Prvé príznaky tehotenstva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
4.12.13 19:48

prve priznaky tehotenstva

Ahojte,

chcem sa spytat na Vase skusenosti…

Periodu mavam kazdych 24.dni, 7. den od poslednej menstruacii som zacala mat bolesti v bruchu, nafuknuta ako balon, tomu som este neprikladala vaznost, zacalo ma do toho boliest lave prso, ale viac ako zvycajne a to bolo tyzden po men. co nezvykne vobec, vacinou to mavam pred… k tomu sa pridalo aj druhe prso. S tymto siedmim dnom zacalo aj vela snov, kazdu noc sa mi snivalo velmi vela snov a dost zive az tak ze neviem ci sa to nestalo naozaj. Plus neskutocna chut na jedlo, zaspavala som s tym, ze som si predstavovala mastne chrumkave brambory a za tie dva tyzdne som extremne vela zjedla :D.
Takze v takomto duchu prebehli dva tyzdne. Menstruaciu mam dostat tento pondelok tak si pockam…No velakrat som vysilovala, ci nahodou…ale toto mi pride az moc… Preto sa chcem spytat, ci ste nemali nieco podobne, trebars to moze byt len vykyv hormonov? Dakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
4.12.13 19:55

Ahoj, takhle se citim posledni dobou i já, mam spozdeni 6dni a bolest bricha mam jako pred ms ale ta zatim nedorazila a snad nedorazí ;-) udelej tehu test :andel: snad tam najdes // vytouzene carecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.12.13 19:57

Tak těhotná být můžeš, ale ani nemusíš. Mně u prvního před ms bolely prsa a bradavky, jinak nic. No a teď se snažíme o druhé a taky šílená bolest prsou, že jsem si byla skoro 100% jistá, že se povedlo, ale ms přišla a ještě dřív než měla, takže se človek nepořídí ;) Jinak u prvního prcka mi začaly ty klasické příznaky jako zvracení až kolem 7. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.12.13 19:59

Takze to kludne moze byt vykyv hormonov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.12.13 20:04

@clarison. To je těžko říct, můžou to být hormony, ale taky můžeš být těhu ;) Jak říkám, minulej měsíc bych dala ruku do ohně, že se u nás zadařilo, ale asi jsem si příznaky možná jen vsugerovala nebo to byl PMS, to jsou většinou stejné příznaky jako těhu. Ale přeji, ať najdeš //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.12.13 20:06

Spíš jsem chtěla říct, že je lepší se na to moc neupínat a pak být mile překvapena ;) Většinou má člověk milion příznaků a nic a pak vůbec žádné a je z toho těhotenství, ale každej to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.12.13 20:09

Dakujem teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.12.13 20:11

Není zač a snad na testu najdeš // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.12.13 20:16

Evca a myslis, si, ze by to uz bolo na teste? nezobrazuje sa to az neskor??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.12.13 20:29

No test by se měl dělat at až v den vynechané ms, ale někdo má slabší čárku už i 10. nebo 11. DPO, to zase záleží na těle, jak moc produkuje HCG ;) Jde i o to, že člověk najde // a pak dostane ms, jedná se o biochemické těhu a pak je z toho akorát špatnej. Já u prvního testovala 2 dny po vynechané ms a na testu byly krásné čárky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 20:38

8o 8o měla jsi menstruaci, takže pochybuji, že bys byla těhotná :roll:
každopádně ti tady neřekneme jestli jsi nebo nejsi - to ti řekne test popř. doktor ;)
takovou zkušenost s,,příznakama" nemám ;) myslím, že příznaky těhotenství jsou hlavně zmeškaná menstruace ;)

• Citovat
  • Upravit
492
4.12.13 20:43

@Missy_X. No ona ale na ms teprve čeká, má ji dostat až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 20:47

@evcaB
jo, ale jestli jsi četla příspěvek psala taky - že první,,příznak" pociťovala 7 dní od poslední menstruace - to bych spíš v jejím případě hodnotila jako ovulaci (nafouknuté břicho,…) těžko za příznak těhotenství ;)
pokud se o mimčo snaží viděla bych z důvodu MS která naposledy přišla její příznaky spíše za vsugerované ;)

• Citovat
  • Upravit
492
4.12.13 20:50

@Missy_X Aha, tak to jsem přehlédla, tak to bych asi taky řekla, že to byla spíš ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
4.12.13 20:53

@evcaB
Jasně, ale zase nemůžu hodnotit nejsem těhotenský test :lol: :lol:
spousta žen má menstruaci i když jsou těhotné :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...