Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Prosím o radu. Synovi je osm měsíců, z mléka Babylove (po kterém neměl vůbec žádné problémy) najel na Bebu PRO, od té doby už má ale čtyři dny hrozně řídkou stolici. Může to být tím, že mu nesedlo?
Uvažuji tedy, že se vrátíme zpátky k Babylove, ale chci si ověřit, jak dlouho trvá, než si tělo zvykne na nové mléko? Asi má nějakou dráždivější stolici, protože má hrozně rudý zadeček, to nikdy neměl
Nebo prosím doporučte UM, které se vám osvědčilo. Chtěla jsem Bebu právě kvůli probiotikům, ty v Babylove myslím nejsou ![]()
@donaga píše:
Mojí malé Beba také nesedla, také měla „škrundání“ a průjmovitou stolici. Žádný děs, ale přece. Ale to jí byly asi dva nebo tři měsíce, kdy jsme Bebu zkoušely. Dávala jsem jí asi měsíc, prostě než jsme bypotřebovaly balení. Pak jsme přešla na Sunar a bylo to v pohodě. Ale pozor, u Sunaru prý zas celkem dost dětí má zácpu, ale naše malá jí naštěstí neměla.
A jeje, tak se asi vrátíme k Babylove. Akorát mě štve, že tam nejsou ty probiotika.
@janicka.ocet na probiotika se vykašli, když má prujem a červený zadeček, tak jí nenech trápit, mužeš zkusit hipp, ten asi taky něco má nebo kup probiotika od swissu ![]()
Ahojky, probiotika má i UM hipp a navíc ještě prebiotika, ty slouží jako potrava pro probiotika, takže je to ještě účinnější, vyzkoušejte a uvidíte, hlavně ať je mímu líp.