Prujem před porodem

Anonymní
28.10.21 18:33

Prujem před porodem

Ahoj maminky. Jsem 40tý týden takže porod klepe na dveře, už dva dny mě trapi silný prujem a já mám strach že bych najednou musela jet do nemocnice a při tlačeni se stala velká nehoda. Čím to mužů zastavit :zed: :zed:. Propadla bych se vsema pátrala nemocnice studem :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
28.10.21 18:35

Neboj, ta nehoda se stává většině i bez průjmu, proto se dává klystýr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.10.21 18:35

Je možné, že se blíží porod, tělo se samo připravuje. Každopádně né vždycky se stihne například klistýr, připraveni jsou na všechno :palec: :palec: :palec:
Až budeš rodit, tohle bude to poslední na co budeš myslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.10.21 18:47

Nezastavis, průjem byva před porodem, tělo se vyčistí. Když se stane nehoda u porodu, tak se stane no, personál je na to zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
28.10.21 18:48

Cerny uhli, dostatecne pit kvuli hydrataci a upravit stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
28.10.21 18:57

Cisti se telo, tipuju, ze do dvou dnu mas mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35747
28.10.21 19:40

Na cestu si dej porodnickou vlozku a pred porodem klystyr, jestli bude ještě co, možná se vyčistís sama přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
28.10.21 19:53

Mně takhle začaly oba porody, tělo se tak den-dva předem čistilo. Jestli něco zbylo i na samotný porod, netuším, měla jsem zcela jiné starosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.10.21 20:49
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Jsem 40tý týden takže porod klepe na dveře, už dva dny mě trapi silný prujem a já mám strach že bych najednou musela jet do nemocnice a při tlačeni se stala velká nehoda. Čím to mužů zastavit :zed: :zed:. Propadla bych se vsema pátrala nemocnice studem :zed:

Mě začal průjem ráno hrozný křeče byla jsem 41tt ve 12jsem stihla test na covid odpol do porodnice a za 2h malá na světě…a bohužel i ta nehoda se stala :roll: byl to takový fofr že se klystyr nestihnul ale tak co, nikdo to nekomentoval, utreli a tlačila jsem dál, příjemný to teda nebylo no :oops: ale jsou zvyklí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
546
28.10.21 23:26

Průjem mi začal pár dnů před termínem porodu, nakonec byl vyvoláváný. Takže týden srajdy, kdy mi každý říkal, že už to bude, že se tělo čistí a nic z toho. Před porodem stejně dali klystyr. Pokud se stala nehoda, pak o ní nevím. Personál je ale na tyto situace zvyklý a neměl by to nijak komentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí