Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pravděpodobně to nic být nemusí a bude to souviset s hormonálními změnami, pokud se ale bojíš, tak dojdi třeba k obvodnímu doktorovi, ať tě vyšetří 🙂
Hezké odpoledne, tak já to mela úplně stejně, sice az od nějakého dejme tomu 9.-10. tydne, ale opravdu stejně 🙈 nezvracela, jen se mi zvedal žaludek a průjem obden/dva do toho. Neupravovala jsem stravu, sedlo si to samo, přestalo to po nějakých 2 týdnech cca. Vím, že dr rikal, že je nějaký lék, který můžou i těhotné, kdyby průjem neustal, zkus se zeptat
… ja jsem teď 31tt a všechno je v pořádku - žádné léky jsem na to ani nebrala 😊 ať je brzy lip!
@Anonymní píše: Více
Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama 🙏
Moc si mě uklidnila moc děkuju 🙏
Myslím, že by to mohlo být hormonálně. Já jsem měla křeče v břiše a průjem snad každé ráno od cca 6. týdne do 17tt. Opravdu šlo ze mě vše ven. Kámoška to měla v těhotenství podobně. Až teď v druhém trimestru se to trochu ustálilo. Pokud nemáš průjem nonstop po každém jídle, tak by to mělo být v pohodě. Případně bych si nechala vzít rozbor stolice pro nějaké bakterie…
@Anonymní píše: Více
Taky mě právě kolikrát chytne bolest břicha a už letím na WC.
Nene naštěstí nelítám po každém jídle jdu max 3× za den a to ještě většinou obden.
Tak doufám že to brzo samo odezní 🙏
Ahoj holky potřebuju trošku uklidnit.
Jsem cca 5 tt k doktorovi jdu až za 3 týdny.
Nějaké cca 2 týdny mám průjem ale ne každý den ale třeba obden nezvracim jsem se mi zvedá žaludek.
Zajímá mě jestli je to normální a jestli jste to nějaká měla také a jak dlouho nebo zda mám volat doktorce.
Děkuji za odpověď