Průdušky dospělý

3157
27.2.13 10:04

Průdušky dospělý

Potřebuji rychlou zaručenou radu co na průdušky u dospělého. K doktorovi se nedostanu, nevím jestli by to vyřešily antibiotika, máte zkušenosti s nějakou fungující domácí léčbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.2.13 10:26

Někomu pomáhá jitrocelový sirup, nebo moje mamka to léčí sirupem s tymiánem - domácí výroba.. ale já bych radši dr, ať ti to nepřeleze do chronické podoby, to je potom o ničem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.2.13 10:46

Mě pomáhají tablety Mucosolvan :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.2.13 10:46

Potýkám se se stejným problémem. K lélaři bych ráda, ale nedostanu se tam.Piju čaj naprůdušky. Dělám si olejové obklady. Beru kapky na kašel. Už se mi docela ulevilo.Dnes mi kámoška doveze slivovici s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.2.13 10:55

Ještě jsem zapomněla napsat ten zábal, ten mi pomohl snad nejvíc, ale já si dělám sádlový…přijde mi, že to sádlo vydrží dýl teplé :nevim:. Já na průdušky trpím, mám to po babičce, ta to má chronické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
27.2.13 12:17

Sadlo je vyborne… me hodne pomohla mast jmenuje se psi sadlo dela to Swiss… pokud je kasel uz trosku vlhky pomaha flavamed… a hlavne porad mit hrudnik v teple… 31 bylin od Justu jsou taky super.
Ale pokud je to zanet bez ATB se mozna neobejdes. :(

• Citovat
  • Upravit
3157
27.2.13 12:52

Moc děkuji všem za tipy vyzkouším ještě teda ten zábal nějakej, jinak jsem zkoušela cibulovou šťávu je to teda na zblití ale prý to má pomoct.. A poznám nějak že je to zánět a že bych měla teda k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
27.2.13 12:53

@Petra2829 Jaké kapky bereš prosím? Já taky piju ty čaje ale to mi přijde že je úplně o ničem, vůbec mi to nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.2.13 13:23

@marmelada78 beru Tusin a olejvé obklady udělali asi nejvíc. namočila jsem kapeník do oleje. Dala ho do dvou sáčků, abych se nezasvinila. A nahřívám v mikrovlnce. Pozor fakt jen chvíli ať se nespálíš. A přikládám. A pořád dokola a j fakt že se mi to dost uvolnilo. Nemám balvan na hrudi. Už kašlu lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí