Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Potřebuji rychlou zaručenou radu co na průdušky u dospělého. K doktorovi se nedostanu, nevím jestli by to vyřešily antibiotika, máte zkušenosti s nějakou fungující domácí léčbou?
Někomu pomáhá jitrocelový sirup, nebo moje mamka to léčí sirupem s tymiánem - domácí výroba.. ale já bych radši dr, ať ti to nepřeleze do chronické podoby, to je potom o ničem.. ![]()
Potýkám se se stejným problémem. K lélaři bych ráda, ale nedostanu se tam.Piju čaj naprůdušky. Dělám si olejové obklady. Beru kapky na kašel. Už se mi docela ulevilo.Dnes mi kámoška doveze slivovici s medem.
Ještě jsem zapomněla napsat ten zábal, ten mi pomohl snad nejvíc, ale já si dělám sádlový…přijde mi, že to sádlo vydrží dýl teplé
. Já na průdušky trpím, mám to po babičce, ta to má chronické
Sadlo je vyborne… me hodne pomohla mast jmenuje se psi sadlo dela to Swiss… pokud je kasel uz trosku vlhky pomaha flavamed… a hlavne porad mit hrudnik v teple… 31 bylin od Justu jsou taky super.
Ale pokud je to zanet bez ATB se mozna neobejdes. ![]()
Moc děkuji všem za tipy vyzkouším ještě teda ten zábal nějakej, jinak jsem zkoušela cibulovou šťávu je to teda na zblití ale prý to má pomoct.. A poznám nějak že je to zánět a že bych měla teda k dr?
@Petra2829 Jaké kapky bereš prosím? Já taky piju ty čaje ale to mi přijde že je úplně o ničem, vůbec mi to nepomáhá
@marmelada78 beru Tusin a olejvé obklady udělali asi nejvíc. namočila jsem kapeník do oleje. Dala ho do dvou sáčků, abych se nezasvinila. A nahřívám v mikrovlnce. Pozor fakt jen chvíli ať se nespálíš. A přikládám. A pořád dokola a j fakt že se mi to dost uvolnilo. Nemám balvan na hrudi. Už kašlu lépe.