Prubeh covidu u deti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6794
9.2.22 08:19

Prubeh covidu u deti

Nechce se mi moc rozepisovat, potrebuju jen uklidnit, popripade zjistit zkusenosti.
Starsi kluk ma od vcera ctyricitky, srazim, macim ho ve vane, uleva prichazi jen na par desitek minut, pod 38 jsme se nedostali. Kojenec 39,5 v konecniku, celkem dobre reaguje na leky, ale teplotu ma porad. Chlap je na tom nejhur, po dvou brufenech 39,5…
Prosim vas, reknete mi nekdo, ze to brzo skonci. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6350
9.2.22 08:31

My už snad máme za sebou, ale syn 9 dva dny zvracel, teplota 38,5 - 39 a velká bolest hlavy, v krku, třetí den se začal zlepšovat. Čtvrtý den bez teploty, ale začal kašel. Manžel teplota 39, jeden den, pak přišla rýma, jinak nic. Já mírný průběh se vším…
Vám držím pěsti ať je brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.2.22 08:34

Holka měla horečku jen jeden den. K tomu silná bolest hlavy a očí. Pak to rychle přešlo a dostavila se rýma a únava. Vstávala vždy kolem sedmé a od té doby teprve v půl dvanácté vylézá z postele. Ještě že mají teď prázdniny.

Z okolí většinou ty horečky opravdu trvají den až dva. Pokud je to i váš případ, tak světlo na konci tunelu už je na dosah. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
9.2.22 08:36

U švagra teploty dobře 8 dní kolem 39 :roll: doktor řekl, že je to normální. U děti syn 6 let 3 dny teploty nad 39 čtvrtý den jsme zjistili, že ho bolí ucho po píchnutí teplota do druhého dne žádná, dostal i antibiotika i druhé ucho měl špatné :roll: dcera teploty žádné, ale kašel hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.2.22 08:40

Na dceri, 9 let, to nikdo nepoznal. Bez priznaku. Ja covid, za dva mesice manzel a dcera taky. A tu druhou dceru nenakazime a nenakazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30670
9.2.22 08:52

@VitaminC :hug: :hug: Ono je to hodne individualni. U nas na mladsich detech jsme to skoro nepoznali, teplota pulden-den. 9r dcera ta jedina vypadala nemocne, ale nesla pres 38.5. Nicmene skoro 2 tydny bojovala s dutinami a rymou, drazdive kaslala. Ja mela horecku 3 dny, plechovy kasel, zimnice, muz jen zimnice, mamka horecky ke 40 snad 10 dni a silene bolesti hlavy, tatka bez teplot, ale presto 7 tydnu PN kvuli silenemu kasli. Starsi dcera, ja, chlap, nasi velka unava, mladsi deti byly uz druhy den Covidu zpet na sve energeticke hladine :zed:.

Obecne u mych deti jine virozy jsme si vyzrali vic, jsou horeckove a 3-4 dny horecek ke 40 u nas neni nic neobvykleho. A ted vsude Omikron a ja mam uz druhe dite na 14 dni doma se spalou :zed:, taky jim bylo brutalne blbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
9.2.22 08:56

Dcera měla takhle vysoký horečky 2 dny a bolely jí oči. Pak jako když utne a absolutně nic jí nebylo. Držím palce, ať je prďouskům zase brzy dobře :mavam:

Ještě edit: dceři je 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
9.2.22 09:04

Dcera 9 let - pred 4 mesici delta - horecky, kasel, atb..
Ted to same dite asi omikron - hnusny suchy kasel jinak v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.22 09:10

U nás omikron, očkování nejsme. chlap jedno ráno lehce zvýšená teplota, týden rýma a kašel, já tři dny slabý kašel. Děti 10m občas zakašlou.

• Citovat
  • Upravit
6794
9.2.22 09:13

Diky za vsechny prispevky. Trochu jste me zvedly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
9.2.22 09:47

Naše děti 2,5 a 4 roky, jeden dva dny lehký vlhký kašel, druhá zvýšenou teplotu a únavu dva dny. Od té doby zlobí jako banda čertů. Neboj, bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
9.2.22 10:03
@VitaminC píše:
Nechce se mi moc rozepisovat, potrebuju jen uklidnit, popripade zjistit zkusenosti.
Starsi kluk ma od vcera ctyricitky, srazim, macim ho ve vane, uleva prichazi jen na par desitek minut, pod 38 jsme se nedostali. Kojenec 39,5 v konecniku, celkem dobre reaguje na leky, ale teplotu ma porad. Chlap je na tom nejhur, po dvou brufenech 39,5…
Prosim vas, reknete mi nekdo, ze to brzo skonci. :?

Vydržte, bude líp :hug: U nás dítě 4 dny horečky 38-39, rýma a pak kašel, ještě občas zakašle. Chlap jeden den horečka 39, ale rýmička! už přes týden. Já pár dní zvýšená teplota, rýma, trvající bolest hlavy. Všichni unavení a protivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14684
9.2.22 10:26

Brzo bude lip.

7leta dcera mela jeden den 39,6, druhy den 40,3, pak to klesalo a paty den bez teplot. Prvni 2 dny ji dost bolela hlava a zada, mela rymu a kasel. Po tydnu uz sla do skoly.

5leta mela dva dny 39,3. K tomu bolest hlavy. Pak v pohode.

4leta rano rymicku, kaslicek a prujem, v noci pak 38,7. Dalsi rano uplne bez priznaku.

11mesicni dva dny 40,2, pak to klesalo. K tomu mela tri dny strasnou bolest hlavy a silene bolestivy kasel. Kasel a ryma ji vydrzely do 6. 2. Ale uz bez bolesti, teplot. Horecku mela celkove pet dni. Prvni tri dny jsem ji jen musela nosit na rukach, jinak rvala. Po cipku ji na chvili klesla teplota (ne pod 38, ale to nevadi, ona mela hlavne problem s tou bolesti hlavy) a presla bolest hlavy. A tyden se jen kojila, nepozrela nic jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí