Průplach a sondáž slzných cest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10921
2.3.22 20:40

Průplach a sondáž slzných cest

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s průplachem a sondáží slzných cest? Dnes jsem to s dcerou absolvovala a teď večer se ji objevil v oku hnis. Je to běžné nebo by měl být ihned po zákroku klid?

Jinak, do teď jsem ji kapala antibioticky kapky do oka a hnis tam už nebyl, vždy po vysazeni se objevil, proto se dělal pruplach a sondaz. Jen je mi divné, že hnis nebyl a teď se po průplachu objevil, myslela jsem, že to má být ihned ok.

Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
2.3.22 20:51

U syna to zabralo hned, ale úplně si už nevybavuji jestli měl ještě ten den nějaký hnis. Ale četla jsem, že někomu se musí pruplach i opakovat :? Nějaký kapky jsme taky ještě dostali aspoň na týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
2.3.22 20:54

@JancaS84 a delali mu primo i sondaz nebo jen pruplach? Pevne verim, ze to prejde a nebudem to muset opakovat. :roll: Kapky má jeste taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
2.3.22 21:00

Už si přesně nepamatuji, ale dva tři dny trvalo, než se očičko úplně vyčistilo. Takže si myslím, neházej flintu do žita, poctivě kapejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
2.3.22 21:11

@tulipán tak děkuju za povzbudivou zpravu! :) ja se prave lekla ted, kdyz jsem hnis videla, tak snad!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
2.3.22 21:15

@DandátkoP Také si pamatuji, že se něco objevilo a naštvalo mě to, doktor ještě zmiňoval užší kanálky :roll:, tak hned jsem pochybovala, ale je to dobré :palec: Tak poctivě kapat a věřit :mavam: Máte masírovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
2.3.22 21:20
@DandátkoP píše:
@JancaS84 a delali mu primo i sondaz nebo jen pruplach? Pevne verim, ze to prejde a nebudem to muset opakovat. :roll: Kapky má jeste taky.

Asi jen pruplach, nebo nevim. Strkali mu tam dlouhej drat a proplachovali. No bylo to strašný, chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
2.3.22 21:21

@tulipán kapu poctive uz mesic prave. A proto mi ted bylo i divny, ze ikdyz stale kapem a do ted po kapkach hnis nebyl, ze ted se objevil. Mam kapat uz jen dva dny, protoze uz ji to kapu celkem dlouho. O masazi nic nerikala, ale koukala jsem na youtube na video a zacinam. Jen nevim, zda to delam dobre. :D…tak se budu modlit, aby to bylo jen tim, jak se to uvolnilo a vytejka to, co tam bylo a nemohlo ven. To je starosti s tema miminama nasema. :mrgreen: Ja jen, to byl tak desnej zazitek, ze uz na to znova s ni nechci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
2.3.22 21:31

@DandátkoP Mě bylo vysvětleno, že kapání při ucpaných kanálcích se nepočítá. Až jsou cesty průchodné, pak mohou kapky teprve léčit. A to máte až ted. Takže kapat a bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.3.22 10:20

@tulipán moc děkuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
3.3.22 17:40

@DandátkoP dneska lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.3.22 18:50

@tulipán asi neni tak zelenej ten hnis, ale ocicko slzi a hnis furt vytejka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
3.3.22 19:02

@DandátkoP hmm, ted je to den a půl od sondáže. Snad se to poddá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.22 17:09

@tulipán ahooj, jen davam vedet, v sobotu mela posledni den hnis v ocicku, v nedeli ji oko je slzelo a ted vypada uz normalne. Dnes byla i kontrola, kapala ji tam mudr nejaky barevny kapicky a taky ok, takze ac jsem tomu uz moc neverila, tak dobry a snad to dobry i zustane. :dance:

• Citovat
  • Upravit
16376
8.3.22 17:23
@Anonymní píše:
@tulipán ahooj, jen davam vedet, v sobotu mela posledni den hnis v ocicku, v nedeli ji oko je slzelo a ted vypada uz normalne. Dnes byla i kontrola, kapala ji tam mudr nejaky barevny kapicky a taky ok, takze ac jsem tomu uz moc neverila, tak dobry a snad to dobry i zustane. :dance:

Ahoj, mam radost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+