Ahoj holky, pred 10dnemi jsme s pritelem meli nechranenny styk pri ovu a od te doby, dejme tomu 4dny potom jsem zacla mit silny, vodnaty, nekdy hrudkovity, pruhledny/bily vytok. Jeden den mi to slo i pres kalhotky! Nezapacha, nepali. Nic mi neni, ale tohle me trapi. Ovu si pocitam ale nemam presny cyklus(+-2dny) a ani pri ovu takhle silny vytok nemam. Nevite co to muze byt? Nedavno jsem byla na gynde a jsem zdrava… kdyby se jednalo o mimi, byla bych rada ale pochybuju, ze takovy priznak existuje..
Ahoj holky, pred 10dnemi jsme s pritelem meli nechranenny styk pri ovu a od te doby, dejme tomu 4dny potom jsem zacla mit silny, vodnaty, nekdy hrudkovity, pruhledny/bily vytok. Jeden den mi to slo i pres kalhotky! Nezapacha, nepali. Nic mi neni, ale tohle me trapi. Ovu si pocitam ale nemam presny cyklus(+-2dny) a ani pri ovu takhle silny vytok nemam. Nevite co to muze byt? Nedavno jsem byla na gynde a jsem zdrava…
kdyby se jednalo o mimi, byla bych rada ale pochybuju, ze takovy priznak existuje..