Průjmy s horečkama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
11.5.14 16:31

Opakovane prujmy a horecky

Ahoj holky, prosim o rady. Mam temer rocni holcicku, ktera mi uz temer 2mesice trpi na prujmy s horeckama. ale je to tak, ze ma treba 3dny horecky a prujmy (i 13× denne)a pak je treba par dni klid a po tydnu znova..a takhle uz temer dva mesice. Davam ji nutrilon low lactose, ale je to 1. a tudiz pro novorozence. Kdyz nemela prujmy, tak davam Hami. jako mimi jsme zkouseli Sunar, Beba a Hipp ale po vsem mela naky zdravotni problemy (bolesti briska, zacpa, atd)..poradte mi prosim nejaky sunar pro temer rocni mimi (tedy cislo 3) ktery by mohlo mit misto toho nutrilonu. Musim ho davat o trosku vic, aby se zasitila…diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
11.5.14 16:37

Radu nemám, ale určitě bych to konzultovala s doktorkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.5.14 16:39

To uz konzultujeme dlouhodobe..ted nam delali i odbery a je neco v krvi..ale pri minulem odberu tam nic nebylo a potize stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.5.14 16:41

Tak když ani doktoři nevědí, tak žádná zázračná rada asi nebude..no držím palečky ať se to brzo vyřeší, musí to být nepříjemný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.5.14 16:43

Ja spis prosim o radu, zda neznate nejaky jiny sunar nez ten Nutrilon low lactose, ktery je pouze pro novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
11.5.14 16:51

Když měl syn v 15M průjem a asi 3 týdny mi nesnesl běžné UM, tak jsem mu dávala Nutrilon Soya 1, vyšší čísla než 1 v ČR nejsou, ale dávala jsem o odměrku víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.5.14 16:54

Aha..ja myslela ze jsou i sunary pro starsi deti nez novorozence s temito problemy.no ja davam o pulodmerky vic..vic se bojim, protoze jako uplny mimi zase naopak trpela zacpou..Soya..to je sojove mleko? Mne jeste napadlo, zda nema alergii na mleko..ze bych zkusila sojove. Uz totiz nevim, co ty nasi princezne muze byt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
11.5.14 16:59

A co jí to mléko dočasně vysadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.5.14 17:02

To uz jsme zkouseli take.. zkouseli jsme vysadit uplne mleko a byt jen na strave co stavi stolici - bylo to jeste horsi..tak jsme nasadili jen mleko, alle problemy byly porad ikdyz mensi..my uz to resime s doktory, a ted maji podezreni na rotaviry nebo salmonelu..ale salmonela mne prijde blbost - protoze vajicka neji a maso mi jist taky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
11.5.14 17:07

Krev jí brali? Nemůže mít nějaký střevní zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.5.14 17:31

Jj krev ji brali..ma vysoky crp a leukocity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
11.5.14 17:34

@BritChicco Tak to by klidně mohl být střevní zánět - Crohnova chorova nebo Ulcerozní kolitida. Dá se vzít krev i na tohle, myslím, že se to jmenuje IBD a navíc se dá udělat test ze stolice na kalprotektin. V každém případě bych se nechala poslat na gastro, to doktorku ještě nenapadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
11.5.14 17:45
@vokishka píše:
@BritChicco Tak to by klidně mohl být střevní zánět - Crohnova chorova nebo Ulcerozní kolitida. Dá se vzít krev i na tohle, myslím, že se to jmenuje IBD a navíc se dá udělat test ze stolice na kalprotektin. V každém případě bych se nechala poslat na gastro, to doktorku ještě nenapadlo?

Taky se divím že jí to ještě nenapadlo :roll: chudák dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.5.14 17:51

Bohuzel nasi doktorku nenapadli ani ty vytery a odbery.to vse delali na pohotovosti
a pochybuji ze by mi na moji zadost udelala i to IBD..Nechci na malicke hledat zadny choroby, ale uz ji chci konecne pomoci a vedet co ji je. Jinak ji nepomuzu, kdyz nebudu vedet proc se ji to tak opakuje. ma to prave uz od zacatku dubna..vzdy par dni ma prujem (i 12× denne) a nekdy k tomu horecky ale ty jsou treba 2dny ze 4dni kdy ma prujem.pak se oboji uklidni, a nic ji neni..a za par dni znovu..a takhle se to opakuje porad dokola. zkousela jsem vyjmout uplne jogurty a mlecne vyrobky (mimo UM), pak i UM jsem vysadila a davali jen pevnou stravu na staveni stolice - ryze, banan, atd…bylo to jeste horsi, tak jsme se vratili k UM a trosku se to zlepsilo. ale pri horeckach davame nurofen sirup, nebo panadol cipky, pri prujmech i smectu, biopron forte..a porad ma z toho orpuzeniny - takze imazol a rybilka.. no ale hromada leku neni prece resenim, dyt je to rocni mimi..nemuzu ji furt cpat lekama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
11.5.14 17:55

@BritChicco Ty teploty u Crohna takhle u průjmu klidně můžou být. Trvala bych na tom, aby vás poslali na gastro a tam ať ty odběry udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí