stalo tobě.

Ano ja se o mamu chtela postarat, on mi ale nepomohl a vyzadoval full servis. Litala jsem mezi mamou, praci a domacnosti jak hadr. On jen vyzadoval plny servis a navic ho prave tato tchyne ponoukáa k tomu, ze problemy s moji mamou nejsou jeho starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
27.11.22 17:54
@Lu66 píše:
Vyber si, buď se manžel teda odstěhuje, nebo si maminku vemte k vám. Takhle se manžel může věnovat vám i mamince. A nediv se mu. Taky by ses určitě chtěla postarat kdyby se to stalo tobě.

Ja se prave o svou mamu chtela postarat, ale on mi to moc neumoznil, vyzadoval plny servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
@Ba412 píše:
Ano ja se o mamu chtela postarat, on mi ale nepomohl a vyzadoval full servis. Litala jsem mezi mamou, praci a domacnosti jak hadr. On jen vyzadoval plny servis a navic ho prave tato tchyne ponoukáa k tomu, ze problemy s moji mamou nejsou jeho starost.

tak prostě udělej něco podobného. Starost nech na něm, užívej si volna a chtěj po něm, aby aspon párkrát v týdnu přišel domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
@Ba412 píše:

v tom případě ať si jde za matinkou a ty budeš mít aspoň klídek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
27.11.22 17:58
@Ba412 píše:

To bylo tvoje rozhodnutí, že jsi se chtěla zavděčit všem.
On se taky rozhodnul. Postará se o svou mámu…
Ty jsi naprdnutaá na oba… Na thyni i na manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí