Co s nim?Práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
27.11.22 18:31

Vřele doporučuju si spočítat, kolikpeněz ti dluží za polovinu nájmu a jídlo, dát mu tu částku, že ji chceš splatit a upozornit ho, že pokud nebude pracovat, tak odcházíš. A pak si ušetřit nebo i klidně půjčit na kauci, najít si jiný byt a odejít, protože není legální cesta, jak dát výpověď z nájmu pouze jednomu.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.11.22 19:12
@Anonymní píše:
S přítelem jsme 3roky.2 roky pracoval v jedné firmě pak byl vyhozen nebo se 3× nafral a odešel z práce takže 3× Áčko. Pak mi ležel 4měsíce doma, že deprese a bla bla bla…běhala jsem kolem něho po špičkách, snažila jsem se jo podpořit, vše táhla sama, vydala jsem všechny naspořené peníze na provoz domácnosti atd.Pak si našel jinou práci po týdnu šel na PN, pak ho samozřejmě vyhodili. Teď je v dalším zaměstnání a opět po týdnu PN. Zitra má jít do práce a obávám se další výpovědi. Jsem zvědavá na co se vymluví teď. To mu není hanba se nechat živit samoživitelkou? Nedá se s ním mluvit když mu chci něco ohledně toho říct tak jen mlčí pak dva dny trucuje pak mi řekne, že mu je zle. Já na to nemám. Jak mu to mám říct když není zájem o diskuzi? Jako vyhružkou? Buď bude makat nebo ať táhne, jak radí známá? Nejhorší je, že jsem fo něj udělaná až po uši :oops: Řešila jste některá něco podobného?

Neřešila. Noc podobného bych neživila. Pošli ho za maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 19:14
@JiříkMazlík píše:
Tady asi je závada co si vybíraš za " chlapy" spíš mi to přijde že bereš odpad ze smetiště co už nikdo nechtěl :zed:

No vada ba mým přijímači :? Jsem asi vadný kus

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 19:15
@Zvonielka píše:
Co kontaktovat majitele, vysvetlit mu, ze on neplati a vsechno tahnes sama proto chces smlouvu pouze na tebe. Vypovi vam smlovu a uzavre smlouvu pouze s tebou. Jemu pak das do ruky vypoved z podnajmu a nazdar.

Děkuji to mě nenapadlo zkusím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 19:16
@marcellia píše:
A na co ma vzdycky vypsanou tu neschopenku, jakou diagnozu? Kdo mu to furt vypisuje?..jeste rekni ze se zadama, a ja jdu do kolen.

Jednou to byla střevní chřipka a podruhé chřipka ano dr.ho vidět nechtěl :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 19:20
@pikola píše:
A co on na to na to říká, že ti nedává žádný peníze na bydlení? Přece o tom musíte doma mluvit že to takhle nejde. On asi asi není úplně na smrt nemocný, že to je vždy po týdnu :nevim:
Že chce pracovat jen přišla nemoc v špatný čas. Vždy mlčí nekomentuje, neodpovídá pak 2 dny nemluví trucuje a pak,,jakože " zase hledá..občas pošlou jeho rodiče něco málo tak 2000,– a že ní vše vrátí a bla bla :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 19:22
@Snowpaw píše:
Tak i pokud by na tom byl psychicky špatně, musí mít svahu to řešit, komunikovat. Neměla bych pro jeho chování pochopení, když dělá že nic a nechá se vydrzovat. Jestli se bojíš přímé konfrontace, omezila bych péči o něj. Pokud je to vychcanek, tak mu náramně vyhovuje, že nemusí hnout prstem a ty se o něj královsky postaras. Kupovala bych jen základní potraviny. Žádné maso nebo co má rád. Žádný alkohol. Žádné zbytečnosti. :mrgreen: Prostě řekneš, že ti docházejí peníze a že musíš šetřit. Buď častěji mimo domov a omez domácí práce. Dělej, že si hledáš brigádu. No a takhle si odkladej ušetřené peníze bokem. Až budeš mít nasetreno, tak pokud se on nezmění, přímo ho konfrontuj a dej mu ultimátum. Klidně si s ním sedni na veřejném místě, pokud máš strach z jeho reakce. Pokud i tohle nepomůže, sbal se ty sama a najdi si jiné bydlení.

No dobrý nápad :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
15995
27.11.22 19:23

Pokud ma depresi v mire, ktera mu zabranuje fungovat, ma byt u psychiatra, protoze, kupodovu, ten neresi pouze „blazny,“ ale i deprese, uzkosti a spoustu dalsich veci. Pak je podpora partnetky na miste. Pokud jeho reseni je nechat se zivit a nic pro zlepseni nedelat, tak bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
27.11.22 19:28
@Anonymní píše:
No vada ba mým přijímači :? Jsem asi vadný kus

spíš máš problém se sebevědomím, vadný kus je on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Ulrike píše:
A to je ten problém, ty máš tu laťku nastavenou strašně nízko, dokud tě nebije, tak to není tak hrozný. Z toho co se ti stalo si máš vzít poučení a ne jen limit, který už nechceš.
Taky jsem byla ve vztahu, kde nebylo fyzické, ale psychické násilí. Důležité je se dopidit, proč jsi to dovolila? Ta cesta je dlouhá, každému funguje něco jiného. Někomu třeba terapie. A být na tvém místě, tak cpu prachy do terapeuta a ne do něj.
Pokud se bojíš, jeho redakce, tak jak jste spolu doteď komunikovali?

No normálně bezproblémů takže v klidu. Nebyla jediná hádka asi ani nemohla být když jde do tuhého tak se sekne a mlčí. Když se řeší běžné věci co se ho osobně netýkají nebo jak to říct tak je vklidu.

• Citovat
  • Upravit
35767
@Anonymní píše: Že chce pracovat jen přišla nemoc v špatný čas. Vždy mlčí nekomentuje, neodpovídá pak 2 dny nemluví trucuje a pak,,jakože " zase hledá..občas pošlou jeho rodiče něco málo tak 2000,– a že ní vše vrátí a bla bla :roll:

A děti s ním doufám nemáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 19:29
@stinga píše:
spíš máš problém se sebevědomím, vadný kus je on

Já si přála být zase jen šťastná tak proč zase toto?

• Citovat
  • Upravit
8558

Musíš mu říct, že takový život nechceš, že normální je pracovat a ať odejde.
Jak říkala Tvoje známá:
„Buď bude makat nebo ať táhne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@pikola píše:
A děti s ním doufám nemáš

Nene

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.11.22 19:33
@Anonymní píše:
Děkuji to mě nenapadlo zkusím

Nezkoušej, výpověď lze dát pouze ze zákonem daných důvodů a rozhodně ne tak, že vám dá výpověď a pak smlouvu uzavře jen s tebou. To by přítel mohl kdykoliv napadnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky