Průjem u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
25.5.04 17:56

Průjem u kojence

Ahoj, mám 13 týdenní holčičku a již 14 dní jí trápí s větší či menší intenzitou průjem, má křeče v bříšku a nemůže pořádně ani spát a pláče. Pediatr provedl opakovaně výtěr, ale výsledky byly negativní. Dostala Hylak forte a stav se trochu přechodně zlepšil, ale po dobrání je jí zase hůř. Je plně kojená, mlíčka je dost a já se snažím jíst dietně. Doktor zatím neví co s ní je. Máte někdo podobné zkušenosti, budu velmi vděčná za radu. Je to moc smutné vidět jak se ten malý tvoreček trápí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
786
25.5.04 21:58

Ahoj Lucindo,
muj syn, kdyz byl male miminko (ted uz je mu rok a pul) tak mel dost casto prujem. Take jsme chodili na vytery, bral Hylac, atd. ale prujem mel porad. Dle Dr. byl syn zdravy, a nechapala z ceho prujem je. Chvili tvrdila, ze to muze byt z hladu (pokud je prujem zeleny), ale Luka jedl jak blazen a nic se nezlepsovalo. Nakonec to samo nejak preslo.
Rozdil byl jenom v tom, ze jeho evidentne nic netrapilo - brisko ho myslim nebolelo.
Je mi lito tve holcicky - vlastne nevim co poradit - jen jsem ti chtela rict, ze my jsme meli neco podobneho. Jedine co mne napada je aby jsi zkusila otestovat svoje jidlo - treba ji nesedi neco co jis ty.
Preji pevne nervy a brzke uzdraveni dcerusky,
Kristyna (a Luka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí