Průjem u 7měsíčního mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
teresa20
20.10.09 13:02

průjem u 7m mimi?

Ahoj holky, jdu si k Vám opět pro radu :)
Adámek měl od narození s kakáním problémy. Když byl plně kojený, nekakal vůbec. Na UM tak jednou za tři dny. Nikdy však neplakal, že by ho bolelo bříško. Jenom opravdu usilovně tlačil, i nahlas a stolice celkem tuhá. Sem tam měl období cca 14 dnů, kdy kakal třeba 5× denně a pak se to zase vrátilo do starých kolejí.
Teď zrovna máme takové období za sebou - začal kakat pěkně od té doby, co jsme zařadili ovocné přesnídávky. Jenže - sobota celý den nic, v neděli jsme dali švestkovou přesnídávku a do hodiny nálož v plence, hodně řídká. Tak jsem si říkala, že švestky zabraly. V pondělí taktéž celý den nic. V noci se budil, chvilku plakal, kroutil se (nevěděli jsme, jestli bolestí bříška nebo vzteky). Vzali jsme ho do obýváku a tam se usmíval a dělal lotroviny, tudíž jsme usoudili, že mu nic není, dali mu loknout fenyklového čaje a usnul a chrupkal až do rána.
Dneska před obědem jsem našla v pleně opravdu mega nálož. Tedy spíš polovina v pleně, polovina v dupačkách :evil: Konzistencí řidší než obvyklá polední polívčička. Nejsem u něj na něco takového zvyklá, tudíž přemýšlím o tom, jestli je to vůbec v poho?? Nemůže to být průjem? Nic nového jsem do jídelníčku nezařazovala, akorát mě napadá, že jsem změnila čaj - místo megafit jahody dostal třešen, ale to by snad vadit nemělo ne? Pro jistotu jsem se dnes vrátila k původnímu.
Máte některá podobnou zkušenost? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.10.09 17:44

Já bych to neřešila, pokud nemá teplotu ani bolesti, jí, pije a čůrá normálně. U nás byly takovéhle „průjmy“ příznakem růstu zubů :).

B.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
21.10.09 11:37

JJ Jinak je v pohodě. Zubama tu určo nebude. Má jich už šest a teď si dali na chvilku pauzu. Zrovna včera jsem mu koukala do pusinky a žádný se mu ven nechystá. Tak doufám, že to samo přejde. Neb si neumím představit, kdyby nám takovou nálož nadělil někde ve městě, co bych s ním asi tak dělala např. v autě :D :D

• Citovat
  • Upravit
328
17.4.12 11:26

prosím o radu co dat mimiskovi, aby prestal mit prujem???? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
17.4.12 11:37

Uvařit rýži a ochutit ji banánem, přisladit čajík, vynechat mlíko. Vydřž aspoň 2dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.4.12 11:42

Dala jsem Hylac 2×denně 1ml. Dát mrkev, banán…vynechat špenát, brokolici, dýni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí