Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Říkej mu to až když se před ním budeš chtít svklíkat. Do té doby mu to je jedno.
A teda - více než vřele doporočuju chodit na osobní setkání co nejdřív, ať si v hlavě nevytvoříš takovéhle bloky a ať tě případná realita toho, že si na živo nesdnete (a to není o tvém břichu) moc nesejme.
Ty se chystáš na prvním rande svlékat? Kam sakra holky pospícháte?
Než se před sebou vysvlečete tak na sobě mákni. Budeš mít motivaci.
Takové věci řeš až budou k řešení, ještě jsi ho neviděla a už se svlékáš?
nemusíš se podceňovat, můžeš být na sebe hrdá, dokázala jsi zhubnout 70 kg👍 to jen tak někdo nedokaže.
Proč si děláš nervy z chlapa s kterým si jen píseš? Medy umí napsat každý aby dosáhl svého.
@Lu66 píše:
Ty se chystáš na prvním rande svlékat? Kam sakra holky pospícháte?Než se před sebou vysvlečete tak na sobě mákni. Budeš mít motivaci.
Ona už maká, ale musí na plastiku, bez toho se neobejde
Příspěvek upraven 29.11.22 v 15:11
Před ani na prvním rande bych nic neříkala. Třeba to naživo nebude taková idylka jako písemně, tak nemusí o mně vědět zbytečně moc.
Svlikas kalhoty a brod v nedohlednu.
Vubec to ted neres!! Funguj uplne normalne a nic mu nerikej.
Pokud bude vse skvele a bude to smerovat do te postele, tak bude teprv cas na info, kolik jsi zhubla. Vic ani tuk. Rozhodne neni na miste rikat, jak mas priserne bricho a tak.
Nerikat, nepsat. Jestli je to taková „katastrofa” (což si možná jen namlouváš), potřebuješ, aby byl, až tě poprvé uvidí nahou, zamilovanej. Takže ho, prosím tě, neodrazuj dopředu a dej mu šanci se zamilovat. Na prvním (druhem, třetím) rande žádná vážná témata! Buď ho odradíš, nebo si z tebe (nebo ty z něj) udělá terapeuta a to ještě žádnému vztahu neprospělo.
Ahoj, asi to nebudu víc obkecavat, a tak reknu jen par věci na které se váze moje prosba o radu..Za poslední rok a půl jsem zhubla 70 kilo- chápete asi jak takové tělo teď vypadá… no a samozřejmě, což asi netušíte, sebevědomí mi to nedodalo. Moje tělo teď vypadá jako plachta, vlastně hlavně břicho, hodně sportuju, takže ruce nohy vem čert. Oblečená v pohodě až na břicho a svlecena pohroma. Chystám se aktuálně na plastiku, za 14 dni mám konzultaci s chirurgem.
A k tomu…
Nejakej čas si píšu se strašně fajn chlapem a máme se setkat, pochopitelně jsem na sracku, protoze se strašně bojím jak na mě bude reagovat, viděli jsme se jen na foto.
Cítí ze mě samozřejmě jak se podceňuji a já bych mu hrozne rada řekla proč, co teď prozivam atd. Ale asi jsme u otázky…
Kdy mu to říct. Napsat než se uvidime, nebo na první schůzce? Nebo po první schůzce? Co byste delali…