První rande, co říct a nerikat

Anonymní
27.11.22 23:35

První rande, co říct a nerikat

Ahoj, asi to nebudu víc obkecavat, a tak reknu jen par věci na které se váze moje prosba o radu..Za poslední rok a půl jsem zhubla 70 kilo- chápete asi jak takové tělo teď vypadá… no a samozřejmě, což asi netušíte, sebevědomí mi to nedodalo. Moje tělo teď vypadá jako plachta, vlastně hlavně břicho, hodně sportuju, takže ruce nohy vem čert. Oblečená v pohodě až na břicho a svlecena pohroma. Chystám se aktuálně na plastiku, za 14 dni mám konzultaci s chirurgem.

A k tomu…
Nejakej čas si píšu se strašně fajn chlapem a máme se setkat, pochopitelně jsem na sracku, protoze se strašně bojím jak na mě bude reagovat, viděli jsme se jen na foto.

Cítí ze mě samozřejmě jak se podceňuji a já bych mu hrozne rada řekla proč, co teď prozivam atd. Ale asi jsme u otázky…

Kdy mu to říct. Napsat než se uvidime, nebo na první schůzce? Nebo po první schůzce? Co byste delali…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
27.11.22 23:42

Říkej mu to až když se před ním budeš chtít svklíkat. Do té doby mu to je jedno.

A teda - více než vřele doporočuju chodit na osobní setkání co nejdřív, ať si v hlavě nevytvoříš takovéhle bloky a ať tě případná realita toho, že si na živo nesdnete (a to není o tvém břichu) moc nesejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.11.22 23:49

Ty se chystáš na prvním rande svlékat? Kam sakra holky pospícháte? :? Než se před sebou vysvlečete tak na sobě mákni. Budeš mít motivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
27.11.22 23:52

Takové věci řeš až budou k řešení, ještě jsi ho neviděla a už se svlékáš?
nemusíš se podceňovat, můžeš být na sebe hrdá, dokázala jsi zhubnout 70 kg👍 to jen tak někdo nedokaže.
Proč si děláš nervy z chlapa s kterým si jen píseš? Medy umí napsat každý aby dosáhl svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.11.22 04:59
@Lu66 píše:
Ty se chystáš na prvním rande svlékat? Kam sakra holky pospícháte? :? Než se před sebou vysvlečete tak na sobě mákni. Budeš mít motivaci.

Ona už maká, ale musí na plastiku, bez toho se neobejde

Příspěvek upraven 29.11.22 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.11.22 08:20

Před ani na prvním rande bych nic neříkala. Třeba to naživo nebude taková idylka jako písemně, tak nemusí o mně vědět zbytečně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.11.22 08:40

Svlikas kalhoty a brod v nedohlednu.
Vubec to ted neres!! Funguj uplne normalne a nic mu nerikej.

Pokud bude vse skvele a bude to smerovat do te postele, tak bude teprv cas na info, kolik jsi zhubla. Vic ani tuk. Rozhodne neni na miste rikat, jak mas priserne bricho a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.11.22 12:47

Nerikat, nepsat. Jestli je to taková „katastrofa” (což si možná jen namlouváš), potřebuješ, aby byl, až tě poprvé uvidí nahou, zamilovanej. Takže ho, prosím tě, neodrazuj dopředu a dej mu šanci se zamilovat. Na prvním (druhem, třetím) rande žádná vážná témata! Buď ho odradíš, nebo si z tebe (nebo ty z něj) udělá terapeuta a to ještě žádnému vztahu neprospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí