Průběh zánětu prsu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1462
10.6.20 12:53

Průběh zánětu prsu

Dobrý den, prosím o radu maminek, které si zánětem prošli a byli by mo schopni poradit s průběhem zánětu… včera jsem měla horečky (skoro 40), pak se vybarvila červená čára, žádná zatvrdlina… nahřívání, ibalgin, paralen, chlazení, tvaroh, slivovice, masáže kojení, odstříkávání atd… dnes už horečky nejsou, nicméně doktor mi i tak předepsal antb s tím, že si je mám vzít, podle sebe a svých pocitů (zlepšení/zhoršení)… jenže ja dnes už horečku nemám, červený flek zůstává a v prsu,,píchá/řeže,,, což včera nebylo… takže otázka zní, lepší se to, když nemám horečku, nebo horší, když to začalo píchat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
929
10.6.20 12:59

Já horečku neměla vůbec, ale zatvrdlinu velikosti tenisaku, která začala ustupovat až po 10 dnech na ATB. Takže bych se spíš řídila bolestí, pícháním a řezáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.6.20 12:59

Já si je vzala vždycky. Měla jsem zánětu víc, a vždycky jsem si je vzala hned první den. Pichani neznaci hojení, vzala bych si je.

• Citovat
  • Upravit
30731
10.6.20 13:12

Mela jsem horecky, bolestivost a zatvrdlinu, ATB jsem vzala, uz po 2 tabletach to bylo dobre. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.6.20 15:23

Mela jsem zanet pred par dny.. Rozhodne bych si ty antibiotika vzala, i kdyz zrovna nemas horecku. Zanet tam mas porad, kdyz te to boli a muze se rozsirit. I ta horecka se ti klidně muze vratit. Nepodcenovala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 04:33

Ahoj, minulý týden mě začalo bolet prso a objevil se zarudlý pruh, měla jsem teplotu. V pondělí jsem šla k doktorce a ta mi udělala crp test. Protože bylo vysoké přes 30, dostala jsem antibiotika zinnat 250 na 5 dní, beru je od pondělí rána. Hned druhý den nastalo zlepšení, byla jsem už bez teplot a prso bolelo méně. Jenomže zůstalo pořád trošku tvrdé a nateklé a ani bolestivost není na nule. Kontrolu mám bohužel až v pondělí, antibiotika dobírám zítra. Mám se vnutit na kontrolu dřív? Nebo to nechat do pondělí? Nebude případně vadit 2 dny pauza mezi braním antibiotik?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová