Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím,potřebuji poradit…Od včerejška mi dcerka 11m.zvraci a prujmuje…nechce ani papat jsem z toho na nervy…poradite co mohu dat za leky?nebo co dvaat papkat?nebo jit raci hned k lekari?ze zacatku nechtela ani pit,ale uz pije a celkem dost…zatim nezvraci uzjen prujmuje…co si uprdne mame nadeleni v plince…dekuji za rady
Ahoj, jestli pije a dost, nech malou ať pije
Kdyby pila míň, nasadit Kulíška. Do jídla bych zatím nenutila, pití je důležitější, zkus černý čaj s hroznovým cukrem
. Pak bych začala pozvolna - třeba piškoty, banán… Zkusila bych udělat rýžový odvar, můžeš přisladit tím hroznovým cukrem, postupně bych do něj přidala i UM, jestli je malá na UM. Ale s mléčnými výrobky bych moc nespěchala. NA průjem Smectu nebo Enterol, Nutrolin, Hylak…
Držím pěsti, ať je malá brzo v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 06.08.10 v 21:41
Mně doktorka doporučila, abych synovi na čtyři dny úplně vynechala veškeré mléčné výrobky, včetně UM.
jo já bych vynechála veškeré mléčné výrobky my to prožívali v 8měsíci.Doktorka doporučila od sunárku nemléčnou rýžovou kaši a mrkvové přesnídavky.A černý čaj osladit glukozou.Hodně štěstí at jste brzo zdravý.