Jak dlouho trvá laryngitida?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
2.3.22 15:06

Jak dlouho trvá laryngitida

Zdravím,
syn (4 roky) má z rýmy laryngitidu. Začal štěkat v noci na sobotu, stejně tak proštěkal další noc.
Od té doby v noci už jen sem tam normálně zakašle, ovšem nad ránem opět začne při kašli štěkat.
Jakmile vstane, přejde ho to.

Hodně se hlení, což jde slyšet při normálním odkašlávání přes den, takže předpokládám, že za noc, kdy mu to teče do krku, se mu to zase podráždí a proto ten štěkot.

První noci měl půlku dithiadenu, teď mu dávám fenistil.

S laryngitidou mám své zkušenosti už od dcery, vím, jak ji léčit, jen mi dítě neštěkalo nikdy tak dlouho (i když je to jen chvilku nad ránem).

Jakou máte zkušenost vy? Kdy tento štěkavý kašel děti přešel?

K Mudře se mi s ním nechce, protože ráda dává na všechno ATB, a já vím, že to má z virové rýmy (je čirá a chytil ji od dcery, kterou po pár dnech normálně přešla).

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.3.22 15:49

Zajděte raději k lékaři a pokud bude třeba berte i ta ATB.
Dcerka má několikrát do roka laryngitidu dodnes (chodí na střední), jednou laryngitida trvala déle než obvykle a nakonec se objevily tiky, které trvaly další dva roky. Chodili jsme po různých vyšetřeních u lékařů, psycholog,…, nehezké vedlejší účinky léků a další nepříjemná vyšetření… Nakonec od tiků pomohla antibiotika na angínu po dvou letech.
Co na to říci zejména když jsem na infekci v prvopočátku poukazovala.

Původcem byla nepřeléčená infekce, která se původně tvářila jako viroza.
Takže nikdy není nic 100%.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí