Účinnost hormonální antikoncepce v případě průjmu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
392
18.5.19 23:49

Pokud se i tak chráníte jinak, není co řešit. Jinak problém je průjem nebo zvracení do dvou hodin od užití, tam je předpoklad, že se tabletka špatně vstřebala a situace se řeší tak, jako kdyby nebyla užita vůbec (popsáno v příbalovém letáku). Jinak to, že byl jednou uvnitř chvilku bez kondomu, bych také neviděla jako problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.8.19 16:05

Dobrý den, prosím potřebuju radu, začala jsem brát antikoncepci Mistra, ale bohužel až pátý den menstruace, tak bych potřebovala vědět od jaké doby jsem chráněna a kdy do mě může přítel ejakulovat, moc děkuji za odpověď :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
4.8.19 16:21
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím potřebuju radu, začala jsem brát antikoncepci Mistra, ale bohužel až pátý den menstruace, tak bych potřebovala vědět od jaké doby jsem chráněna a kdy do mě může přítel ejakulovat, moc děkuji za odpověď :srdce:

Až další cyklus. Min. 2 týdny. Nezačala jsi ji brát jak se má, musíš tedy čekat. Za mě tedy naprosto zbytečně :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 17:25

@Meredithx achjo takže to beru zbytečně? Někde jsem ale četla že by to mělo zabírat po 10 pilulkach

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 17:35

@Meredithx tak nevím čemu věřit

• Citovat
  • Upravit
5209
4.8.19 18:10

To je jednoduche - pribalovemu letaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 18:23

@Afirikanka, to tam bohužel není četla jsem ho snad 3×

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 18:25

@Afrikanka zrovna tihle co potřebuju tam to tam není, tak píšu sem jestli tím má někdo větší zkušenost

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
4.8.19 18:50
@Anonymní píše:
@Meredithx tak nevím čemu věřit

Někde píší od 8 dnů, mě gynekoložka říká 14 dní, někde slyším celý cyklus s ochranou. Vyber si co chceš :nevim: 8 dní na konec menstruace? To je jako bys ro začala brát kdykoli. To bych neriskovala a dodržela radši těch 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
724
4.8.19 18:52
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím potřebuju radu, začala jsem brát antikoncepci Mistra, ale bohužel až pátý den menstruace, tak bych potřebovala vědět od jaké doby jsem chráněna a kdy do mě může přítel ejakulovat, moc děkuji za odpověď :srdce:

Neriskovala bych. Pockej do dalsiho cyklu, do te doby pridejte barierovou ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
4.8.19 18:54
@Anonymní píše:
@Meredithx achjo takže to beru zbytečně? Někde jsem ale četla že by to mělo zabírat po 10 pilulkach

No, i tak, 10-14 pilulek nejsi dostatečně chráněná. Pak máš už jen 7 dní a pak konec blistru. Pro mě by to bylo vyhození 1 blistru. Moje je dost drahá, a za 7 dní dát 230,–? To už bych radši počkala a koupila si 2 kondomy :lol: No teď už je to jedno ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 19:28

@Meredithx asi máte pravdu, používám antikoncepci Mistra

• Citovat
  • Upravit
4.8.19 19:30

Ale ještě si zavolám mému gynekologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 19:40

Takže to beru teď zbytečně, když jsem jí začala brát az v pátý den menstruace?

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
6.8.19 10:38
@Anonymní píše:
Takže to beru teď zbytečně, když jsem jí začala brát az v pátý den menstruace?

Tak zbytečně.. :nevim: Záleží na tom, co je pro tebe zbytečné. Teď už je to ale jedno, ne? Teď už na to kašli, ale nezapomeň se chránit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1