Zánět zubu, bolest ucha

3960
26.2.13 23:16

Zánět zubu,bolest ucha

Ahoj holky,

před týdnem mi zubař vytrhnul osmičku se zánětem, dostala jsem ATB. Po dvou dnech „relativního“ klidu mě začal bolet další zub a bolest vystřelovala až do ucha, tak cca co 10 vteřin - šílené! Vydržela jsem to, že je to ještě od té osmičky, ale pak už se to nedalo a šla jsem na zubní pohotovost. Tam mi zjistili, že se mi zánět přesunul na sedmičku. Zub mi vyvrtal a léčí mi ho. ALE, pokud v sobě nemám Ibalgin, bolest ucha je STÁLE nesnesitelná. I teď, když jsem dobrala ATB. Mám i trochu rýmu, nemůže to být zánět i v uchu? Já jsem na ORL už proslavená, byla jsem tam za poslední 3 roky snad 5× s falešným poplachem - vždy byla bolest ucha od zubů. Ale teď se mi to nezdá.

Nemáte někdo podobnou zkušenost. Že vás třeba ucho od zubů bolelo dlouho? Už je to fakt dost nesnesitelné :,(

Moc díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mi24
26.2.13 23:25

To je od zubu aspoň já to tak vždy mám že když mě bolí už dlouho zub tak pak mě začne bolet i ucho vždy na te straně na které mě bolí zub je to nervy propojene co mi řekla zubařka

• Citovat
  • Upravit
310
26.2.13 23:41

Minulý týden jsem měla úplně to samý vytrhli mi osmičku a zánět, chodila jsem každý den na výškrab a dreny dostalo se mi to až do uzlin ATB beru týden a ucho přestává teprv bolet, ibalginy mi nepomáhali, poprosila jsem zubařku o něco účinýho na bolest a bezevšeho mi napsala prášky, i při těch největších bolestech stačil vzít jeden ráno a jeden večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
27.2.13 00:09

Těžko říct. Já to měla tak, že když mě bolelo ucho a bylo to od zubu tak právě tím, že mi zubařka zub-zánět léčila tak bolest ustupovala. Jestli ti bolest ucha neustupuje a píchá tě v něm tak to klidně může být zánět ucha. Ale zase na druhou stranu si myslím, že na zánět ucha by ti ibalgin nezabral kdežto na bolest zubu a bolest v uchu od zubu zabere vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
27.2.13 00:20

To má podle mě každý jinak mě třeba ibalgin a další tabletky nepomahaji mě pomaha jen kousaní hřebičku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1845
27.2.13 08:25

Napíšu svou zkušenost. Roky mě bolelo ucho. Jen občas, ale bolest fakt hrozná. Měla jsem problém i s osmičkou na té straně, takže jsem si ji nechala vytrhnout. Ale ucho bolelo pořád. Zubařka říkala, že to může být podrážděný mandibulární nerv a může to být i rok po vytržení zubu. Jenže ucho bolelo pořád. Až Orl doktor přišel na to, co to je. Artroza čelistního kloubu. A od toho mě roky bolelo ucho a pískalo v něm. Jenže to se jen tak nespraví… Je mi 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
palo 992
19.8.13 23:42
@lilie12 píše:
To má podle mě každý jinak mě třeba ibalgin a další tabletky nepomah.aji mě pomaha jen kousaní hřebičku :lol:

Ibalgin brufen atd je jen chemie akorat z toho boli bricho slivovice nebo jina palenka. Podrzet to v ustech nebo kloktat a bolest je pryc sice je to neprijemny kdyz to stipe ale da se to unest ale je dobry navstevovat pravidelne zubare aspon 2× do roka a je pokoj je to v dnesni dobe tezky v praci je clovek celej den aby mel peniz na jidlo atd tak je potom tezke chodit k zubari nebo k doktorum a vse si platit. Naco teda platime nebo plati nas zamestnavatel 1200 kc zbytecne

• Citovat
  • Upravit
6
27.10.16 08:09

Zánět ucha

Zmírnit a zastavit zánět ucha? Naší malé s tím pomohl Bactoral. Je výbornej. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.12.16 13:01

Zánět ucha

Také doporučuji Bactoral na zánět ucha. Našemu malýmu skvěle pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí