Déle trvající průjem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
1.8.11 09:59

Průjem

Ahojte,chtěla jsem se zeptat,zda máte nějaké zkušenosti s průjmy u 5.měsíčního bobíška.My ho máme skoro týden a zatím jsem to neřešila,protože nemáme teploty a ani na dehydrataci to nevypadám. Malá se jen často v noci budí,klidně i 20×,ale jak dám dudlík,tak je většinou klid a spinká dál.Nějak bych to neřešila,ale zrovna jedeme na dovolenou a nechci nic podcenit.Jen kojím zatím,tak nechci nic přidávat.Přemýšlela jsem i nad zoubkama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
1.8.11 10:04

Ahoj, malej měl taky kolem půl roka dost průjmy a měl tam i dost hlenu, tak jsem střídala Smektu a Enterol, ale nepřecházelo to, tak jsme byli na výtěru a nic tam neměl a dr. mi řekla, že to může být z toho, jak je pořád na zemi, hraje si a všechno strká do pusy, ťape rukama po podlaze, dveřích atd a pak si je dá do pusy že jsou to pro střevní mikrofloru nové bakterie a z toho má průjem, no nevím, přešlo to až když jsme začli přikrmovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.8.11 10:25

jo tak na tom jsme podobně.Malou mám taky většinu času na zemi,kde si hraje.Sice se snažím ji hračky umývat,ale ty bakterie jsou stejně všude :-) jinak kdyby to nepřešlo,tak zkusím ty léky.Doufám teda,že se dají volně koupit.Jinak jedeme ke tchýni a ta má známou doktorku,tak se tak plašit asi nemusím.Snad to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
1.8.11 10:30

s viktorem jsem toto řešila na začátku července. taky měl průjem, ale jinak jedl v pohodě a byl veselý a spokojený. volala jsem kvůli tomu i na pohotovost, protože byly svátky a tam mi řekli, že pokud je to déle jak 5 dní, je lepší zajít k doktorce na stěry, aby se vyloučily bakterie a třeba salmonela… no, než přešly svátky, tak průjem odešel a vyklubal se zub :-) ale jinak bych tam pro klid duše zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.8.11 10:44

oo..tak teď mi byl nasazen brouk do hlavy.Už jsem volala k doktorce a valíme tam :) Je to asi lepší,než abych se pak strachovala pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
1.8.11 11:23

Tím že zajdeš k dr nic nepokazíš nám doporučil nutrolin B probiotika pokud tam není krev tak nepanikař jinak nám doporučil sladší pití vím že kojíš,ale pokud má průjem tak at hodně pije at je vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.8.11 12:56

Tak snad bude. U doktorky jsme se jen dozvěděly co hlídat,ale nic jsme nedostaly.Snad to teda přejde.Mějte se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí