Prsten - vydrží?

Anonymní
5.7.25 19:50

Prsten - vydrží?

Ahoj, prosím anonym.

Uvažuji o tomto prstenu. Máte někdo s tímto typem zkušenost? Jestli vadí v běžném životě ta vystouplejší ostřejší hrana, jak moc se zanáší rytina atd. Případně tipy na podobné prsteny, kde by měli hezké, v Praze.

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
5.7.25 21:30

My máme přímo tyhle
https://www.brilas.cz/…o-gold.xhtml
Je nádherný, po 3 letech se pořád leskne „jak psí kulky“. Tím, že je tam ta rytina, tak vůbec není vidět ani známka nějakého poškrábání a nikdy se nezanášel.
Co problém je, tak že je docela ostrý, když byla dcera miminko, tak jsem ho nenosila, abych ji prstenem nepoškrábala. Jinak jsem se naučila delat věci přizpůsobeně prstenu (otevírat kliku od auta, abych ji nepoškrábala apod.). Ten tvůj tak ostrý být nemusí, to bych si pokud možno vyzkoušela na prodejně.
Jsem se svojí volbou spokojená a neměnila bych jen kvůli tomu, že si musím občas dávat víc bacha.
Ale třeba manžel pracuje s auty a ten kvůli tomu prsten nenosí, aby je nepoškrábal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17452
5.7.25 22:02

Popravdě, bych se na tvém místě, s takovou líbivou rukou nebo přesněji prsty a moc hezky upravenými nehty, včetně toho krásnýho prstýnku, neměla vůbec za co stydět. :pankac:
Takže proč ten anonym? :D
Jinak, ten prstýnek ti opravdu moc sluší. :P
Ale zrovna z té praktické stránky, nemůžu tak úplně posoudit. To se omlouvám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 05:31

To není moje ruka, ale foto ze stránek prodejce :lol: @Černá Madonna

@Bramborab děkuju!

• Citovat
  • Upravit
10106
6.7.25 06:45

My máme tyhle s kamínky (máme žluté zlato). Nechtěla jsem jen obyčejný kroužek bez ničeho. Bylo to sice dražší. Ale to ničemu nevadí. Za dva týdny je máme na ruce 18 let a furt jsou krásné. Chlap s ním dělá v práci. Nikdy ho nesundává. Dělá tvrdou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
6.7.25 09:01

Me by treba ostra hrana asi vadila. My kvuli tomu mame s manzelem prstynek kazdy jiny. Ja s oblou hranou, on s ostrou :lol: a uz několikrát me tim svym prstýnkem škrábl.
My chtěli stříbro, a jsme z Plzne, tak konkrétně neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová