Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, ta nehoda se stává většině i bez průjmu, proto se dává klystýr ![]()
Je možné, že se blíží porod, tělo se samo připravuje. Každopádně né vždycky se stihne například klistýr, připraveni jsou na všechno
![]()
Až budeš rodit, tohle bude to poslední na co budeš myslet ![]()
Nezastavis, průjem byva před porodem, tělo se vyčistí. Když se stane nehoda u porodu, tak se stane no, personál je na to zvyklý.
Cerny uhli, dostatecne pit kvuli hydrataci a upravit stravu.
Na cestu si dej porodnickou vlozku a pred porodem klystyr, jestli bude ještě co, možná se vyčistís sama přirozeně.
Mně takhle začaly oba porody, tělo se tak den-dva předem čistilo. Jestli něco zbylo i na samotný porod, netuším, měla jsem zcela jiné starosti ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Jsem 40tý týden takže porod klepe na dveře, už dva dny mě trapi silný prujem a já mám strach že bych najednou musela jet do nemocnice a při tlačeni se stala velká nehoda. Čím to mužů zastavit![]()
. Propadla bych se vsema pátrala nemocnice studem
Mě začal průjem ráno hrozný křeče byla jsem 41tt ve 12jsem stihla test na covid odpol do porodnice a za 2h malá na světě…a bohužel i ta nehoda se stala
byl to takový fofr že se klystyr nestihnul ale tak co, nikdo to nekomentoval, utreli a tlačila jsem dál, příjemný to teda nebylo no
ale jsou zvyklí
Průjem mi začal pár dnů před termínem porodu, nakonec byl vyvoláváný. Takže týden srajdy, kdy mi každý říkal, že už to bude, že se tělo čistí a nic z toho. Před porodem stejně dali klystyr. Pokud se stala nehoda, pak o ní nevím. Personál je ale na tyto situace zvyklý a neměl by to nijak komentovat
Ahoj maminky. Jsem 40tý týden takže porod klepe na dveře, už dva dny mě trapi silný prujem a já mám strach že bych najednou musela jet do nemocnice a při tlačeni se stala velká nehoda. Čím to mužů zastavit
. Propadla bych se vsema pátrala nemocnice studem