Průjem u celé rodiny

Anonymní
15.5.14 06:03

průjem u celé rodiny

Ahoj už nevím, co mám dělat. Minulý týden ve středu začal syn zvracet a následně průjem. Na střídačku to trvalo až do pondělí. Od včera už snad v pohodě. Pak jsem se přidala od pátku já a drží mě to stále. Mezi tím se to stihlo vystřídat na holčině i chlapovi. V podstatě již všichni v pohodě. Jen mě se to dnes ráno opět vrátilo. Nic mi nepomáhá, dieta, černý čaj, prášky. Nemáte s tím někdo zkušenost a radu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21527
15.5.14 06:07

Šla bych po takové době už k lékaři. Může to byt něco vaznejsiho. A zkoušela jsi brat enterol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 06:12

Zkoušela, o víkendu byl kluk na pohotovosti, brali mu krev, v krvi nic nemá, prý máme nasadit jen dietu, jenomže to nestačilo, tak jsme šli k dětský, ta nám dala enterol a hidrasec, tak snad jim to pomohlo, zatím jsou ok. Já si enterol vzala včera večer no a dnes ráno opět. K dr. se dnes chystám, teda jestli tam dojedu ale má dnes až od 11ti do večera, tak jsem zkusila písnout tady. @nozu

• Citovat
  • Upravit
2962
15.5.14 06:17

Možná bych taky zašla k dr, ale střevní chřipky se umějí vracet, u nás to je vždy na dvě kola, třeba jak se kluci zlepší do týdne je to znova, teď nedávno jsme si tím prošly. Nevím jak staré máš děti, ale dr, mě napsala nějaký dobrý lék HIDRASEC ale je tam napsáno pro kojence tak nevím jestli je i pro starší :nevim: pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 06:23

@TynaCut Ten nám taky napsala, snad jim to pomohlo, odvčera jsou i veselý a normálně si hrajou, protože jinak to od středy byl fakt děs, dr. mi říkala, že si ho mám vzít taky, ale mě to teda nepomohlo. Jinak děti 3 a 1,5 roku.

• Citovat
  • Upravit
2962
15.5.14 06:27

A Hylac máš? ten dává dokupy střeva, já si nasadím vždy se něco dětem rozjíždí a většinou to ani nedostanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
15.5.14 08:21

U nas dobre zabera uz spominany hylac, alebo este smecta, rozpustny prasok. Na chut ako bahno ale prave zlepsenie po nom vzdy vyrazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
15.5.14 08:48

Chlapa trapi prujem uz nekolikaty den, jel k dr. A dostal antibiotika na 3 dny, udelala mu vyter, vysleky budou za tyden. Az ty atb.mu zacli zabirat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 08:55

Díky za rady, vše jsem zkoušela, nic nepomohlo. Taky už snad ty antibiotika. Odpoledne vyrážím, tak snad tam dojedu. :(

• Citovat
  • Upravit
1137
15.5.14 09:52

Jsi s dětmi nejvíc, tak se tě to drží, jestli je jim už lépe, mělo by ti do dvou dnů už být taky lépe. Máš to od pátku, tak já bych počkala do pátku a až pak jela. Nám teda zabírá ta smecta, přísná dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.5.14 10:02

Nás viróza přepadla letos o Velikonocích, já jsem teda zvracela, ale přítel měl průjem. Snad hned mu zabralo Imodium - poprvé si vzít dvě tbl najednou, pak vždy jednu s případným dalším průjmem + pít co nejvíc studený černý čaj (bez cukru a citronu!). K tomu Imodiu se ještě doporučují probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí